Gå til innhold

Amilo Pi 1536 vs Amilo A3667G


Anbefalte innlegg

Hva er best av AmilAmilo Pi 1536o eller Amilo A3667G

 

Jeg har hørt at AMD prosessorer blir veldig varme, noe som kan bli veldig ubehaglig etter mange timer på fanget. Er dette tilfelle, eller har AMD klart å få til kjølingen? Ett annet spørsmål er hva som er best av grafikkortet ATI mobility X700 eller X1400?

 

Fint hvis noen har produktet og kan skrive noen linjer hva dere syns om dem :p

 

Skjermen til Amilio 3667 er en 17" men for min del så spiller det ingen rolle, så det er ikke vits og anbefalle meg ei heller at den har fjernkontroll :no: .

 

På forhånd takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hjemmepc?

 

Jeg greier ikke helt å bestemme meg jeg heller. Men jeg kan si at x700 er et mye bedre grafikk kort til spill selv om det er gamlere enn x1400. Dette etter hva jeg har lest på nettet.

 

Pi 1536 er vel den raskeste maskinen da den har dual core, sata disk og raskere minne. Men til spilling er grafikk kortet den viktigste komponenten. Pi 1536 fikk litt lunken kritikk på hardware.no i en test.

 

Jeg har kun funnet en kort test av A3667G. Ikke så veldig bra den heller. 17" skjermen frister veldig + at den har Mobility x700 grafikk kort.

 

German Review Fujitsu-Siemens Amilo A3667G

 

Source: Notebookjournal

 

Conclusion: The Amilo A3667G of Fujitsu Fujitsu-Siemens is the large brother of the Amilo A1667G in the 17-inch-format. Owing to a AMD Turion 64 ML-37 with 2 GHz clock frequency and the ATI graphics card Mobility Radeon X700 the Amilo A3667G offers a considerable total output to the user. However slow main memory and the slow-acting hard disc memory brake the Amilo A3667G with performance-hungry applications out. Neither with the case design nor with the input devices the Amilo A3667G presents soemthing exciting new, because it is based on the chassis of the high performance 17-inch laptop Amilo M3438G with Intel CPU.

 

Rating (of 5): performance 3.6, mobility 5, equipment 4, display 3.4

Lenke til kommentar

Heisann, takker for svarene som har kommet. Så det er delte meninger med varme effekten. Hmmm kommer vel ann på brukere ja, som alt annet. Riktig TRB :) , det er hjemme pc så jeg har kun de to å velge mellom. Jeg vil vel mest sannsynlig bruke den til å surfe med og kanskje noe spilling i ferien :D . Ellers så tror jeg kjerringa kommer til å bruke den mest til kontor arbeid.Se filmer og sånt er vel bare en gang i blandt, så noe widescreen ser jeg ikke som noe behov. Vil vel heller ha en rask PC. Kommer sikkert oxo til å bruke den til enkel flioverføringer så da er Amilo Pi 1536 best?

Lenke til kommentar
Heisann, takker for svarene som har kommet. Så det er delte meninger med varme effekten. Hmmm kommer vel ann på brukere ja, som alt annet.  Riktig TRB  :) , det er hjemme pc så jeg har kun de to å velge mellom. Jeg vil vel mest sannsynlig bruke den til å surfe med og kanskje noe spilling i ferien  :D . Ellers så tror jeg kjerringa kommer til å bruke den mest til kontor arbeid.Se filmer og sånt er vel bare en gang i blandt, så noe widescreen ser jeg ikke som noe behov. Vil vel heller ha en rask PC. Kommer sikkert oxo til å bruke den til enkel flioverføringer så da er Amilo Pi 1536 best?

6743893[/snapback]

Den pi1536'en som er testet her på hardware er med t2300 1,66 prosessoren mens den vi kan velge er med t 2500 prosessoren på 2,0GHz

Endret av gtpassat
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...