Gå til innhold

Microsoft/Razer Habu bilde...


xm8

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Denne gleder jeg meg også til! Jeg kjøpte faktisk Logitech G5 her om dagen etter å ha brukt Intellimouse Explorer 4.0 i noen år, og feelingen på G5 musa ble helt feil! Den lå helt galt i hånda, og var skikkelig ekkel å bruke, selvom 2000 DPI var en drøm å game med... Uansett, Jeg tror Habu blir genial, kommer til å kjøpe den :D Feelingen til Intellimouse i hånda, og teknologien til Razer, uje bebbeh :D

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Postet dette i en annen tråd også. Men her er iaf. review av den nye ms ime 3.0: http://hardware.gotfrag.com/portal/story/34387/?spage=1

6891891[/snapback]

Utifra den testen der så kunne det jo se ut som om 3.0 brukerene har fått den gamle klassikeren sin tilbake jo :)

6891899[/snapback]

 

han har jo det. jeg har både den gamle og den nye ms 3.0, og de er identiske. optiske sensoren er for dårlig for meg, så jeg ønsker å teste razer habu også.

Lenke til kommentar

Har fått'n jeg :) Habu altså, kom på fredag... Er en god blanding av Razer og MS mus; Intellimouse fasong og skall, med Razer innmat, knapper (gummierte sådan) og drivere. Liker størrelsen, er vant til MX 500/518 fra før. Har aldri helt fikset Diamondback og Copperhead fasongen.

 

Edit: Og ja, panelet med tommelknappene på siden kan byttes ut med et som har en litt annen plassering. :thumbup:

Endret av Krapfoss
Lenke til kommentar

Den er litt rar på dette med sens og DPI. Windows-sens bør ikke over 60% av maks, for da begynner musen å skippe pixels uavhengig av hvor lav sens du har satt i Raer-driverne. Driverne glemmer også sens-innstillingene dine etter reboot.

 

Det som funker for min del er 50% window sens, 2000dpi/1000Hz, og at man binder en knapp til å aktivere profil 1 i driverene. (F.eks. en av de to over musehjulet).

Lenke til kommentar

Habu drivere

Last ned driveren og følg innstruksene på siden jeg linket til. Fikser den buggen som gjør at sensen blir resetta for hver gang du starter pc'en. husk også å uinnstallere gamle Razer drivere hvis du har hatt en annen Razer mus før.

 

 

EDIT:

Har også windows-sens på 50% og har ingen problemer med hakking eller noe med min Habu. :)

Endret av Duztey
Lenke til kommentar

La inn den nye firmwaren og driveren i går selv, og det løste problemet med at den glemmer sensitiviteten.

 

Windows mouse sens (eller den advanced sensen i driveren) har mye å gjøre med om musen skipper pixler. Den bør ikke over 5 (i Razer-drivern, advanced) eller hallveis (i kontrollpanel, mus), og pass på at "musepresisjon"-tingen ikke er krysset av (mouse accleration).

Endret av Krapfoss
Lenke til kommentar

Fikk min i hus nå, men når jeg skal configurere den eller oppdatere firmwaren sier programmet at "No mouse detected" :no:

La først inn de siste driverene fra nettet, FØR jeg koblet til musa så det stod på usb ledningen. Har også prøvd og koblet til muse for så å legge inn driveren, samme skjer :thumbdown:

Noen forslag?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei

 

Det er vist et problem med habu musa at folk får "no mouse detected" Det du kan gjøre er å laste ned copperhead sin firmware og driver.

 

http://www.razersupport.com/index.php?_m=d...wnloaditemid=31

 

(Razer Copperhead Driver V6.09 and Firmware V6.17i)

 

Før du begynner om du ikke er helt stødig å jobbe med bare tastatur ha en mus til plugget i når du skal gjøre dette (gjør jobben lettere) pga du må jobbe uten mus

 

Instaler denne copperhead driveren, åpne programmet, trykk ok eller cancel på at den ikke finner musen. Nå trykk på "save/load settnings" trykk "update firmware" Nå går du inn i mappen der du har instalert copperhead driveren og finner en mappe som hetter "firmware" velg den s19 eller noe sånt, følg det som står på skjermen (ta ut musen og hold inne knappen under, derreter skal du plugge musen inn igjen mens du holder knappen inne på undersiden når du har tatt musen inn igjen så slepper du).

 

Gjør du dette riktig kan du bruke musen med copperhead firmware og program dog dette er ganske identisk med Habu sitt så du mister ikke noe + at du slipper det med mussensen resetter seg når du restarter pcen på gammle habu driveren. håper dette hjelper :o)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...