Gå til innhold

Sier du gulost eller hvitost?


Even.

Heter det hvitost eller gulost?  

2 040 stemmer

  1. 1. Heter det hvitost eller gulost?

    • Gulost
      982
    • Hvitost/kvitost
      1003
    • Annet...
      54


Anbefalte innlegg

Gjest Bruker-95147
Skrevet
gulostingene tar innpå, SAKTE MEN SIKKERT!

6263373[/snapback]

 

Ja det gjenstår vel noen bestemødre Gulostingen kan utsette for sin ufyselige påvirkning. Da tenker jeg på: Leke gjemsel med gebiss, kortslutte handicapbil, tisse på parykk, bytte ut hvitost med den "unevnelige" osv. Når skal dere forstå at dere har tapt? :hmm:

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147
Skrevet
Javel så hvis du hadde spist Hvitost så hadde du "bitchslappa" meg. Du ser vel selv hvor transe det er. Kanskje like godt å overlate deg til Isbilen. Ser ut som dere passer dritbra.

6263486[/snapback]

 

 

hold deg unna, snakka til isbilen...

6263497[/snapback]

 

Sorry Mac! Litt snar med potene, for mye deilig Hvitost ... :blush:

Gjest Bruker-95147
Skrevet
Ja, hold dere saklige. Det får være måte på hvor bitter det går an å bli over tapte muligheter for gratis is.

6263529[/snapback]

 

Nåååå! Jeg vet hva du mener med "gratis" is.

Skrevet
Ja, hold dere saklige. Det får være måte på hvor bitter det går an å bli over tapte muligheter for gratis is.

6263529[/snapback]

 

Vi ville ha IS! :hrm:

Fløteis laget av den samme melka som lages hvitost av.

Skrevet (endret)

@alexanderhagen, signaturen din... "gebrokken", ikke "gebroken".... "broken"? lol

 

edit: slik du formulerer det skal det til og med være "gebrokkent"...

Endret av enema
Skrevet (endret)
Hvit/Kvitost er jo det rette innenfor "vanlig" ost.

Gulost er jo geitosten...er det ikke?

6263726[/snapback]

 

 

tror nok du har misforstått _litt_!.... geitost er egentlig en egen ostetype, men mange kaller BRUNOST for geitost... "ekte" geitost smaker litt saltere enn brunost/gudbrandsdalsost....

 

GULost er den osten du gjerne kombinerer med skinke på brødskiva...

Endret av enema
Skrevet

ja, tenkte ikke helt over den....men brunost var det ja...såklart :)

 

Men har da hørt Gulost, i anna betydning enn de 2 der.....

Gjest Bruker-95147
Skrevet
Hvit/Kvitost er jo det rette innenfor "vanlig" ost.

Gulost er jo geitosten...er det ikke?

6263726[/snapback]

 

 

tror nok du har misforstått _litt_!.... geitost er egentlig en egen ostetype, men mange kaller BRUNOST for geitost... "ekte" geitost smaker litt saltere enn brunost/gudbrandsdalsost....

 

GULost er den osten du gjerne kombinerer med skinke på brødskiva...

6263760[/snapback]

 

Så var du ute å syklet igjen...Geiteost er en Hvitost. I Frankrike kalles den Chevre og er mye mere vanlig. Den er slettes ikke brun, men jeg ser ikke bort fra at den kan få et brunskjær hvis du oppbevarer den mellom skinkene dine.

Skrevet (endret)

Ost som har vært lagret for lenge kalles for gul ost, men det er fortsatt en hvitost ;)

Endret av Dell_9200
Gjest Bruker-95147
Skrevet
mrmus, delikatesse, ost er en delikatesse, ikke noe du oppbevarer mellom beina dine :dontgetit:

6263910[/snapback]

 

Jeg har ingenting mellom beina mine, og det kan du stole på!

Skrevet (endret)
mrmus, delikatesse, ost er en delikatesse, ikke noe du oppbevarer mellom beina dine :dontgetit:

6263910[/snapback]

 

Jeg har ingenting mellom beina mine, og det kan du stole på!

6263922[/snapback]

Ehm.. Tok jeg det feil da?

 

...hvis du oppbevarer den mellom skinkene dine.

6263895[/snapback]

 

EDIT: Sa ikke at du hadde det mellom beina dine, du sa at hvis enema hadde den mellom skinkene sine kunne den få et brunskjær.

Endret av DJ Ovin
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...