Gå til innhold

SD-kort til Nikon4100


Anbefalte innlegg

Heisann,

Har ett Nikon4100 med en Lexar brikke som nettopp tok kvelden og er på jakt etter en rimelig erstatning. Har surfet litt her på akam og lest diverse reviews av korter. Har bitt meg et merke i Corsair 133x 1024mb kort. Leser at dette har relativt høye skrive/lese hastigheter, og vet at dette ikke alltid er MÅ ha for oss med kompakt kameraer men pris tatt i betraktning koster det bare ørlite mer enn vanlige korter. Hva skiller dette kortet fra Twinmos sin 150x versjon? ( også hos komplett.no - ref. for begge to korter )

 

Har hatt gode erfaringer med Kingston og Corsair tidligere.

Ønsker et stabilt og godt kort.

 

Dersom noen har anbefalinger til en god MemoryStick Pro også til mitt Sony kamera hadde det også vært flott, helst fra samme butikk:)

 

star*

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke Lexar en rimelig ekstensiv garantiordning? forsøkt å få nytt på garanti? burde være iallefall 10 år...? (hvis det er professional kort har du garanti så lenge du er original kjøper....(d.v.s. livstidsgaranti)

 

alle andre lexar minnekort (utenom xD for en eller annen grunn) har minimum 5 års garanti...

 

forøvrig kan jeg anbefale deg å styre unna "billige" merker. bilder er gjerne noe du vil ta godt vare på, og da er det Sandisk ultra/Extreme eller Lexar professional som gjelder..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...