Gå til innhold

Skolen er for sinker


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

haha..

 

#1 threadstarter: du er latterlig.

 

#2 dette er skolehistorien til Bill Gates. Så han gikk nok lengere enn VGS

 

Gates excelled in elementary school, particularly in mathematics and the sciences. Bill Gates went to Lakeside School, Seattle's most exclusive preparatory school where tuition in 1967 was $5,000 (Harvard tuition that year was $1,760). Lakeside rented time on a DEC PDP-10, which Gates was able to use to pursue an interest in computers, a rare opportunity at the time. Gates was a member of the Boy Scouts of America and attained the rank of Life Scout. While in high school, he and Paul Allen founded Traf-O-Data, a company which sold traffic flow data systems to state governments. He also helped to create a payroll system in COBOL, for a company in Portland, Oregon.

 

According to a press inquiry he scored 1590 on his SATs[9], and was able to enroll in Harvard University pursuing a Bachelors of Science in Computer Science in 1973, where he met his future business partner, Steve Ballmer. During his second year at Harvard, Gates (along with Paul Allen and Monte Davidoff) co-wrote Altair BASIC for the Altair 8800. Gates dropped out of Harvard during his third year to pursue a career in software development. On December 13, 1977, Gates was briefly jailed in Albuquerque for racing his Porsche 911 in the New Mexico desert

Lenke til kommentar
Psh, hvis ikke Bill Gates trengte høyere utdanning, så trenger ikke jeg det heller.

6264502[/snapback]

 

Men så satt sansynligvis ikke Bill Gates heller å spurte på et forum hva han skulle gjøre. Så det spørs om ikke forutsetningene var litt forskjellig. ;)

 

Ørjan...

Lenke til kommentar

Både trådstarter og andre her bør herved passe ordbruken kraftig for å unngå mer plageri fra meg eller andre moderatorer.

 

Hva legges i kun videregående utdanning? Det er veldig mange forskjellige utdannelser.. ;)

 

En elektriker ligger jo greit ann, men en med kun allmennfag uten noe mer stiller nok ikke like sterkt akkurat.

Lenke til kommentar

En ikke-yrkesfaglig utdannelse. Men jeg mener, vi har jo frilanser, forfatter, musiker, Starcraft-progamer, tigger, forsikringssvindler, etc. Og det var bare på toppen av hodet. Jo mer jeg tenker over det, jo sikrere blir jeg på at jeg ikke skal utdanne meg noe høyere.

Endret av burnedmind
Lenke til kommentar

Det spørs jo hva du vil bli. Har du feks lyst til å bli politi, da går du på politihøgskolen. Jeg vet ikke hva du har lyst til, men er vel greit å finne ut det, for så å utdanne seg litt etter det? Og har du ikke lyst til å utdanne deg noe mer så må du ta til takke med de jobbene du kan få med den utdanningen du har.

Lenke til kommentar

Absolutt trådstarter, det finnes de som velger og stå utenfor, eller ikke spille "by" samfunnets regler.

 

De klarer seg sikkert fint, men igjen.

Jeg har tenkt mye på dette som du har, det "enkleste" er da og spille "by" samfunnets regler.

 

Når du tenker over det, krever det like mye arbeid for å opprettholde en "høy" status kriminellt og tjene godt og alt det, som å faktisk få en utdannelse.

 

:ermm:

Lenke til kommentar

Er nok slik at de fleste yrker med god lønn krever at man har en lengre utdanning. Er blitt slik no. Det er vanlig med store studielån og at man begynner å jobbe seint i livet. Familie og barn kommer enda seinere... Har ikke noe problemer med det egentlig. Er jo bare å stå på og jobbe, så ender man opp der man vil. Driter man i livet sitt så kan man ikke sitte der å skylde på alle andre. Da har du valgt det selv desverre..

 

Men er nok slik at for noen år siden tilbake så var det mer "rom" for slike uten utdanning. Det var ikke umulig å få jobb. No vil jeg no tro det er så godt som umulig.

Lenke til kommentar

Tror ikke jeg kjenner noen som tar høyere utdanning bare for å få en plass i systemet. Alle har det til felles at de liker det de holder på med. Og enkelte studerer ting som virkelig ikke kommer til å bringe de noen steder.

 

Holder for meg selv hvilke studier det er, for ikke å støte noen. :p

 

Andre igjen har tatt til takke med den utdanningen de fikk på videregående, og er nå i full jobb med lønn for strevet. Uten noen interesse for høyere utdanning. Og liker det.

 

Fellesnevneren på tvers av begge disse gruppene er at de har gjort det de ønsker.

 

Og sånn skal det vel være, skal det ikke det? :)

Lenke til kommentar

Jeg bestemte meg seint for hva jeg ville bli, 2 år på elektro og nå et friår.

Har forferdelig lyst til å studere programmering, har sett/hørt/lest at det ikke er vanskelig å komme inn. Så tar 2mx som privatist til jul, har allerede startet med det.

 

Bruker ferien som et lite "gjør-deg-selv" 2mx kurs, tar litt hver dag.

 

Programmering er utrolig tøft, da jeg tror det vil ligge store penger i nettsikkerhet i fremtiden. :D

Lenke til kommentar
Vel, en barndomskamerat av far svarte alltid på spørsmålet 'hva skal du bli når du blir stor?', så svarte han 'uteligger'. Han ble det.

 

Taler ikke det for seg?

6268930[/snapback]

Når mine venner spør meg det samme, svarer jeg 'lottomillionær'. :)

...Annet enn det så, joda det er sant at en bør ha ambisjoner (regner med at det var det du hintet til) ;)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...