Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hvorfor skal alle drikke hele forbanna tia? Er jo bare meg igjen som ikke er på fylla hver helg. Alt man snakker om er de festene folk er på.. Når jeg snakker med venner hjemme er det eneste som skjer i helgene nettopp drikking. Har de ikke annet å foreta seg? dyrt er det og. Nei jeg har nok med å kjøre dem og heller tjene en slant på fest-taxi.

Det finnes ingen drikkekultur i Norge! Turister ler av fulle Nordmenn og forstår ikke hensikten med å drikke seg sørpe full og krype hjem igjen! Ikke jeg heller!

Ett par øl/drinker burde holde men det finnes ikke begrensinger!

 

M

Lenke til kommentar

Irriterer meg grenseløst:

Folk som "vet" at sitt livs syn eller relgion er den ene og rette. Blir skikkelig irritert når folk må gå rundt å trykke spøkelses historiene sine på folk for å verve medlemmer.

 

Folk som skal sloss/bråke for bråkens skyld.

 

Folk som vil forby alt mulig fordi de selv ikke bruker en vare. "Å nei bare fodi ikke jeg bruker alkohol, tobakk, koffein og kondomer, da må vi jo forby røyk, alkohol, kaffe og uforpliktet sex." Går det ikke ann å la være å nyte f eks alkohol, men også tåle at det er tilgjengelig for de som vil bruke det ?

 

Folk som snakker om ting de ikke har greie på i offentligheten og er med på å besemme det. Som i at Kristin Halvorsen utaler seg om kjernekraft.

 

Ellers er det en rekke ting som irriterer meg, men ikke noe jeg tenker på lengre enn 5 minutter etter hendelsen. her kommer folk som sniker og fiser på bussen inn og sånne bagateller. En ting som kan være nevneverdig er folk som ikke bruker bliklys i trafikken, det er irriterende det. (De som ikke bruker blinklys er en betydelig faktor til kø og trafikk korker :( )

Lenke til kommentar

Jeg bruker ALLTID blinklys uansett om jeg er på en øde landevei uten andre biler . Dette fordi det er en god vane, og etterhvert blinker man hver gang uansett.

 

Omtrent som med bilbeltet. Å ha på bilbelte før jeg starter bilen er en like stor selvfølge som å sette bilen i gir, eller ta ned håndbrekket.

 

Jeg irriterer meg grønn over byens sjåfører som ikke klarer å trykke på gasspedalen sin etter at de har måttet stoppe på rødt lys. Tar de 400 meter å komme tilbake til fartsgrensa, og da er det allerede nytt lyskryss. Så ufattelig irriterende å kjøre i 30km/t i 50-sonen hver eneste dag til og fra jobb (jeg bor i sentrum, og jobber litt utenfor)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...