Gå til innhold

Blogg: Når egen fantasi ikke strekker til (Multi)


Anbefalte innlegg

Djevelen, må si at standardkontrollene til ps ikke ligner nintendo dritten eller hva det nå var. Standard xbox kontroll derimot :nei:

6070850[/snapback]

Hva snakker du om? Det er teknologien jeg snakker om, ikke hvordan den ser ut. Gyro-teknologien hadde MS/Logitech i 1999/2000. Det er dette Sony stjeler. Det slo ikke an da, det slår ikke an nå. ;D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kom ikke live tjenesten egentlig når ps2 kom ut? Eller skulle komme ut til ps2...? Mener å huske at jeg leste om live tjenester for ps2 for mange år siden. Om de kom ut eller om de bare ikke kom ut i europa vet jeg fint lite om :)

Hvis dere ser på Brother In Arms high way to hell eller hva det nå heter så ser jo d rimelig bra ut da :) Såvidt jeg fikk med meg så var d egentlig bare en slags demonstrasjon og, men d så rimelig bra ut

Lenke til kommentar
Hva gjør du når konkurrentene har gode ideer og konsepter, mens du er utsatt for akutt idétørke? Svaret er enkelt: Du kopierer skamløst alt du kommer over.

 

Les mer

6068031[/snapback]

Din rasist, du er rasistisk mot Sony, og hva er X-box da?

Jeg vet, det konsollgud. :thumbdown:

6071441[/snapback]

 

Heh, rasistisk faktisk. Men personlig ser jeg ikke helt det store problemet for oss forbrukere om ting er kopiert eller ikke...

 

AtW

Lenke til kommentar
...Men personlig ser jeg ikke helt det store problemet for oss forbrukere om ting er kopiert eller ikke...

Problemet hvis enkelte produsenter kopierer andres gode idéer uten å by på noe nytt selv er at det i det lange løp vil være svært ulønnsomt å komme med nye idéer...

 

Slik stagnerer utviklingen og vi går glipp av nye friske idéer...

 

...Sony har over en milliard maskiner ute på markedet...

Nei, det er solgt over en milliard PS-spill. noe ganske annet.

 

Fikk ikke akkurat hakeslipp av PS3-lanseringen jeg heller, men at det er en kapabel maskin hersker det jo ingen tvil. Tror nok den vil selge bra, men er langt fra overbevist om at dette blir en innertier av SONY, noe jeg faktisk var overbevist om på forhånd. Tror mange som har sittet litt på gjerdet med tanke på Xbox360 nå vil gå til innkjøp, synes ikke SONY på noen måte klarte å få fram hvorfor man skal betale så mye mer for enn PS3 i stedet, i tillegg til at den er noen måneder unna lansering.

 

Uansett, selger garantert bra i Japan, ikke minst takket være Square Enix støtten og markedets sterkeste varenavn.

 

Tror det i første omgang blir en Wii på meg, både nysgjerrigheten på den nye kontrollen og prislappen gjør det litt lettere tilnærmelig.

 

 

 

edit: Nå har visst ikke prisen blitt nevnt offisielt enda, så hvor mye mer tilgjengelig den [sannsynligvis] vil bli bør jeg kanskje holde kjeft om. :blush:

Endret av NickFalk
Lenke til kommentar

Om Sony kommer ut med dette gurbaset her, synes jeg "next-gen" mister den vitale delen av betydningen, nemlig det at det faktisk skal være av neste generasjon. Om Sony skal "stjele" så mye, burde jo PS3 heller bli kalt "RS", for "Renaissance Station" eller noe sånn. :ermm:

 

Jaja, som fornøyd PC-bruker blir jeg bare enda mer fornøyd av slikt godt lesestoff. Du burde skrive en bok om hele situasjonen når PS3 kommer ut, Aasgard. :wee:

 

PirkePirk: NickFalk, PS3 har ikke blitt lansert enda. ^^

Endret av Hr. Jenssen
Lenke til kommentar
Med andre ord er PS3 en 360 + Wii i bedre innpakning. Sier ikke nei til det.

6072122[/snapback]

Nei, kontrollen til PS3 er ikke i nærheten av å gjøre det Wiikontrollen kan faktisk. Det er f.eks. ikke mulig å bedømme hvor i rommet den befinner seg, hverken når det gjelder avstand til skjermen eller faktisk fysisk versjon i forhold til denne.

 

På Wii er kontrollens fysiske posisjon til en hver tid kjent for maskinen. Dessuten virker det jo ut fra formgivningen som om gyrobiten i PS3-kontrollen bare er en fiffig ekstrafunksjon. På Wii virker det jo som om den ergometriske utformingen av kontrollen gjort slik at hovedpoenget er nettopp å kunne bruke den i rommet...

Lenke til kommentar
Nei, kontrollen til PS3 er ikke i nærheten av å gjøre det Wiikontrollen kan faktisk.

Fint, har alltid likt PS2-kontrolleren selv om jeg foretrekker mus og tastatur. Regner med det blir USB-porter på PS3, slik det var på PS2. Håper mulighente for å styre med mus er til stedet. Oh wait, var jo Sony som først kom med USB mus/tastatur til konsoll.

 

Liker å bevege musa/tommelspaken for å få en mer nøyaktig bevegelse i stedet for å vifte rundt i rommet med gear-spaken til Volvo 240.

Lenke til kommentar
Liker å bevege musa/tommelspaken for å få en mer nøyaktig bevegelse i stedet for å vifte rundt i rommet med gear-spaken til Volvo 240.

Problemet er at når du løfter musa eller vrir på den så skjer det liksom ikke noen. En mus jobber tross alt bare i 2 dimensjoner. ;)

Lenke til kommentar

Angående artikkelen: For det første så var Sony den første av "de tre store" til å ha full bakoverkompitabilitet. Og skal vi følge gamer-skribentens logikk på stjeling av andres ideer, så har altså både Nintendo og Microsoft stjelt ideen fra Sony. Det samme kan sies om Microsoft med sin Xbox (som ikke tilførte noe nytt) da den kom på markedet i 2001. Vi kan jo også nevne at Nintendo "stjal" ideen med analogspaken fra Vectrex og Atari 5200. Og så videre.

 

For det andre hvorfor ble ikke EyeToy-videreføringen nevnt? Det er jo et genialt konsept som har et veldig stort potensiale. Og det er et nyskapende konsept.

 

For det tredje så er ikke live-tjenesten noe som helst innovativt. Slike tjenester har blant annet vært lenge på PC, så å innføre det til konsoller er langt fra nyskapende. Derfor blir det litt merkelig å klage på at Sony hermer så ekstremt på Microsoft på dette området. Sony sin konsoll kom senere enn Microsoft sin, og de har sagt lenge at de skal få et bedre online-system. Jeg skal da selvsagt være enig i at det så litt vel likt ut, og kanskje de har kopiert alt Microsoft har gjort i etterkant. Dette er dog vanskelig å få bekreftet, men uansett så bør punktene ovenfor tas i betraktning.

 

Videre så bør det jo kanskje nevnes at Sony har vist nyskapende tendenser denne generasjonen. Se for eksempel på EyeToy, Shadow of the Colosssus og ICO (Fumito Ueda kommer nok til å mekke et nytt spill til enten PS3 eller PSP). Jo da, de er fortsatt et langt stykke bak Nintendo (med sine kontroller opp gjennom tidende, DS, Wii, franchisene sine etc), men de er fortsatt et stykke foran Microsoft som kun har skapt Halo. Derfor synes jeg det er merkelig at det er Sony som får så vanvittig mye pepper for dette. Det virker jo som det er blitt "inn" å hate Sony.

Endret av Egle
Lenke til kommentar

Haha NERDER! (...da er jeg i godt selskap)

 

Lojale mammadalter, kjøp det produktet som appelerer til deg og ingen andre.

 

De eneste som burde bry seg at selskaper kopierer andres idéer og produkter er enten de som jobber for selskapene, analytikere eller personer med fritidsproblemer.

 

Min plan er å kjøpe ps3, men visst wii, eller et annet produkt har det jeg er ute etter, kjøper jeg den.

Endret av cfx86
Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke per dags dato at folk kan være så vanvittig opphengt i hvilke konsoller som er best. Hvis det blir en konsoll som blir utpreget mye bedre enn de andre, så foreslår jeg at man kjøper den.

 

Forresten, Sony har, i forhold til tidligere uttalelser, hittil ikke levert det produktet de har sneket seg til å reklamere for, og hvis det finnes folk ikke er i stand til å innse det, klarer jeg desverre ikke lenger å se på disse personene som rasjonelle, oppgående mennesker. Hjernevaskede tilhengergutter har ikke livets rett.

 

:)

Endret av rasgar
Lenke til kommentar
Veldig så kritisk artikel da. Hva Sony foretar seg får være Sony sin sak. Jeg kommer uansett til å kjøpe PS3 pga blueray og samme muligheter som 360. Motionkontrollen er bare et pluss.

6075891[/snapback]

 

Sålenge de faktisk selger ting, så er det vel de potensielle kundene sin sak også?

 

AtW

Lenke til kommentar

Det hele er ganske enkelt. Sony har prestert å si at neste generasjon starter med PS3, ikke X360. Da bør en faktisk kunne vente at de kan vise oss noe nytt og vesentlig bedre enn hva Microsoft fikk ut på markedet minst et år tidligere. Jeg så fint lite som rettferdiggjør ventetid og prisforskjell.

 

Poenget er heller ikke at det nødvendigvis er så ille å la seg inspirere av andres gode ideer. Men når det blir så tydelig at man praktisk talt ikke har vært i stand til å komme med noe spennende selv, ja da er det på tide å stille spørsmålstegn. Hvis alle tre hadde lagt seg på den samme linja, ja da hadde vi hatt en ganske trist fremtid i møte.

 

Videre er dette en blogg skrevet direkte etter Sony sin pressekonferanse, ingen analyse av PS3 sine styrker og svakheter. Pressekonferansen skuffet i all hovedsak stort, og det håper jeg teksten reflekterer.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...