Gå til innhold

Den store Real Madrid tråden


Gonzolaz

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Aragonés er en tosk... Raúl fortjente for første gang på lenge en plass i Spanias tropp. Med spillet han har vist i år + rutinen han innehar gjør han nok et stort feilgrep.

 

At Cazarloa, Sergio Garcia og spesielt Güiza er med syns jeg ikke er så rart. Alle tre har vært veldig gode i år, det hadde faktisk nesten vært mer latterlig om Güiza ble vraket enn at Raúl ble det... Ligaens toppscorer og vårens formspiller. Han fortjener en plass.

Lenke til kommentar

Sergio Garcia og Guiza er jeg enig i, men ikke Cazarola. Spania kunne trengt spilleforståelsen, lederegenskapene og de iskalde avslutningene til Raul med mer. Er skremmende å tenke at hvis Bojan hadde sagt ja til Spania, hadde Raul vært enda "lengre bak".

 

Aragones er en tosk.

Lenke til kommentar

Herlige feiringscener og 7 flotte scoringer. 4-1 målet av Sneijder var sent rett i krysset fra frispark på god avstand, herlig skru. Litt spesielt at det var veldig mange tomme seter under kampen, men det så ut til at det ble helt stappa fult på slutten. Grunnen var nok at folk bare ville få med seg feiringa...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...