Gå til innhold

Musikkafeen | Diskuter all slags musikk!


Arve Systad

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvordan er det å få tak i Pink Floyd på vinyl egentlig? Er det mange represses eller må jeg betale mye for å skaffe skivene? Må nesten få kjøpt noe mer av dem, eneste jeg har er The Wall. Stjal den av far og mor når jeg flyttet hjemmefra.

 

e:Når du skriver original, tenker du på at det er firstpress av albumet på LP?

Endret av Vowels
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Amen. Elsker avataren og, Pokey. Lenge siden jeg har oppdaget noe nytt nå, men jeg er inne i en liten høst-transe for tiden og da dukker fjorårets høstfavoritter opp igjen. Noen som har noen nyheter om The Last Shadow Puppets? Anglofil som jeg er, så har jeg en liten mancrush på Alex Turner.

 

Haha Alex Turner har alltid vært kul han, en av mine favoritt-musikere som har kommet fram i UK de siste ti årene synes nå jeg. Likte ikke siste albumet til Arctic Monkey`s, og skjønner ikke hvordan Josh Homme klarte å føkke det. Fordi han er jo awsome musiker han og, å har lagd mange utrolige gode plater med Queens of The Stone Age.

 

Å takk for at du minte meg på denne gruppa, og selvfølgelig takk for å ha ikke bringet elendige russelåter på banen. Dere andre og.

 

Jeg er veldig glad i "Standing Next To You", spesielt for det er en veldig rolig kul låt. Som jeg får en stor Beatles-feeling over, og The Beatles og John Lennon. Vel, det er noe jeg liker veldig godt, og har likt nå snart i 15år.

http://www.youtube.com/watch?v=_8YRx47oylM

 

 

Bidrar til slutt i tråden med en av favorittene mine fra The Flaming Lips:

http://www.youtube.com/watch?v=kjrUOlK2714

 

Ha en god kveld så langt. :thumbup:

Lenke til kommentar

Hvordan er det å få tak i Pink Floyd på vinyl egentlig? Er det mange represses eller må jeg betale mye for å skaffe skivene? Må nesten få kjøpt noe mer av dem, eneste jeg har er The Wall. Stjal den av far og mor når jeg flyttet hjemmefra.

 

e:Når du skriver original, tenker du på at det er firstpress av albumet på LP?

Av erfaring er det alltid overdrevent mye Doors, Beatles, Elvis, Bowie etc men sjeldent noe som helst av Pink Floyd eller Led Zeppelin i LP-(brukt)sjapper. Var innom Råkk&Rålls på fredag for å windowshoppe og sjekke om jeg fant noe kult. Hadde dessverre ikke med penger, men av Pink Floyd fant jeg både Final Cut og Momentary Lapse of Reason til rundt 100-lappen. Fant ingenting av Led Zeppelin og mens vi er inne på det, så har jeg heller aldri sett en Syd Barrett vinyl. Ever.

 

Stemmer det med orginalene ja. Pappa hadde alltid to kopier av DSOTM og jeg fikk begge til 20 års-dagen. Den ene er spilt en del, men er helt clean uten en skramme og den andre er aldri tatt ut av coveret engang og henger på veggen min nå. Sammen med Meddle.

 

Empire of Maury: Kan slenge meg på uttalelsen om Alex Turner. Klarer ikke komme på noen nå på sparket som kan toppe han hvertfall. Syns Humbug er fett også, men ikke det aller råeste. Akkurat nå hører jeg heller på The Age Of The Understatement-albumet :)

Lenke til kommentar

Ut av sangene på myspace høres det mye bedre ut enn de siste par Monster Magnet skivene i hvertfall. De var helt greie rockeskiver, men ikke like gode som de gamle. Superjudge er likevel favorittskiva enda.

http://www.youtube.com/watch?v=XA4UkxXWD8o

 

Neh, det jeg har hørt av Monster Magnet har ikke falt i smak. Sleep-Dopesmoker, baby
Skal litt til for å konkurere med sjangerens mesterverk også da :p

 

Når vi er inne på stonerrock så vil jeg anbefale en dokumentar jeg så for ikke så lenge siden, "Such Hawks Such Hounds: Scenes From the American Hard Rock Underground". Tar for seg litt om de tidlige bandene og til i dag.

Lenke til kommentar

Ja, han er virkelig det. Tror det er mange der ute som ikke vet hvor bra han egentlig er. Han har laget tre kvalitetsalbum så langt, og vi har sikkert mer musikalsk magi i vente.

 

Forøvrig flotte tiltak av youtube med disse direkteoverføringene av konserter - noe det har blitt en del av det siste året.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...