Gå til innhold

4 kontrollere med ledning til 360'en ikke mulig?


TwiiK

Anbefalte innlegg

Litt gretten nå.

 

Fikk plutselig så sinnsykt lyst på xbox 360 og spurte litt rundt og sjekket opp detaljene rundt den. Fikk høre at det var litt styr med lading av de trådløse kontrollerne dersom man spilte en del og at det andre i premium pakken ikke var spesielt mye å skryte over. Dessuten har jeg liten tro på trådløs elektronikk fra før av.

 

Så jeg bestemte meg for å kjøpe en core med harddisk og noen ekstra kontrollere med ledning for både å spare en del kroner og slippe trådløsskiten :) .

 

Jeg pakker ut og kobler opp alt bare for å se at det ikke er mer enn 2 usbinnganger foran og 1 bak. Hva faen? :dontgetit:

 

Jeg tror jeg sjekket opp alt rundt 360 før jeg kjøpte den og jeg lurte faktisk på hvor man stappet inn kontrollerne ut i fra bilder jeg hadde sett, men tenkte ikke en gang over å sjekke opp dette ettersom hvorfor skulle noen spare inn på usbinnganger? Trodde vel egentlig også at de trådløse kontrollerne hadde en sender/mottaker man måtte sette i usb'en på konsollen slik at det uansett måtte være 4 innganger.

 

Så før jeg saumfarer internett etter svar så spør jeg her om det er noen som har prøvd med en usb hub/splitter i en av inngangene for å få plass til 4 kontrollere?

 

Dersom dette ikke funker får jeg vel bare kjefte opp hora som solgte meg 2 kontrollere for mye og bytte i en premium ettersom man uansett må ha 1 trådløse kontroller og da sparer jeg faktisk på å kjøpe premium.

 

På forhånd takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

De trådløse kontrollene er vanvittig mye bedre enn de med tråd. Vet ikke hva det er men det er noe genialt å ha kontroller uten tråd. De funker lenge og det er aldri problemer med connecting til 360en. Altså har jeg ingen klager.

 

Men hvorfor ikke kjøp to med tråd og to trådløse? Er jo et rent helvete å skal spille med 4 kontroller med tråd. Ingen grunn til det heller!! Nei, se å skaff deg trådløse. Du vil ikke merke noe å klage på. Har faktisk ikke lest en eneste klage på nettet over kontrollene.

 

Gå tilbake til butikken og si at du ble fortalt at man kunne koble til 4 kontroller med tråd. Siden de tok feil og ikke husker hva de kan ha sagt vil de ta tilbake to kontroller. Kjøp så to trådløse. Simple as that!

 

Er du redd for batteriproblemer kan du også kjøpe en lader til kontrollene. Du vil vel aldri spille 24 timer i strekk? Altså vil du aldri gå tom for batteri! Lykke til!

Endret av Ingenting
Lenke til kommentar

Takk for at du bidro med så mye, avanore.... et sammendrag av det jeg visste var alt jeg ville ha nå :whistle: .

 

Jeg gidder ikke kjøpe oppladbare batterier/batterier/ladere/skit og lade opp greiene til tider. Dessuten bor jeg med 3 andre der ei jobber nattskift til tider og konsollen blir sikkert brukt veldig mye og til ulike tider. Og 3m ledning er langt nok til å sitte hvor som helst i stua i forhold til xboxen så hvorfor bruke ekstra penger og tid på noe som fungerer så bra fra før?

 

Eller det gjør jo tydligvis ikke det fordi noen prøver å tjene mest mulig på å selge trådløse kontrollere + tilbehør til de.

 

Vil bare vite om noen har prøvd å stappe en usbsplitter i en av inngangene før jeg anskaffer en og prøver selv.

Endret av TwiiK
Lenke til kommentar

Jeg kjøpte meg en ekstra kontroller med ledning når jeg kjøpte min Premium!

Tenkte som så at det var fint å ha om batteriet på den andre skulle bli tomt å jeg ikke hadde noen ekstra. Vel, angrer som en hest! Batteriene holder leeeenge (for meg) har ikke byttet mange ganger siden Januar. Får også beskjed i god tid i forveien når batteriene begynner å bli dårlige!

 

Så nå må kompiser sitte med en lang jævla ledning som faktisk har veltet flere øl flasker enn jeg har byttet batterier!

 

Note to self: Husk å kjøp ny kontroller før helga

Lenke til kommentar
Takk for at du bidro med så mye, avanore.... et sammendrag av det jeg visste var alt jeg ville ha nå  :whistle: .

6807564[/snapback]

 

Hehe. Uansett så er ikke trådløs kontroller dumt. Lader koster ikke så mye. Du har 20-25 timer spilletid før du må lade igjen.

4 ledninger slengt utover gulvet ser ikke bra ut og blir bare rot

Endret av avanore
Lenke til kommentar

Du syntes altså at det er styr å måtte lade de trådløse, men du har ikke tenkt tanken på hvor mye styr det blir å slepe ut halvdøde folk som har snubla i alle ledningene dine?

 

Neida, men din skepsis til den trådløse kontrolleren mener jeg personlig at er unødvendig.

Sitter selv med en trådløs og noe lavere responstid har aldri blitt merket av meg, eller påpekt av andre som har brukt den.

 

En hub tror jeg neppe vil funke, selv om jeg ikke har noen kilde som kan støtte opp om utsagnet mitt.

Lenke til kommentar

Jeg liker ledningene mine og synes argumentene for å like de og argumentene for ikke å like de trådløse er gode nok.

 

Stikker og henter en usbhub nå så får vi se. :)

 

Ser dessuten at en del av tilbehøret som kommer med tiden (hddvd'en etc.) bruker usb og dermed så sliter boksen uansett med nok usb innganger.

 

Dere sporer jo helt av så ikke mye hjelp å få her :tease: .

Lenke til kommentar

Ikke bare blir det rot, men de setter seg fysisk fast i hverandre. Et rent helvete å få de løse igjen. De som er skeptisk til trådløse kontroller er nok også redd for ny teknologi. For det er bare fordeler. Jeg kjøpte en pakke med 30 batterier da jeg kjøpte boksen. Maange batterier igjen. Når de er tomme om Ca 1 år skal jeg skaffe meg lader tenkte jeg.

 

De 30 batteriene kostet også under 100 kr! Når det er sagt så hadde jeg mange problemer med kontrollene på xbox. Ledningene surret inn i seg selv. Fikk dårlig kontakt og flere av de sluttet å virke. Ikke et eneste problem har jeg hatt med de trådløse til 360.

 

Sporer av? Det er nok USB om du skaffer deg trådløse kontroller. Dessuten skal man vel ikke bruke USB til noe spes når man spiller? Da spiller man vel helst ikke?

Endret av Ingenting
Lenke til kommentar
Jeg gidder ikke kjøpe oppladbare batterier/batterier/ladere/skit og lade opp greiene til tider.

6807564[/snapback]

Batteriene holder *lenge*. Og du får kjøpt lader inkl 4 batterier (nok til 2 kontrollere altså) til 199,- på Clas Ohlson... Eventuelt så selger Clasern 10-pakk med batterier til 29,- - et par slike og du har batterier i et år. Minst.

 

Personlig synes jeg det er superdeilig å endelig være fri fra ledning som alle snubler i, som krøller seg eller begrenser bevegeligheten. Og responsen er det absolutt ingenting å si på.

 

Bytt inn 2 av ledningkontrollerne i trådløse - du vil bli positivt overrasket.

Endret av Nonsens
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NIoHlfL

Altså, det finnes overhode ikke noe problemer med den trådløse kontrolleren, rent bortsett fra at den må lades eller bytte bytte av batterier.

Men å gå til anskaffelse av den oppladare batteri-pakken fra MS er slettes ikke dumt. Du kan lade den når du spiller, og den kan lades i xbox'en også etter at den er slått av.

Og når den lades blir det jo det samme som en kontroll med ledning, og ledningen er 3m lang.

Lenke til kommentar

hehehe...sitter her og flirer for meg selv. :!:

Måtte bare skrive noe på denne posten. Tror det er den tåpeligste argumentasjonen eg har hørt. Hvem som foretrekker kontroller med ledning framfor trådløst når trådløst e 40000 ganger rundt kloden bedre? Har 360 selv med trådløst og har aldri opplecd noe problem whatsoever! Trådstarter er nok en smule redd for ny teknologi gitt...herregud! Men hver sin smak...

Lenke til kommentar
Ikke meningen å fornærme noen, men enkelte er bare rare... :hmm:

6808005[/snapback]

 

Det er ikke trådstarteren som er rar. Det er de som responderer. Han spør om det er mulig å bruke en USB-hub på 360en, men får kun svar om at han skal bruke trådløse kontrollere. DET er IKKE å svare på spørsmålet.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NIoHlfL

Tja, et langt innelg med et lite spørsmål på slutten, og i tillegg plasserta han det på diskusjonsdelen av forumet, vil jeg påstå at dette var forventet.

Var det spørsmålet han ville ha svar på så finnes det en egen del av forumet for slikt...

Endret av qoutor
Lenke til kommentar
Tja, et langt innelg med et lite spørsmål på slutten, og i tillegg plasserta han det på diskusjonsdelen av forumet, vil jeg påstå at dette var forventet.

Var det spørsmålet han ville ha svar på så finnes det en egen del av forumet for slikt...

6808060[/snapback]

 

 

Han forklarte situasjonen. Det er ikke ulovlig.

Lenke til kommentar
Han forklarte situasjonen. Det er ikke ulovlig.

6808167[/snapback]

Men når han poster i diskusjonforumet kan han da ikke vente noe annet enn at det blir diskusjon? ;) Her kaster jo haukene seg over et hvert utsagn som disser X360 eller PS3 på noen som helst måte...

 

Er det hjelp man vil ha, så er det et spørsmål og svar-forum for konsoller. :)

 

Ellers må jeg bare hive meg på trådløsbølgen her. Har to trådløse kontrollere, har ikke hatt noen problemer med noen av dem. Har play&charge-kit til det ene. Funker over all forventning. Og når det gjelder levetid, så klarte jeg å spille igjennom hele Jade Empire for et halvt år siden med bare ett batteriskift (før jeg kjøpte play&charge). ;) Så batteriene varer leeenge.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...