Gå til innhold

AoC: blir det conan next?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

AoC ser helt fantastisk ut. Er spent på om de tekniske løsningene holder når det går Live. Husker hvordan Anarchy Online mageplasket de første ukene og det ødela veldig for spillet videre.

 

Spesielt intervju-videoen med Gaute Godager på E3 i år der de viser ingame combat (en kar som rir rundt på hest, noen fantastiske bilder av bueskyting osv) fra den nåværende alpha-spillmotoren.

Lenke til kommentar

Jeg skal definitivt spille Age of Conan en stund. Håper det ikke krasjer med WoW: Burning Crusade. I Age of Conan kan man bygge hus, festninger og byer om man er i guild. Å være f.eks. en arkitekt er en slags proffesion. PvP ser ut til å bli hovedfokuset, men man får selvfølgelig instance-baserte dungeons i tillegg. Spillet er ikke bygget rundt loot, men ferdighet.

 

Combat-systemet er mer realistisk enn i WoW hvor man trykker på f.eks. 1, så kommer det en Frostbolt om 2,5 sekunder. I AoC bruker man musa/tastaturet for å lage komboer på fienden og resultatet blir at man selv velger hvordan man svinger øksa. Animasjonene er helt utrolige.

 

Spells fungerer ved at man setter en rekke spells inn i en 'casting' (litt usikker på uttrykkene man bruker i AoC), slik at den lader seg opp. Jo flere spells/kombinasjoner man setter inn, jo større er risikoen for at man selv blir skadet eller ting rundt deg forsvinner (eksploderer).

 

Det er 3 spillbare land (altså 3 forskjellige lag å spille på), i motsetning til i WoW hvor man kan velge Horde eller Alliance.

 

Characterene kan ha mange forskjellige kombinasjoner av utseende, noe som fører til at characteren man velger å spille blir litt mer unik. Etterhvert som man utvilker sin character, velger man archetype (Priest, Rogue, Soldier og Mage). Til slutt velger man klasse, hvor hver av Archetypene har 4-7 klasser.

Lenke til kommentar
Det er 3 spillbare land (altså 3 forskjellige lag å spille på), i motsetning til i WoW hvor man kan velge Horde eller Alliance.

Viktig her å poengtere at de tre du kan velge mellom ikke er fiender i utgangspunktet, som i wow. Du har altså ikke "factions", men kan velge mellom 3 raser; Cimmerianer, Aquilonier og Stygier.

Lenke til kommentar

For å svare tooic, ja, Conan next!

 

Beta er dødslenge til.

Final er dødslenge til.

 

Spillet kommer vel ut i 12. måned, og beta testing kommer kanskje i 10. måned?

 

Hm... Når kommer Wii og Zelda? Må huske å bruke masse tid på det også... :)

Lenke til kommentar

Closed beta har begynt, men 1. tror jeg. Men det er lenge til vanlige dødlige får prøve seg. Først skal de hente hardcoremedlemmer fra forumet sitt, så åpner de kanskje for de som har abbonert på nyhetsbrevet (om ikke de likestiller med forummedlemmene), så åpner de kanskje for folk som har signa seg opp, så åpner de for alle sammen.

 

Dette tar de gradvis, og de har ingen planer om det så langt, på hvordan de skal gjøre det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...