Gå til innhold

Gjør paintball vondt?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det gjør ikke veldig vondt. nå må jeg si det at den gangen jeg spilte paintball så hadde vi postøl. :thumbup: noe som antagelig virket smertestillende.

nå har det litt med avtand og gjøre også. men på 5 meters holdt svir det bare. (som om noen smekker en linjal el. over leggen din)

under 5 meter derimot, det svir veldig godt. :cry: , sånn jeg har skjønt det så er vanlig policy å bare touche en person hvis du har muligheten til det. skyter du på en meters avstand er du bare slem :devil:

Lenke til kommentar

Husker jeg fikk en link for flere år siden om en som hadde en heller vond paintball-opplevelse. Nå husker jeg ikke helt historien rundt, men han stormet frem og fikk servert en paintball-kule der det gjør vondest - noe som gjorde at "ballene" ble til "en ball". Han var så hyggelig at han delte bilder og alt.

Lenke til kommentar

Gjør sånn halvpasse vondt, men det avhenger som sagt av hvor mye klær du har, hvor du blir truffet osv.

 

Husk å måle trykket med kronograf før dere løper ut i skogen, så ikke kulene går fortere enn de trenger. Trenger vel ikke så mye mer enn 300 med luft, så vidt jeg kan huske :)

Lenke til kommentar
Hei

Skal på paintball krig i morra :dribble:

Og lurer på hvor vondt det gjør fra en skala 1-10!

Har ikke egne våpen, skal leie der vi skal :blush:

6241119[/snapback]

 

Det spørs helt hvor man blir truffet. Da jeg spilte ble jeg truffet både i skulderen og på skinka (fra ca en halvmeter), sistnevnte gjorde veldig vondt..

Lenke til kommentar
Fatter ikke hvordan dere klarer å ha adrenalinrush hele tida. Gjør vondt til tider å bli truffet, andre ganger blir man markert andre steder og merker ikke så mye...

6309505[/snapback]

 

Fordi det er gøy!!

 

Ettersom du er ute når du blir truffet, så tenker du hele tiden "må ikke bli truffet, må ikke bli truffet", samtidig som du prøver å kommer deg til en litt bedre posisjon.

 

Jeg var med på paintball på et utdrikkingslag(typo?) og fikk flere kuler mot meg, men det eneste jeg kjente, var det jeg fikk i toppen(vi hadde visir foran, men på toppen var det bart).

Kjente det svei litt da, men det gikk fort over.

Endret av Ozelot
Lenke til kommentar
Seff, springer jo fortere enn hva Robben gjør for Nederland, likevel kan man ikke ha konstant høyt adrenalinnivå..?

6329996[/snapback]

seff ikke, men la oss si at du lusker rundt i skogen. så hører du at noen er i nærheten. du legger deg på bakken go ser en skygge 20 meter foran deg. DA! får du adrenalinkick. få kommer kulene flaggrende og du fyrer tilbake. man har sef ikke adrenaln hele tiden

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...