Gå til innhold

En norsk 360 side hadde vært noe det!


nacho

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Personlig går jeg mer eller mindre til kun et sted for å få 360-nyheter, og det er fra Major Nelson. Bloggcasten hans er ukas høydare med intervjuer fra spillutviklere, diverse medlemmer fra Xbox-teamet hos Microsoft og ellers andre personer i Xbox-miljøet.

 

Han lister også opp hva som er tilgjenglig på Marketplace.

 

Link:

Major Nelson

 

Han er litt ute a drift for øyeblikket på grunn av en storm som har lammet hele Seattle-regionen.

Lenke til kommentar

En norsk side som samler om artikler om X360 høres ut som en super ide. Trenger ikke være noe spesielt bra design, gjerne en blog, med linker til dagens artikler og med en liten overskrift hva den handler om.

 

www.down3d.com så jo forsåvidt grei ut synes jeg, selvom jeg ikke har lest noe serlig der. enda.

 

EDIT: synes det burde vært flere linker på www.down3d.com. Får for liten info der. En blog som 2-3 stk. har annsvar for å oppdatere hadde vært kjempe!

Evt. en søsterside til wii-fan.net, mange muligheter her :p

Endret av MagnusW
Lenke til kommentar

Jeg og en kamerat snakker om å få med noen folk på å lage en Xbox 360-side. Det blir naturligvis ikke så profesjonelt, men hva kan man forvente?

Driver og tukler med design osv. for øyeblikket, så vi har ikke kommet så veldig langt enda, men vi har planer om at det skal bli litt som Gametrailers/IGN/Gamespot. Og ja, amatørmessig! Men jeg synes det virker moro å kunne skrive egne artikler, anmeldelser og legge ut egne trailere, eller trailere som er funnet på f.eks. Gametrailers.com.

Lenke til kommentar

Jeggu blei det liv i gamle tråden min igjen gitt :D

 

Er gjerne med å oppdatere siden når den er oppe å går.

Om det er interesse kan jeg også stå for/bidra til designet på siden.

 

Har en del dødtid å slå ihjel før jeg flyr down-under for å fullføre en bachelorgrad innen interaktiv design.

Lenke til kommentar

Jeg syns www.down3d.com er akkurat det folk spør etter i denne tråden.

 

Siden oppdateres daglig med nyheter og den er drevet av folk med virkelig “genuint” interesse for Xbox 360.

 

Liker spesielt at de skriver nyheter/artikler/anmeldelser med egne ord, ikke bare “copy and paste”. :D

 

Vet at down3d ikke er spesielt gammel og det er sikkert derfor dere syns den er "liten", men den har vokst mye og vokser fortsatt.

 

Så jeg syns dere skal hjelpe til og forbedre down3d istedenfor å bare lage enda en side.

Jeg vet nemlig at Hesleskaug som driver siden, ser etter seriøse frivillige som har lyst å hjelpe han gjøre down3d.com så bra som mulig. :thumbup:

Lenke til kommentar

Jeg startet Down3d og må ærlig innrømme det er feil og småplukk ved den. Men det er ihvertfall en start. Nå begynner vi å komme oss virkelig og som topicen startet med, var at det var en som måtte lese igjennom 14 sider for å få nyheter om Xbox 360. Down3d.com samler alle nyhetene på et sted! Må ærlig innrømme at vi er i julemodus om dagen. Men sjekk igjennom hva som er skrevet så forstår du at vi har stått på. Dette blir laget av fri vilje og vi bruker MYE av vår fritid for at dere skal få raske relevante nyheter. Siden er et sted for å samle NORSKE Xbox 360 gamere.

Jeg startet dette tiltaket og alle som er med å hjelper til, hjelper til kun fordi de har interesse for konsollen. Dette er ikke gjort proft og det er skrivefeil + sikkert mange andre ting. Men det er faktisk blitt en ganske populær side. Og med de kontaktene jeg har fått så får vi faktisk nyheter før andre!

 

Så jeg oppfordrer alle som har lyst til å hjelpe til med vår "dugnad" :) Kom til vår side.... Hvis du klager over hvordan siden ser ut, kom å design, kod og hjelp til?

Ting blir skrevet dårlig? Kom å skriv for oss.

Denne siden skal ikke være så "seriøs" men heller et sted hvor gamere møtes og kan si "så du det her eller??!!" "det har kommet patch til Gears of war!" osv... Det er første mann som skriver nyheten som har størst penis vettu..... ;)

 

Jeg har ingenting imot xbox-norge men jeg vil si vi er bedre oppdatert på Xbox 360. Jeg vil faktisk ta det så langt å si at vi er best oppdatert på Xbox 360 i Norge. Men husk at man kan faktisk være medlem på begge steder.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...