Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

irql not less or equal+rar lyd skjermkort vifta


Anbefalte innlegg

hei, jeg får opp blåskjermen irql not less or equal helt random :S Jeg kan bare sitte og snakke med folk på msn.. noen som vet hva som kan feile??

 

Har formatert en del ganger så er ikke noe tull med driverene..

 

Prossessor: AMD 3500+

 

Prosessorkjøler: Arctic Cooling Silencer 64 Ultra TC

 

Hovedkort: MSI K8N NEO2 -S939

 

Ram: Kingston HyperX 1024MB

 

Skjermkort: Aopen Geforce 6800 Ultra, med modifisert Arctic-Cooling-kjøler

 

Strømforsyning: OCZ 470W POWERSTREAM

Endret av xin2k
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Sikkert noen driverproblemer. Prøvd å kjøre en clean boot og se om problemet fortsetter?

6083976[/snapback]

Ærlig talt Isbilen, leser du ikke hva han skriver før du svarer? Han mener problemet ligger et annet sted, da han har formatert flere ganger :hrm:

Efikkans råd er absolutt verdt å prøve ut, i tillegg til kanskje å se litt på luftstrømmen i kabinettet. Skjermkortet ditt lager en del varme, og som ofte stiger opp i cpu. En vifte rett under strømforsyning, og evt en i topp foran psu vil lage god kjøling..men jeg ville uansett investert i en skikkelig cpu-kjøler istedenfor den du har.

Lenke til kommentar
Ærlig talt Isbilen, leser du ikke hva han skriver før du svarer? Han mener problemet ligger et annet sted, da han har formatert flere ganger :hrm:

6086383[/snapback]

Ærlig talt Lystgass, er du så stram i ræva at du synes en slik liten tabbe kvalifiserer til en overhøvling av den sorten? :no: Skulle jo tro jeg hadde fornærmet fyren på det groveste. Greit, så leste jeg kanskje litt fort. Big deal. Ingen tok skade av innlegget mitt. Når det er sagt så er det fortsatt fullt mulig at det dreier seg om driverfeil. Han kan jo ha installert de samme driverne etter formateringen for alt vi vet. Jeg har aldri fått den blåskjermen der av annet enn driverfeil i hvert fall...

EDIT: Clean boot får du til ved å kjøre msconfig. Les her for mer info.

Endret av Isbilen
Lenke til kommentar

Ærlig talt Lystgass, er du så stram i ræva at du synes en slik liten tabbe kvalifiserer til en overhøvling av den sorten? :no: Skulle jo tro jeg hadde fornærmet fyren på det groveste. Greit, så leste jeg kanskje litt fort.

 

Big deal? Nei :) Du skrev jo faktisk for å prøve å hjelpe fyren, bøyer meg i støvet for det. Nettop begynt å bruke forumet her igjen etter lengre opphold.. var vel ikke så mye "bedre før", men merker meg tendensen folk har til å ikke lese nøye igjennom problemstillingen før det svares. Jeg er ingen pedant, men ber folk ha forumets netikette litt i bakhodet. Og det var ikke meningen å fornærme noen.

Lenke til kommentar

Tilbake til problemet..uavhengig av RAM her så kan det tilføyes at "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" ofte kommer som en melding idet windows avslutter akutt. Denne feilmeldingen kan faktisk tyde på alt fra for høy temparatur, til enkle feilkonfigurasjoner mot I/O felter, eller som skrevet tidligere, driverproblemer. Systemet avslutter i praksis av sikkerhetsgrunner før det har hatt tid til å spesifisert feilen.

Lenke til kommentar
Hei!

 

Er skjermkort og cpu varme?

 

Kjør diagnoseprogram fra Ultimate Boot CD. Test ivertfall minne og harddisk, og kjør gjerne antivirusscan fra cden også.

 

Hilsen,

efikkan.

6085789[/snapback]

 

 

hvordan bruker jeg ditta der? hva memtest skal jeg velge, har testa med viruskskannen der men fannt ingenting.. hva harddisk test skal jeg ta?

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...
Ærlig talt Isbilen, leser du ikke hva han skriver før du svarer? Han mener problemet ligger et annet sted, da han har formatert flere ganger :hrm:

6086383[/snapback]

Formatering løser jo alt, som kjent. :roll:

 

xin2k: Jeg fikk dette problemet etter å ha installert sandisk c250. Har ikke fått den blåskjermen igjen etter at jeg avinstallerte den. Er det noen eksterne enheter du kobler til før du får denne feilen?

 

Sorry for bump. :blush: Fant denne tråden mens jeg lette etter en løsning på problemet, og postet resultatet mitt uten å sjekke dato...

Endret av NgZ
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...