Jump to content

pizzafordi

Medlemmer
 • Content Count

  4559
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

99 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. finn.no gtx 1070. 2000kr selg ditt gamle for 700kr. Sapphire PULSE Radeon RX 5700 XT Powercolor Radeon RX 5700 XT Red Dragon grafikkort (8 GB) spm er om driverne er stabile, noe jeg ikke har fått svar på. Ser noen klager.
 2. Link til hovedkort https://www.asus.com/Motherboards/P8Z68VGEN3/ Har tenkt å bytte ut skjermkort til rx2700xt men ser mange klager over at det er masse feil med det skjermkortet, pga drivere osv. At det er et skikkelig lotto kort, eller er det overdrevet? Er det gamle drivere ifra sommer, har det blitt forbedret. Eller er det slik AMD ikke har gjort noe for å fixe det? Har selvsagt googlet etter svarene, men dessverre vært uheldig med å finne gode svar i jungelen. Vil mitt eldre hovedkort gjenkjenne et nyere skjermkort ifra 2019/2020 pga 4.0 versjon til skjermkort? Har ingen ønske om oppgradere før neste generasjon cpuer. Har freesync 1440p skjerm. Er det noe forskjell i grafikk ifra nvidia vs amd, som øyet ser? physics engine, ikke vet jeg.
 3. Hvorfor skal han ha 500kr? Gi heller meg 500kr.
 4. Hva er vits med betale 2000kr for rtx 2070S når du får rtx 2070 til 4300kr elkjøp. Er det 100mhz overclock for 2000kr?
 5. Hvorfor er det 2 m2 versjoner... Pci-e og sata.... Hvor mange m2 kan du koble til et hovedkort ? Er det slik du kan koble til 1 stk pci-e M2 Men 4 stk sata m2? At det er pci-e som er hovedplassen liggende flytende over hovedkortet, hvor du må skru ut en skrue på hovedkortet, sette det inn på skrått og legge det helt flatt nedpå hovedkortet.
 6. Hei, er på jakt etter en ski som er kun egnet for carving, lange svinger. Det er for å trene inn teknikken, forbehold blå/rød løyper. Jeg har pr i dag en all mountain ski, hvor bindingene er lavere på skien, det gjør det mer vanskelig å carve. Hadde før volkl rtm 175, disse ble litt myke i tuppene, men var greie å carve med. De jeg har funker til en viss grad. Jeg tror racetiger ski blir litt stive og mer for profft nivå. Hva bør jeg se etter iforhold til innsving, er 186cm høy og 94kg. Målet er ikke å gå raskt, men å få lettest kutt/grep i snøen slik at det blir lett å carve. Har hørt det er bra å gå f.eks ned 10 cm da blir det lettere å carve. Har sikkert 70 ganger dagskort, erfaring. Samt gått endel på skøyter.
 7. Si at du vil ha fri pga, du vil bruke mer tid på familie. Netflix og hus og hage arbeid.
 8. Uansett så er glassplaten, muligens det samme... Så hvis du følger prosedyren jeg har lagt opp så skal det være bra. " Hos forhandlere som Expert, Elkjøp og lignende får du kjøpt en rensepasta som er utrolig effektiv, men det kreves nok endel håndmakt for å få denne plata ren! Bruk en god dæsj rensepasta på en fuktig klut. Det er også å få skraper til formålet. En kombinasjon av disse metodene er verdt å prøve. " " Bruk gjerne jif universal, Mr Muscle ettellerannet eller annet som kan ligge på og bløte/løse opp i 10-15 minutter før du skrubber. " " evt drypp over sitron og la det ligge en stund" Husk du trenger ikke ta alt på engang. Ikke hardt og ikke stål. eneste stål jeg bruker selv er barberblad som i et slags hylster som er designet for akkurat dette. Prøv deg fram gradvis... ET annet triks er å fukte en klut med eddik og legge over natten, evt med litt press over... Eller bare en god del kjøkken papir. EVt klorin, men vær forsiktig så du ikke for klorin på klær. Veldig bra på sminke i vask, rødbeter, gurkemeie søl.
 9. Dette skraper du vekk med barberblad i metal hylster eller gummi/plastikk hylster egnet for dette, ca 30% grader. Først bruk zalo over og med en svamp, deretter en våt klut. Når det er gjort kan du evt, bruke ren zalo eller mat olje, eller ingenting. For deretter å skrape vekk med barberblad. Stekepanner bør også vaskes under. Normalt sett så bruker jeg å dryppe over ren zalo eller lignende på platetoppen, varm klut gå over.. Så tar jeg jif og papir etterpå. Slik holder du induksjonen fin over tid. Stekepannen virker veldig flat, de fleste har små luft lommer pga fuktighet osv.
 10. https://www.youtube.com/watch?v=3lfwkTsJGYA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3_IwA1uYQjNDJ-AcDdIbG5_16Ec3myrC6NG8E3Rh21NV2SYt40DgaVx9o
 11. Meninger skaper drama i hverdagen, brensel.
 12. People desire what they cannot get The chase is bette than the catch https://www.elitedaily.com/dating/4-reasons-want-one-person-cant/880626 https://www.businessinsider.com/why-we-want-what-we-cant-have-2018-3?r=US&IR=T https://www.businessinsider.com/why-we-want-what-we-cant-have-2018-3?r=US&IR=T https://scottfenstermaker.com/why-we-want-what-we-cant-have/ 9 Reason Why We Want What We Cannot Have Include: We are excited about the thrill of the chase We believe if by being accepted by the individual we desire it will add value to us or validate us It will satisfy our ego We struggle with low self-esteem We are attracted to the unknown or unpredictability of the other person We want to fulfill a fantasy We want to prove to ourselves and others we “deserve” to have them We unconsciously placed superhuman characteristics on our object of desire The less the person reciprocates, the more time we tend to invest trying to get the person to reciprocate https://blogs.psychcentral.com/relationship-corner/2018/01/why-do-we-want-the-people-we-cant-have-9-reasons/ Han er ressursfull, har hus, kone, etc. Ferdig innbakt. Kvinner foretrekker modne menn framfor unge menn. Fordi det handler om å biologi, å føde, reprodusere, osv. Sikkert mye spennende lesing til linker jeg har lagt ut. Du vil ha det umulige, fordi du allerede har mange valgmuligheter.
 13. Tenker vel at jo eldre man blir jo vanskeligere blir det iforhold til når man er ung, friere, mer utadvendt osv.
 14. Godt å høre at det ikke er alle som ønsker den livstilen med familie. Setter pris på å komme hjem fra jobb uten mer stress, ha tid til aktiviteter. Andre virker å ha det travelt hele døgnet. Nei takk. Det får være måte på. Alikevel blir jeg deprimert av å se på fasade byggingen de så iherdig reklamerer for. Mens andre i forhold forteller at høydepunktet i ekteskapet er å se en film på netflix. Dvs etter et halvt år med ekteskap. Man blir lei, tenker jeg. Har familie og venner som jobber offshore. Alle trives. Nok penger, nok fri. Teknisk sett jobber de 10 timer hvor det er 1 time pause og 2x30 min pause. Men ofte kan man jobbe 15 timer, på natten kan det være ekstra rolig. En ting er at det er ofte et tonn med søkere. Men den siste tiden har det vært ganske bra med ansettelser framfor de siste årene.
×
×
 • Create New...