Gå til innhold

folk som sniker!


Marius_r

Anbefalte innlegg

ny dag og nye muligheter. irritasjonen var pressa ut etter en hard time på gymmet og en joggetur med påfølgende bading. (jeg kjøpte tilogmed isen :p)

6470678[/snapback]

Ikke alltid det funker engang. :p Var nettopp å trente på gymmen og skulle å ta maskinbenken når en irriterende fyr kappa inn rett forran meg.

6473579[/snapback]

 

snakk om uflaks... der også :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke hatt så mye problemer med folk som prøver å snike foran meg...

 

Hadde en lignende situasjon som trådstarter med en bil som sneik seg inn i pumpa foran meg, hadde sikkert tatt det opp med sjåføren, om det ikke hadde vært en BMW 3-serie med 8pakkiser inni...

 

Ellers husker jeg fra buss-tida mi, i rushtiden når MANGE venta på bussen, så blir det slik at alle skal inn på en gang når bussen kom, og da er det selvfølgelig mange som prøvde å bane veien gjennom, husker spes en gang når to ungdomsskole pønks SKULLE inn selv om de var bakerst, drev og dytta på alle og lo, og jeg hadde nettopp hatt en JÆVLIG dårlig dag på skolen, så jeg klikka helt, snudde meg og dytta han ene bakover... Tenkte først "Hva faen gjorde jeg nå?", men de backa bare unna...

Sikkert fordi jeg er like gul som smiley'en... :)

Lenke til kommentar

Har opplevd sniking en haug av ganger.

Ganske nylig var jeg på Deli Deluca for å kjøpe meg noe brus. Jeg steller meg i køen med flaska i hånda, og det er én person forran meg. Når han så går etter å ha betalt kommer det en person snikende inn fra venstre før jeg i det heletatt får rukket å trå ett steg frem for å komme meg til disken.

 

Blir så sinnsykt irritert.

Lenke til kommentar
Har opplevd mykje rart på golfbanen, greit nok at golf har etikette og ein gentlemannsregel, men det bør vel gjelde alt? Eg HATER folk som trur dei er så mykje betre enn andre og absolutt skal påpeike dette. Eg speler golf for morro skuld, ikkje for å blir mester eller kongen i klubbhuset. Når det då kjem folk i 40-60 åra og syter over at eg burde la dei få sleppe forbi..."ETIKETTE HETER DET" (ei stygg gammal dame) så blir eg forbanna. Spela ferdig hullet og slapp dei forbi på neste, men kva trur du skjedde? Joda, me vart ståande og vente, så 3 hull seinare bestemte me oss for å skippe hullet dei var på for å få fart i sakene. Trur du ikkje ho kom ropande etter oss då og? "VI VAR HER FØRST!". Eg gav ho eit oppgitt blikk, snudde meg og gjekk fint vidare til neste hull.

6468603[/snapback]

 

Finnes noen utålmodige snåliner på golfbanen også ja :wee:

Her om dagen så skulle jeg gå ut kl 11.50 eller noe sånt, og en høylydt kar ropte ut: "Hvem skal gå ut 11.50!?". Så sa jeg at det var meg. "Da får du faen meg sette opp farten, kl 12.00 slår jeg ut samme hva!" hylte han igjen. Allerede på det andre hullet så sto han 150m unna og ropte at jeg skulle få opp farten, uten at det hjalp stort :roll: . Makan til slitsom kar, og sannheten var at den høylydte og overvektige karen var elendig til å spille! :tease:

 

EDIT: Lærere som tror de har førsterett i kantina er også noe herk :hrm:

6469444[/snapback]

Du sier noe med lærerne der! Lærerne på skolen min er alltid sånn! Det gjelder ikke bare i kantina, men absolutt alt annet! Fuck lærere, faen!

Lenke til kommentar
De eldre og de eldre. Hvis de så vidt får karret seg inn på bussen med oxygen-tanken slepende etter seg tyggende på smertestillende, er jeg den første til å reise meg. Men noe jeg ikke liker er de på sånn 60 som skal ha setet bare fordi de er eldre, da får de bare onde blikk fra meg. Er de i arbeid vet de at verden ikke gir dem noen nåde.

6467481[/snapback]

 

Denne likte jeg!

 

Prøv å gå med Aftenposten dere, gammle damer og menn så det rekker! (Faen heller men de stjeler altså fra avis tralla:S)

Endret av Registrert
Lenke til kommentar

Hehe. Ja, de tror de har rett til å gjøre akkurat som de vil, bare fordi de holder på å råtne opp. Jeg har respekt for eldre mennesker, men ikke for frekke gamle mennesker. Typisk eldre å snike i køer. Når de har greid å presse seg først, så bruker de en evighet på å betale og komme seg videre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...