Gå til innhold

www.pixmania.com- fortjener plass i prisguiden?


Anbefalte innlegg

Etter å ha browset gjennom prisguiden etter diverse produkter viste det seg at http://www.pixmania.com er ganske billig....hvorfor? fordi prisen vises uten moms.

Vistnok er lageret i Frankrike, å de 2 tingene jeg bestilte kom i hver sin pakken. noe som igjen betyr at jeg måtte betale dobbelt opp med frakt til DHL.

 

Ikke nok med dette med 3-4 dager leveringstid som det står annonsert stemmer ikke, det tok 11 dager (!!)

 

Jeg har vertfall et ønske om at http://www.pixmania.com fjernes fra prisguiden, rett å slett fordi jeg føler meg lurt etter å ha handlet det.

 

Bare min simple effaring. Kansje andre hadde opplevd god service? men jeg syntes ikke dem fortjener å være i prisguiden.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Etter å ha browset gjennom prisguiden etter diverse produkter viste det seg at http://www.pixmania.com er ganske billig....hvorfor? fordi prisen vises uten moms.

 

Hei,

 

alle priser som oppgis i prisguiden skal være inkludert mva. Dersom det viser seg at butikkene oppgir feil priser til oss tar vi dette opp med dem straks vi blir klar over dette. Jeg har foretatt noen stikkprøver nå uten å finne noe feil.

 

Det som derimot ikke er så hyggelig er dersom du opplever dårlig service (lang leveringstid, dyre fraktkostnader, osv.) I slike tilfeller vil vi anbefale dere å legge inn en erfaring om butikken i webshopguiden vår. Velg nettbutikk, og legg inn erfaring på denne siden:

https://prisguiden.no/shop_list_all.php

 

Husk at det stilles krav om at erfaringen inneholder fullt navn, telefonnummer, og er godt begrunnet. Det er først da den virkelig kan være til nytte for andre!

 

Mvh,

Amund

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...