Gå til innhold

Half Life 2: Episode Two


Anbefalte innlegg

i_185929.jpg

 

For: PC, Xbox 360, PlayStation 3

Kategori: Action

Prod: Valve

Når: 4. kvartal

 

«Half-Life 2: Episode One» viste at Valve klarte kunststykket å overføre de flotte spillopplevelsene fra «Half-Life 2» over i episodeform.

 

Når andre episode i serien slippes nå før jul, kan vi forvente oss mer fokus på bevegelse. Uten å røpe for mye av slutten på forrige episode, er det ikke lenger særlig aktuelt å slåss i bymiljøer, og vi vil derfor få oppleve mer kjøring av fartøyer vedsiden av - selvfølgelig - store mengder med skyting.

 

Vi vet ikke mye om handlingen til «Episode Two» ennå, men traileren du kan se øverst i saken her gir tydelige hint om at den kvinnelige figuren Alyx' skjebne står på spill. Samtidig er det klart at de undertrykte opprørerne - og dermed helten Gordon Freeman - vil benytte sjansen til å føre en ny kamp mot overmakten.

 

Fysikk- og grafikkmotoren i spillet skal være videreutviklet, og dette vil utnyttes til fulle i «Episode Two». Flere av oppgavene vil basere seg på bruk av gravitasjonsgeværet - og episoden vil inneholde den hittil største enkeltutfordringen av det slaget.

 

Vi vil også få stifte et heftig bekjentskap med en ny fiende, en såkalt «hunter». Det er den som kommer inn gjennom døra i filmsnutten over her, og det ser ut som en fiende som ser ut til å trives i skogen der mye av handlingen finner sted. Hmm.

 

I tillegg til slippet av «Episode Two» vil vi også bli servert de to spillene «Team Fortress 2» og «Portal». Det første er en veldig animert flerspillerspill, mens «Portal» ser ut til å bli et veldig unikt og innovativt puslespill/skytespill (riktignok basert på gratisspillet «Narbacular Drop».)

Xbox 360- og PlayStation 3-eiere vil også kunne spille «Episode Two» samtidig som PC-spillere.

 

Kilde: dagbladet.no

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

 

 

Half Life har ein eigen kategori. Tråden flyttes dit.

Lenke til kommentar

Det slippes desverre ikke i 4. kvartal 2006, men ble satt til 1. kvartal 2007 for ei stund siden, litt synd, men gir de mer tid på å finpusse produktene ;)

 

Den der "hunteren", det er ikke noe á de småjævlene med sniper i HL? De er seriøst creepy. :)

6890712[/snapback]

 

Nei, Hunterne er de små striderne som løper rundt. Sniperne i HL er Combine Snipers ;)

Endret av Vrengtpolvott
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+214asdf125
Det slippes desverre ikke i 4. kvartal 2006, men ble satt til 1. kvartal 2007 for ei stund siden, litt synd, men gir de mer tid på å finpusse produktene ;)

 

Den der "hunteren", det er ikke noe á de småjævlene med sniper i HL? De er seriøst creepy. :)

6890712[/snapback]

 

Nei, Hunterne er de små striderne som løper rundt. Sniperne i HL er Combine Snipers ;)

6892177[/snapback]

han mente muligens de svartkledde snikene i HL1

Lenke til kommentar

Har lest det skal foregå mye i skogen utenfor City 17. Kanskje vi endelig få se en skikkelig bra renderet skog i HL2? I hovedspillet var det jo stort sett ødemark eller strender med ett og annet tre på. Ikke massive grønne skoger ala Oblivion.

 

Hunteren så jeg bilde av i PC Gamer, de er bare bittesmå kopier av den gigantiske strideren. Ganske søte faktisk.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Unødvendig quoting samt dårlig bruk av emnefeltet blir sett på som upasselig, og kan bli sensurert eller endret av moderatorer. Overdreven bruk av såkalt SMS-språk, utropstegn/spørsmålstegn, forkortelser osv. skal unngås. Emnefeltet skal beskrive innholdet i tråden. Eksempel: Problem med TV-ut på Radeon 9800. Dårlig bruk av emnefelt medfører stengning av tråden.
Et bra emnefelt er et emnefelt som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese emnefeltet.

Tråden har et dårlig emnefelt og vil bli stengt deretter. Vennligst les utdraget over fra retningslinjene og netiketten angående dette.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...