Gå til innhold

Ukens tilbud på Komplett, XFX GeForce 7900GT


Anbefalte innlegg

Hei, er det noen som har kjøpt dette kortet som er ukens tilbud hos Komplett, og kan bekrefte at det er det kortet med svart printkort? Jeg må innrømme at jeg blir veldig skuffet hvis jeg kjøper det og finner ut at det er det grønne kortet som jeg frykter det er.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Teknisk sett så bryter man garantien. Men hovedregelen er å ta vare på den orginale kjøleren og lag ingen merker/skader på at det er blitt byttet. Men når da nettbutikkene selger og profilerer ut at man kan bytte kjølere til andre mindre støyende etc, så er man nok ganske flexi.

 

Bare monter på den gamle kjøleren før man søker om garanti.

 

Men i din sak hvor det var grunnet lekkasje i vannkjøling, så vil jeg nok si at det ikke er en garanti sak. Da har det vært ytre påvirkninger som har kortsluttet kortet og ødelagt det.

Lenke til kommentar

Ja, er enig der, det er ikke noen garantisak. Mitt gamle kort virka veldig fint til det begynte å renne vann på det. Så det er ingen produksjonsfeil.

 

Hmm, lurer på om jeg skal ta med en slik zalmankjøler jeg og, men jeg vet ikke om jeg har behov for den. Jeg må nesten høre hvordan det høres ut inni pcen min først.

 

Men er det slik at vifta på 7900GT er generelt veldig støyende, og/eller av dårlig kvalitet?

Lenke til kommentar

Vifte kan jo skaffes på ett senere tidspunkt da, må ikke ta det med en gang. Men kan spare frakt med å ta det med med en gang, jeg er ganske sikker på at jeg skal få ned støyen litt og dermed tar vi med en Zalman med på kjøpet. Er ikke pengene det står på når det er snakk om litt over 300kr, og kortet er 500kr billigere enn netshop denne uka (uketilbud på komplett som nevnt i topic).

Lenke til kommentar

Aner ikke hva den orginale alger av støy jeg, for jeg bestillte opp en slik en samtidig og satte den på med en gang.

http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=319310

 

Den fungerer glimrende i allefall. :)

 

45grader på GPU idle og ca 50-52 ved spilling av Oblivion. :) Kjørte bare en grovtest på tirsdag, var borte hele onsdag. Vet ikke hvor mye jeg får testet i idag og morgen, men helgen blir spillehelg! :D

Lenke til kommentar

Har vel vært endel problemer med å regulere viftehastigheten på orginalkjøleren mulig det er støttet i den nye rivatuneren. Synes ikke den bråker ekstremt men du kan absolutt høre den.

Gjorde som Zimon og byttet kjøler nesten umiddelbart etter jeg fikk kortet til en AC 5 rev.3. Nesten helt stille, men krever litt kutting i kjøleren. (Kjøler samtidig minnet)?!

Lenke til kommentar

Zalman'en : (se min forrige post) følger med 8 kjøleribber som bare limes på minnebrikkene, samt må ikke moddes noe på kjøleren for å få plass, såfremt at ikke underliggende PCIe/PCI spor benyttes. Har ikke noe kort i de underliggende sporene, har bare 1 stk 7900GT så er bare 1 PCIe spor som er ubrukt.

Lenke til kommentar

Har kjøpt dette kortet og orginalvifta bråker MYE!! Det er absolutt å anbefale å sette på en Zalman eller noe tilsvarende. Jeg er også litt skuffa over ytelsen som jeg trodde skulle være bedre, men det kan være at CPU'n min ikke yter kortet rettferdighet.

 

Jeg har hk: abit kn8 sli, amd64 3200 winchester, 2 gig corsair (veldig rask ram husker ikke serie#) Noen som har noen formening om hvor mye CPU bremser?

 

En helt annen ting:offtopic: Har installert en intern SATA disk (med XP på) og nå kommer den opp som ett flyttbart element som kan fjernes i Oppgavelinja i Win XP? Hva gjør jeg for å ikke få opp den som "trygg fjerning av ..."?

Lenke til kommentar

Jeg fikk endelig mitt kort i dag også. Ja, skjermkortet lager en del støy. Mye mer enn mitt gamle Hightech x800xl skjermkort med AC-kjøling. Men kanskje dette endrer seg da jeg får orden i driverene. Nå sitter jeg og prøver å finne ut hvordan jeg kan avinstallere de gamle ATI driverene på renest mulig måte.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...