Gå til innhold

Outlook 2003 - E-post tilbake på serveren


Anbefalte innlegg

Hallo allesammen!

Har oppstått ett lite problem med e-posten min. Selvom det står i konfigurasjonen av kontoen at den skal la det ligge igjen en kopi av all e-post på serveren har den klart å fjerne de fra serveren :ermm: det er forresten pop3 vi snakker om her.

 

Det jeg lurer på er om det er en måte å få de tilbake på serveren igjen uten å måtte sitte å sende alle sammen til meg selv, hadde vært kjekt om det gikk ann å beholde opprinnelige avsender slik at det ikke står meg selv som avsender der, vil heller ikke legge alle som ett vedlegg i en e-post og sende denne til meg selv (blir fryktelig rotete og tungvint om jeg skal finne tilbake noe). Dette skjedde forresten med hotmailkontoen min også for noen uker siden så jeg mistenker det er noe tull med outlooken min, den er oppdatert med nyeste oppdateringer.

 

Grunnen til at jeg vil ha en kopi liggenes på serveren er fordi jeg ofte har behov for å ha tilgang til enkelte e-post mens jeg ikke er hjemme.

 

Er det noen smarte mennesker som har en enkel løsning på dette, eller må jeg sutte på den sure sokken og videresende hver enkelt e-post til meg selv?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

helt utrolig, IMAP fiksa biffen! mailserveren støttet det heldigvis og da var saken så enkel at jeg bare flytta all epost fra inboks mappen i personlige mapper, til inboksen i imap kontoen, og den flytta tilbake alt for meg, og beholdt avsendere! Da skal jeg fortsette å bruke detta :D

 

Men lurer fortsatt på hvordan dette kunne skje i førsteomgang, når jeg spesifikt krysset av for at det skulle ligge en kopi på serveren. Jeg mistenker at dette skjedde fordi jeg tok en backup av all eposten i outlook til en *.pst fil, datoene stemmer med tanke på når jeg tok backupen og når epost ble liggenes på serveren, kan det ligge noe i dette?

 

ting er i orden nå hvertfall, tusen takk for tipset wampyre! :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...