Gå til innhold

posten la pakken i postkassa, borte nå.erstatning?


Anbefalte innlegg

Jeg bestilte en pakke med noen deler tidligere denne uken. Jeg valgte å få pakken på dør fordi min bedre halvdel skulle være hjemme hele uken. Men av uforutsette årsaker var ingen hjemme da pakken ble levert, så pakken ble Presset ned i postkassen :hmm: ifølge den eldre damen over gata som nesten alltid sitter i vinduet å følger med. Men det var ingen pakke der når jeg kom hjem å sjekket altså den var stjålet :mad: ...

 

Jeg har forhåndsbetalt så det jeg lurer på er om jeg har retten på min side fordi selv om jeg ikke var hjemme?

Skal posten erstatte pakken?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har opplevd det samme,jeg var ikke hjemme og pakken ble lagt i postkassen.

Pakken skulle signeres..

Men pakken lå ikke i postkassen..

 

Det du gjør er å snakke med avsender,og få dem til å etterlyse pakken..

 

Gjør du det selv så kommer du ingen vei,har prøvd det og dem sa at det var avsender som måtte etterlyse pakken,feilen var bare at dem sa det 2 uker etter jeg hadde etterlyst den... :mad:

Lenke til kommentar
men er det ikke sånn at man må skrive under, eller noe i den retningen når man får pakken?

6709530[/snapback]

Selvsagt, ellers har du aldri motatt pakken. Denne saken er klar. Posten har nå ingen beviser på at de har levert pakken, så per definisjon så er den forsvunnet.

 

Kjøpte selv en DVD opptaker til 5500, som ble fragått på dørmatten. Pakken viste klart og tydelig hva som var inni, men heldigvis ingen som hadde forsynt seg.

Lenke til kommentar

Her sku jeg tro posten må erstatte. Hadde min gamle 19crt skjerm på rep hos infocare i sør norge og når den ble nord-over ble den sendt som hjem på døra. Og når den kom på døra så var ikke noen hjemme i huset, det som skjer om en pakke som er sendt som hjem på døra og ikke noen er hjemme, skal den bli kjørt til nærmeste eller ditt lokale postkontor PIB, så blir det sendt en hente lap til deg i posten.

Lenke til kommentar

jeg har en postkasse med lås. og jeg bestilte en pakke fra cdon. postmannen/dama fikk den ikke oppi postkassa mi. så persjonen syntes det var en god idé å putte den oppi en annen postkasse. uten lås og VELDIG godt synlig ut av postkassa.. jeg bor ved en veldig trafikert sykkelsti og postkassene er ca 2 m vekk fra den... posten gjør så utrolig mye dumt at jeg syntes det er utrolig at de ikke er konkurs..

 

edit: bare flaks jeg var ute kort tid etter at posten var levert... pakka ble ikke stjelt

Endret av kjellthore
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...