Gå til innhold

Den store fotballsko-tråden


ingveh

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg bestilte disse skoene før helgen: Link

Og mottok disse skoene i går: Link

 

Blir så irritert. Det er ikke første gangen fotballsko sender meg feil farge. Hvis det har seg sånn at den fargen jeg ville ha skoene i er utsolgt, hvorfor kan de ikke bare si fra om det? Istedenfor sender de bare et par de har inne. Fargen betyr jo faktisk noe. Nå skal det sies at skoene ser helt greie ut, men uansett. Det er ikke første gangen heller. For et par år tilbake bestilte jeg Nike Legend-sko, og fikk selvfølgelig feil farge.

 

Jeg er ferdig med fotballsko.no..

Lenke til kommentar
Mange på laget mitt har de du først skulle kjøpe ettersom de var de første fargene på Laser II modellen. Den skoen du ikke ville ha er en av de nyeste fargene av modellen.

 

Jeg støtter deg i det at han har fått sko som er mer i verdi, men det spiller vel liten rolle dersom skoens utseende ikke tilpasser seg brukeren. Sånt må man bare akseptere. Hver sin smak, vøtt. Heh. Forstår frustrasjonen hans jeg.. Ville heller ikke vært fornøyd om jeg hadde vært i hans posisjon. Er dårlig gjort av en såppas seriøs aktør som fotballsko.no er.

 

Her er forresten en liten "samling" av skoene mine. Igjen så har jeg sko som f.eks MV3 og MV4 som jeg mangler, men men.. her er iallefall en liten "samling" av mine ulike Nike effekter.

 

Skoene jeg bruker: Air Legend II og Laser II rød/sølv.

 

Bilde 1 og 2 inkluderer treningstøy som f.eks svettebånd, leggbeskyttere, match ball, trikseball, ballpump(!) og bagene til mine Tiempo og T90-sko.

 

Bilde 3 og 4 er en kort samling av mine Tiempo & T90-sko. De nyeste skoene er selvfølgelig Laser II rød/sølv, Laser II svart/oransje og de helt nye Super Ligera (som kommer vel til Norge i 2009..?)

 

Bilde 1:

shoo-shoes1.jpg

Bilde 2:

shoo-shoes2.jpg

Bilde 3:

shoo-shoes3.jpg

Bilde 4:

shoo-shoes4.jpg

 

Hvis det er noen spesifikke bildeønsker på noen av skoene, så bare sleng ivei!

 

JA, meg ER en liten skonørd.. men DET har vel et par av dere lagt merke til..? :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...