Gå til innhold

Funnet en liten kattunge, hva gjør jeg?


Anbefalte innlegg

Jepp, jeg har funnet en liten kattunge 15m unna huset mitt. Den er nok antagligvis 5-6 uker gammel og har ingen mor eller far siden dem har blitt skutt. Og jeg klarer ikke å slakte denne lille rakkeren, så nå lurer jeg på hva jeg skal gjøre. Skal jeg ringe til dyrevernet og be dem komme og avlive den? Fra min mening så koster det penger, og det gidder jeg ikke. Eller så kan jeg ta vare på den til den klarer å gå på kassa og spise ordentlig mat.

 

Hjelp meg, nå ser kattungen på meg med tristeste blikket! :cry:

 

Edit: Jeg skal ikke ta vare på den, jeg vil helst at den får et hjem hos noen som har lyst på kattunger.

Endret av Axes
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spiser den selv? Hvis ikke så kjøper du morsmelk erstatning og mater den med ei sprøyte uten nål. Hvis det ikke er noen i nærheten som har en katt som nettopp har fått unger, som kan ta til seg denne kattungen.

 

Du kan ta kontakt med dyrevernet, og jeg tror ikke det skal koste noe for deg, men om det gjør det så er det vel verdt til når du vet at katten blir tatt vare på?

Lenke til kommentar

lett med katt, kan gå dagevis uten mat, eneste du gjør er å helle litt tørrfor fra rema og fylle skålen med vann. kattens instinkt er å gjøre ifra seg ute, så en kasse i begynnelsen med litt sann, etter det så slutter katten etter noen måneder å bruke den og gjør kun ifra seg ute.

 

ingenting stress i det hele tatt. så hvis du vill ha katt. behold den hvis ikke, heng opp flyer, poster, bruktmarked qxl. etc u name it, finn

6 uker gammel katt som ny gis vekk. ingen skrammer etc

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...