Gå til innhold

Hold dere unna musikkbransjen!


Panic

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
EEhhhh....er greit å ha egne meninger men den der var litt drøy. :roll:

6260069[/snapback]

Greit nok å ha egne meninger, bare det ikke er om Tool, for de ruler uansett? I så fall er det en sensasjon, jeg har aldri hørt om musikk hvis kvalitet ikke kan diskuteres. :roll:

Det viktigste bandet i verden når det kommer til å døyve manglende selvbilde hos usikre nerder, samt å gi andre noksagter en følelse av å være glupe fordi de leser noe ut av jalla-tekstene deres? Så kan vi i tillegg ta alle de som egentlig ikke hører på musikk, men kjøper Tool-skiver fordi de har lest i Dagbladet eller lignende at Tool er "tenkende manns metal". Nei, Tool kan du få gratis av meg. :yucky:

Lenke til kommentar

De 2 bandene som har kalt seg "Thinking Man's Metal" er jo Queensrÿche og Spiral Architect. :p

 

Grunnen til at jeg liker Tool er ganske enkelt at de lager musikk som jeg liker. Jeg er også veldig glad i tekstene deres, gjerne først og fremst Ænima. Konseptene de tar opp er strengt tatt ikke så "dyp" og så avanserte. Ta sangen "Ænima", den sier ganske enkelt at verden sånn som den er nå suger og noe må gjøres. En trenger ikke være superintelligent for å skjønne det? Joda, det har sanger som tar for seg litt uvanlige og gjerne typiske "intelektuelle" ting som jungiansk psykologi... men er et band teit og pretensiøst sekundet det tar opp ideer som ikke alle tenker på hele tiden? Jeg regner med at du synes Batman Begins filmen var "intelektuelt crap" utelukket fordi den også har slike ideer. :shrug:

 

Jeg hører stadigvekk at vi Tool-fans er sånn wannabe-intelektuelle "fordi dere har hørt et sted at sånt er musikk for smartinger!". Slike Tool-fans har jeg aldri møtt. Selv visste jeg lite om dette "intellektuetl"-fuzzet når jeg begynte å høre på dem. (Tok faktisk en stund før jeg i det hele tatt fikk med meg tekstene...)

 

Hvorfor må folk gjøre så sinnsykt big deal ut av å hate et band, og hvorfor gidder folk å bruke så mye energi på det? Hvorfor ikke "jeg liker ikke [sett in band]" og la det være der.

 

Greit nok å ha egne meninger, bare det ikke er om Tool, for de ruler uansett? I så fall er det en sensasjon, jeg har aldri hørt om musikk hvis kvalitet ikke kan diskuteres.  :roll:

Tror det han heller siktet til var din beskrivelse av Tool-fans.

Endret av TLZ
Lenke til kommentar
Jeg regner med at du synes Batman Begins filmen var "intelektuelt crap" utelukket fordi den også har slike ideer. :shrug:

Jeg hører stadigvekk at vi Tool-fans er sånn wannabe-intelektuelle "fordi dere har hørt et sted at sånt er musikk for smartinger!". Slike Tool-fans har jeg aldri møtt.

Hvorfor må folk gjøre så sinnsykt big deal ut av å hate et band, og hvorfor gidder folk å bruke så mye energi på det? Hvorfor ikke "jeg liker ikke [sett in band]" og la det være der.

6260936[/snapback]

Batman begins er en knallfilm. Musikk er musikk, det er motivene folk har for å høre på den som avgjør om det kan kalle pretensiøst eller ikke. Bruker ikke så mye energi på dette, jeg har masse hat til overs... :p

Hvis du ikke har noen utenforliggende motiver med å like Tool annet enn at du synes musikken er fet er det greit, men da har du røten musikksmak... :tease:

Lenke til kommentar

Jeg syns det er helt greit at folk ikke liker Tool, bevares. Men jeg liker ikke at man stempler de som hører på de, som du kaller "usikre nerder" o.l. Det blir bare ekstremt dumt. Jeg begynte å høre på Tool når Ænima kom og likte det rett og slett fordi det var fet musikk, ikke fordi jeg trodde jeg ville bli no smartere av det :hrm: At du har et problem når det gjelder Tool burde ikke gå utover andre.

 

Skjønner at du synes første posten min var selvgod kanskje, men det var rett og slett fordi praten gikk ut på at Aylar og andre kanskje burde holde seg til ting de kan bedre. Og så ble Tool plutselig nevnt, noe som trigga et eller annet i hodet mitt. Spontanposting med andre ord :whistle:

Endret av Dimitrij
Lenke til kommentar

Å disse Tool er rett og slett noe av det gøyeste som finnes. Poenget er uansett at det er fullt mulig å få like mye makk av Tool som du får av Paris Hilton. Hvis vi nå legger bort Tool og snakker generelt: Det er verre å høre på musikk fordi du tror den gjør deg til noe mer enn det er å høre på musikk fordi artisten er hot.

Lenke til kommentar
Hvilke artister/band burde holde seg unna musikken?

 

Her er noen eksempler jeg kom på i farten:

 

- Aylar Lie: Debuterer som artist i disse dager. Hennes coverlåt Boys Boys Boys er bare helt forferdelig!

 

At hun gjør en cover av en låt som omtrent utelukkende gjorde suksèe på grunn av nip-slip i videoen sier seg vel litt om IQ nivået i den gården.

Lenke til kommentar
Tool. Pretensiøst piss for MENSA-medlemmer og andre snobbete fjols.

6259195[/snapback]

Meningen din respekteres og sånt.

Det jeg iger etter å vite er hvordan du har fått inntrykket av at Tool er for MENSa-medlemer 'n' stuff? (Tar det som er komplimang) :)

 

Ellest, my beloved David. *nynner I`ve been looking for freedom*

Lenke til kommentar
Er du nødt å være satanist for å høyre på death metal, metalhead for å høyre Metallica, nerd eller Mensa-medlem for å høyre på Tool, fjorten år gammal jente med rosa bekledning for å høyre på Avril Lavigne?

6262564[/snapback]

Og jeg som trodde bekledningen da skulle være rosa OG SVART?

 

Nesten pinlig å innrømme, men jeg har faktisk alltid likt Avril Lavigne, enda jeg ikke er 14, jente eller rosa hehe.

 

BTW, tenker på musikken...

Endret av Lomz
Lenke til kommentar

Hvorfor blir alle tråder sånn :dontgetit:

 

Uansett, William Hung burde kanskje ikke drive med musikk i og med at han ikke kan synge og virker komplett tonedøv. Han har derimot sikkert tjent masse penger på det i likhet med mange av de artistene som blir nevnt her i tråden. Sånn sett burde kanskje ukjente artister som ikke er sånn ekstremt flinke holde seg unna musikkbransjen og ta seg bedre tid til å nyte det som en hobby

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...