Jump to content

Ongabonga

Medlemmer
 • Content Count

  2495
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About Ongabonga

 • Birthday 02/02/1987
 1. Jeg får denne under installeringen hver gang; An error was detected while verifying the contents of the file "C:\Programfiler\World of Warcraft\Data\enGB\speech-enGB.MPQ". There may be a problem with your system, or with the drive at C:\. You can attempt to install again. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors. PS: Hvordan ser dere om mappen er merket for "read only" ?
 2. Alle lys må være E-merket. Om det blir sjekket tviler jeg på.
 3. 2mmy91:Du har 14 dagers angrerett ved nettkjøp..
 4. Da kan jeg fortelle at jeg også har greid dette..
 5. Du kan prøve å masere stedet der den døde pixelen er. Forsiktig!
 6. Gikk rykter om at denne videoen ble laget med hjelp av emulator og 30.000 saves... Tror nok ikke alt dette ble gjort i en sitting nei.
 7. http://www.feriepenger.com/sak/675/1/Hudty...r-du/Page1.html Husk solariumsol er opptil 3x sterkere enn "original" sol. Kommer an på alderen på lysrørene.
 8. Har du mer å tape en å vinne i situasjonen dropper du det. Hvis du ikke er redd for at hun sier nei takk, kjør på Vet ikke hvor selvsikker du er, men man kan gjøre temmelig mange dumheter og fortsatt komme i mål. Lykke til!
 9. Delskinn Godt å sitte i både om vinter og sommer. Ser bra ut. Lettere å eventuelt selge bil med pent interiør. Negativt om helskinn: Klamt om sommeren, kaldt om vinteren. Dog ser det bra ut.
 10. Yes, akkurat det jeg tenkte på, men det finnes ingen "store" virker det som. Jeg skulle gjerne hatt noen som var noen meter ganger noen meter. Finnes det?
 11. Tenk dere en plakat i stoff, som er utrolig stor. Hvor får man tak i sånt, og hva i alle dager kalles det? Er litt vanskelig å søke på ebay etter noe man ikke vet hva heter. Jeg snakker ikke om flagg som i flagget til et land, men en slags stoff-plakat som er veldig stor med motiv.
 12. Så litt på den Dell 9400. Virket jo grei den da. Hvordan er egentlig Dell bærbare? Liker egentlig ikke Dell
 13. Det kommer an på. Blir den veldig tung? Oppløsning? Bare å komme med alternativer. Edit: Burde hvertfall være 15".
×
×
 • Create New...