Gå til innhold

Hvordan lage tyrker?


Nstin

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Uansvarlig gjort av faren din, Nstin. 60% er for sterkt for den svake kroppen din  :p

Du roper jo på æljen hver gang..

6010584[/snapback]

Pøh! Du vet like godt som meg Chris at jeg er mye bedre en deg i alt :cool:

 

Og at kroppen min er lagd av stål, og at jeg har ropt på elgen 1 eneste gang!

Etter at jeg styrta 8 pils, drakk en flaske med fisherman og at fikk en munnfull med salt i kjeften. Som du så fint toppet med å hele salt i hodet på meg mens jeg skylte ut salt fra kjeften :love:

6010633[/snapback]

 

Ikke skryt a.. hehe :D Nå blir'e snart tyrker på meg også.. Drekka i moooorgen :love:

*Håpe på fint vær*

Lenke til kommentar

lagde selv tyrker av en 1.5 liter 85% her forleden, tror det skal holde i et par dager

 

natt til 1. havnet for min del i roping på elgen klokken 8 om morgenen. dog ikke takket være sterk tyrker. heller spekeskinke, karsk og vannpipe på nash :p

Endret av Henrik2k
Lenke til kommentar
  • 7 måneder senere...

Jeg kjører: 1 sånn vanlig pose tyrkisk pepper, smeltes i en liten kjele og blandes med litt under en halvliter med 40%+ Legges deretter i frysern i en halvtime-time :)

 

Men det er best å smake underveis, og heller bare tilsette ekstra tyrkisk pepper hvis det smaker litt for svakt ;)

 

Det med hockeypulver har jeg ikke prøvd, kanskje jeg skal blande sammen alt mulig lakris-greier til nyttårsaften :p

Lenke til kommentar
Gjenoppliver tråden! :)

Hvis man har god tid og vil ha en veldig, veldig god tyrker. Er det ikke da bedre å knuse 2-3 poser tyrkisk pepper og legge det i sprit til alt er oppløst?

Tenkte bruke følgende oppskrift

70 cl 60%

2-3 poser a 150 gr Tyrkisk Pepper

1 boks Hockeypulver

 

/OMartin

7580436[/snapback]

Gjør sånn som jeg gjorde. Bare brukt litt mindre tyrkisk pepper. ca 2.7 poser

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...