Gå til innhold

Filmer du ALDRI vil se igjen!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817324

Teenage Mutant Ninja Turtles 3: "glemmer" at Splinter faktisk var et menneske

 

Svar : Det er bare i tegnefilmen at Splinter var menneske før han ble rotte.....filmene er basert på Mirage historiene hvor Splinter var Hamato Yoshi's kjæledyr (se TMNT 1 for mer info)

 

Men jeg er enig : serien begynte å gå tom for luft , akkurat som med Rocky IV....det var jo heller ikke en høydare ;)

 

I ettertid var det BIG mistake å tone ned slåssinga , de burde ha fortsatt i samme stil.....TMNT2 & 3 er OK men mangler brodden som den første hadde :/

 

Halloween 3: Seasons Of The Witch: Når man snakker om manglende hovedperson... Kort sagt kalles denne Halloween 3, men verken Michael Meyers, Laurie, Jamie (fra Halloween 4 og 5), dr Loomis eller Haddonfield er med. Sant og si er det ingenting her som har noe som helst med Halloween å gjøre. Selv det kunne jeg kanskje ha tilgitt om filmen faktisk hadde vært bra, men neida.

 

Svar : ...og det er fordi at Myers egentlig skulle dø i H2 i følge Carpenter , deretter skulle det lages flere filmer omkring Halloweenfeiringa....men UTEN Myers. Ikke uventet var publikum ikke særlig keen på dette :(

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

Jeg likte Lady In The Water forsåvidt. Det var i allefall langt bedre enn The Village og Sjette Sansen. :blush:

 

Flere drittfilmer:

 

* Silent Night, Deadly Night 2: Den første handler om en unge som ser foreldrene bli drept av en fyr i nissekostyme på julaften, og da går det jo som man regner med. Fyren blir nødt til å ta på seg nissedrakt når han er voksen grunnet jobben, minnene kommer tilbake og "You do remember what Santa does on Christmas Eve, don't you"? (hint: Naughty! Punish!) Hihi. Neste film handler om den motbydelige broren hans og er i store deler bare klipp fra den første før den går over i en voldsorgie der fyren går rundt (uten nissekostyme) og skyter stort sett alle han ser. Det er ikke engang snø der? I tillegg prøver han å være morsom ved å komme med one-liners ("It's garbage day!") uten å lykkes. Maken til dritt skal man lete lenge etter. Det eneste positive er fyren som spiller hovedrollen. Han må ha øvd lenge for å bli en så elendig skuespiller. :p Det er av en eller annen grunn kommet minst fire, fem av dem, og etter hva jeg har skjønt blir broren (fra denne filmen, ikke engang originalen) vekket opp som zombie i neste. Det sier jo sitt. :p

 

* Maniac Cop 3: Ja, første er utrolig bra. Ja, andre er utrolig bra. Nei, tredje har ingenting med dem å gjøre bortsett fra navnet på han politigærningen. Styr unna.

 

* Neverending Story 3: Noen som visste at denne faktisk eksisterer? Kort sagt er det en grunn til hvorfor den er så lite kjent. Jeg vil anta de som lagde den angrer bittert den dag i dag på at de i det hele tatt tenkte tanken på enda en film. :p

 

* Terminator 3: Robert Patrick ble en stjerne etter T2 og fikk en hovedrolle i X-Files, en av de største tv-seriene på den tiden. Kristanna Loken har vært med i Mortal Kombat Conquest og BloodRayne, og Arnold sluttet som skuespiller. Det sier jo sitt...

 

Edit: typo

Endret av thecrow77
Lenke til kommentar

AvP - Siden Predator (1987) er ett av mine favorittfilmer, trodde jeg at jeg kunne hvertfall ha litt forventninger av en film som har en Predator i casten... HOLY SHIT. Paul Anderson, jeg hadde litt respekt for deg siden jeg digga Mortal Kombat som liten, men her har du mildt sagt fått meg til å utvikle en form for hat jeg ikke ante jeg hadde!

Endret av Erasus
Lenke til kommentar

Er mange filmer jeg aldri kommer til å se igjen, men en film jeg aldri kommer til å glemme er filmatiseringen av Doom. Jeg klarer ikke begripe hvorfor jeg i det hele tatt gadd å bruke båndbredde på å laste ned denne forferdelige møkkafilmen.

Hvis jeg kunne gå tilbake i tid og "use" en film, hadde dett blitt Doom. 1,5 timer av livet mitt jeg aldri vil få tilbake.

Lenke til kommentar
Rocky and Bullwinkle, tragisk dum komediefilm med en ekorn og elg fra tegneserie til i virkelige verden som skal "redde" verden, Who Framed Roger Rabbit fra 1988 er mye bedre film fra cartoon til real...

 

Rocky and Bullwinkle er jo kul da, ufattelig dårlig, men fremdels særdels artig og underholdende.

 

Det er også feil å sammenligne den med Who Framed Roger Rabbit. Foruten det mest overflatiske har disse filmene så og si ingenting til felles.

Lenke til kommentar
Er mange filmer jeg aldri kommer til å se igjen, men en film jeg aldri kommer til å glemme er filmatiseringen av Doom. Jeg klarer ikke begripe hvorfor jeg i det hele tatt gadd å bruke båndbredde på å laste ned denne forferdelige møkkafilmen.

Hvis jeg kunne gå tilbake i tid og "use" en film, hadde dett blitt Doom. 1,5 timer av livet mitt jeg aldri vil få tilbake.

 

Det verste at de nå har "brukt opp" Doom-filmen, så det er svært tilsomt vi noengang får en ny, med mindre det blir Doom 2. :(

 

For å ta en rask oppsummering hvorfor Doom er det bare å tenke på slutten. (ja, resten er minst like dårlig).

 

 

Spillet handler om å skyte demoner, og that's it. Vi starter med pistol og får bedre og bedre våpen gjennom hele spillet, helt til vi sitter med et våpen ganske enkelt kalt Big Fucking Gun, eller BFG. Og hvordan slutter filmen? To mennesker som slåss med nevene? :dontgetit:

 

Lenke til kommentar

Og nettopp det er problemet. Folk tenker "Doom remake". Jeg vil ha en ny Doom film, ikke en remake. Det er en stor forskjell der. Lager de en remake blir det bare den første filmen om igjen, men lager de en ny Doom film baserer de den på spillene og driter i den elendige filmen. Vi får ikke "en ny Doom film", men en ny film basert på Doom. Det er faktisk ikke det samme. ;)

 

Eller tenk på Street Fighter: Legend of Chun-Lee. Den har ingenting med den første filmen å gjøre. Det er ikke samme folk som lager den, og det er ikke samme skuespillere. Handlingen har heller ingenting med den forrige filmen å gjøre. Det eneste de har til felles er navnet Street Fighter, derfor tenker alle automatisk "en ny Street Fighter film" og gir den ikke en sjanse engang fordi den forrige var så dårlig. Så forresten Street Fighter II: The Animated Movie for en stund siden, og den var faktisk ganske bra. :)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...