Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Fagdagen eksamen i norsk...


Anbefalte innlegg

Snakket med endel sensorer, og det er svært skuffet over at så mange har valgt oppgave 3. Tror det i seg selv kommer til å trekke ned :/. Valgte selv oppgave 1, kom bare på 3 datasider.. Men hvem orker å lese en langtekkelig artikkel? Tipper sensor er litt lei av å rette uansett... :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hva var oppgavene, GnoMiz? Eller om noen andre husker.

6200281[/snapback]

6. Ivar Aasen og Knud KNudsen la grunnen for to ulike språk- og litteraturtradisjone ri Norge. Skriv en artikkel der du presenterer grunnlaget for de to faktatradisjonene. I hvilken grad har den tospråklige situasjonen vært en ressurs for landet vårt

6201876[/snapback]

Tok denne, og jeg ble pokker ikke helt ferdig. :/

Den siste setningen min var den første setningen i et nytt avsnitt. Det så ganske mongo ut. Tro hva de egentlig mener med grunnlaget for de to tradisjonene? Historien rundt? Måten skriftspråkene ble til? Spydde ut en del historisk opplegg. Håper jeg ikke har svart totalt feil.

Og i hvilken grad situasjonen har vært en ressurs? Pøh. Jeg skrev noe piss om mangfold og anerkjennelse av dialekter. Vanskelig å komme med noe fornuftig der, synes jeg.

Lenke til kommentar

kom igjen, tilbakemelding på denna da, lurer på om jeg har bomma eller ei :) skrev btw ca 5 sider på data (halvannen linjeavstand) 1740ord elns :p

 

Slik angrep jeg oppgava (på dialekt:P)

 

Først innledning der i kasta ut litt problemstillinga..så litt om ibsen generelt oppvekst, så kossen han skreiv og "skriveteknisk"..så tok i for me 3-4 verk og forklarte koffor dem va universelle og va viktige i dag..kossen tematikken va aktuell i dag.

 

Syntes dere det hørtes greit ut? Første mål er å stå, andre mål er 5

Lenke til kommentar

Jeg valgte oppgave 4. Tok for meg romanene Sult, Beatles og Fakta om Finland. Klarte å fylle ut med litt rundtomsnakk slik jeg vanligvis gjør, men fikk en elendig avsluttning som jeg håper ikke trekker for mye ned. Fikk ca 5 sider til sammen.

 

Skal vi lage en ny tråd for sidemål eksamen til onsdag?

Endret av Det Dvergiske Kaffebord
Lenke til kommentar
fant noe sinnsykt bra!! til alle dere som lurer på om åssen det gikk:

kan betrygge dere med at det er åpne oppgaver, her er SENSORVEILEDNINGER :)

http://utdanningsdirektoratet.no/upload/Ek...4000-VG4004.pdf

6203181[/snapback]

 

Tusen takk. Føltes ganske betryggende å lese sensorveiledningen, til tross for at den var på nynorsk. På papiret ser det ikke ut som om de er så strenge iallfall...

Endret av It's me
Lenke til kommentar
Er det noen her som har gjort noe av forberedelser til temaet engasjement, som vi skal ha om på fagdagen i norsk IKT i morgen? Hadde vert kjekt å høre hva andre har samlet inn.

6203026[/snapback]

 

Jeg har IKT norsk i morra.. engasjement kobler ibsen i hvert fall litt ut, og fordrer heller mere moderne forfattere, øverland f.eks. Det er synd mener jeg! Har du noen tips helt på tampen?

Lenke til kommentar
Hva vil det egentlig si å ta utgangspunkt i en tekst? Jeg skrev oppgave 3, men nevnte så vidt en av de to tekstene :p ... Fikk en litt dårlig følelse jeg nå :ermm:

6204241[/snapback]

hehe... var dette jeg gjorde først når jeg skrev 5 sider (skrev bare mine meninger og litt om de andre tekstene).. Men valgte å gjøre det på nytt ettersom det var utrolig tynt, oppgaven sier at du skal bruke tekstene som utgangspunkt så-.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...