Gå til innhold

sirkulerende overflødighetsfeil ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
får denne feilmeldingen på et lass med cd'r når jeg prøver å dra over noe data fra dem. Er disse cd'ne ødelagdt og kan kastes eller er det noe jeg kan gjøre?

6316317[/snapback]

CDene kan enten karakteriseres som ødelagte, eller så må du skaffe deg en CD/DVD-spiller som er svært tolerant på dårlige media. BenQ skal visstnok ha noen modeller, så jeg venter i spenning på min nye dvd-brenner.

Lenke til kommentar
Prøv å kjøre cd-ene i en laptop, hvis du har tilgang til en. Disse drevene er mye bedre, og leser ofte plater som vanlige stasjonære lesere ikke klarer.

6316839[/snapback]

bruker bare laptop jeg, har en acer ferrari 4000.

 

Virker som at det er bare en spesiel type cd'r som ikke vil (de er helt blanke på toppen også, ikke no reklamemerker) de har fått noen riper, men de burde fortsatt kunne bli brukt.

Lenke til kommentar

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Tråden bryter også med tre-ords-regelen.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar
Noen heelt blanke billig-plater har så tynt belegg på toppen at selv en mikroskopisk ripe på toppen er nok til at de blir ødelagte.

Men om du får feil på veldig mange plater så ville jeg også mistenkt CD/DVD-ROMen.

6320175[/snapback]

det jeg trodde og, men får jo kopiert over noen av de samme cd'ne (men da små filer) andre typer cd'r, blandt annet dvd-r funker som bare å kopiere over.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...