Gå til innhold

Erfaringer og diskusjon rundt Uplink


Anbefalte innlegg

Som det sies. Denne tråden er for diskusjon og erfaringer om Uplink. Les regelene i første post før du poster.

 

Regler for tråden:

1. Alle retningslinjer for forumet gjelder også her i tråden.

2. Tekniske problemer (krærj, bugs o.l.) diskuteres IKKE her. Sjekk Uplink-forumet og Google før du prøver diskusjon.no.

3. Kræsjer Uplink eller oppdager du bugs? Ikke skrik her. Last ned ny patch. (De fleste patcher krever at du lager ny Uplink-konto.) Det sparer deg for blodige hender og halvknust skjerm. :)

4. Sitter du fast i Uplink? Prøv linkene i #2.

5. Moderatorer har rett til å forandre, fjerne og legge til tekst i postene, dersom det er nødvendig.

6. Moderatorer har rett til å forandre, fjerne og legge til nye regler i denne tråden.

7. Er det noen regler du vil diskutere? Gjør det med en moderator før du gjør det med meg. Jeg er ikke her 24/7.

 

Bare for å forklare Uplink for de som ikke har hørt om det:

 

 

Uplink er et hackerspill av Introverion Software. Året er 2010. Spillet går ut på å hacke maskiner på nettet. Spillet starter ved at du registrerer deg hos Uplink og får tildelt en Gateway som suger og et lån på 3000. I begynnelsen gjør du lette oppdrag som etter hver blir vanskeligere.

 

Etter hvert som du gjør oppdrag får du penger som du kan bruke på ny software, ny hardware eller ny Gateway. Med en del kraftige prosessorer kan et passord knekkes på 0.1 sekund og det vil ta få sekunder å gjøre krevende prosesser. Du kan få oppdrag fra å kopiere eller slette en fil til å ruinere andres liv og ødelegge maskiner (de fikses ofte etter en stund).

 

Hva gjør en tyv hvis han går tom for penger? Han raner en bank! Det er mulig og gjøre. Har du riktig software og bra nok gateway kan du lett stjele noen kroner, men pass på! Er du ikke rask nok, er det game over.

 

Det er lurt å slette loggene sine etter å ha hacket en maskin, før man blir tatt. Man blir ikke virkelig tatt, men er snuten i nærheten av gatewayen din får å ødelegge den, er du ille ute. Derfor bør du ta backup av savene dine (Uplink\users\brukernavn.usr). Heldigvis kan man montere sprengsstoff på gatewayen, så det sier pang når du trykker på knappen, og gatewayen din er i lufta. Det kan være ille å ødelegge en maskin man har brukt masse penger på, men det er bedre enn å miste statsen sin.

 

 

 

Uplink sin hjemmeside

 

Last ned demo

 

Forum

 

Hack en side i RL

 

Det neste spillet, Darwinia

 

 

Jeg som koser meg med Revelation. Maskinene med rød firkant er infisert. Legg merke til at jeg har infisert en avmaskinene til ARC, som lager Revelation.

 

 

Etter at jeg stjal 1 million fra en eller annen oppgraderte jeg gatewayen med cpu og ram og sånt. Nesten alle disse mailene nedert viser: "Nå skal vi sette inn den greia du bestilte!"

 

Uplink-guide (Engelsk):

 

 

Vi trenger litt liv i tråden, så den ikke dør ut, og senere blir bumpet etter 10 år av en gal bruker og stengt av moderator.

 

Har lurt litt på hva som er forskjellem mellom det "orginale" Uplink (Trust is a weakness) og Uplink: Hacker Elite.

 

Edit: Fjerna spoiler som fucka opp posten.

Edit2: Lagt til link til det nye spillet.

Endret av :P
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Noen av dere som kommer på hva "oppfølgeren" til dette spillet heter... Blue Sky eller noe slikt, skulle likt å se en Hjemmeside til det spillet.

 

Ellers må jeg si at Uplink er genialt, og det at du faktisk må knekke en kode for å komme igang med spillet fikk meg til å elske det.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...