Gå til innhold

Lotro- hva er dine forventninger?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Etter å ha lest og sett litt der, får jeg bare mere og mere lyst på spillet :p

Og det er i første omgang ikke så mye av verdenen som er med, men det kommer visst etterhvert, og tiden i spillet vil gå som i boka.

Men hva med når ringen blir ødelagt?

 

Og mount til charactern... er ikke med i første omgang, men står at det kommer med en patch, mest sannsynlig med Rohan.

Men etter det jeg har skjønt etter å ha lest boka, så er ikke dverger så veldig glade i å ri :p

Men jeg gleder meg uansett ;)

Lenke til kommentar
Dumt at spillet er basert på boka og ikkje filmen.

5922109[/snapback]

 

Eh, javel? Hadde de bare hatt rettighetene fra filmen, kunne de kun hatt med steder og characters som er blitt nevnt i filmen.

Uansett, dette spillet lukter flopp på lang avstand, mest pga. det er D&D:O og Asheron's Call 2 gutta som står bak. Men vi får se.

Lenke til kommentar

Ja det er lenge siden jeg først gledet meg til Middle Earth Online nå. Ja det var vel helt tilbake til 1998 når Sierra annonserte det. Tror nesten jeg hørte om det før filmene. Jeg var mer skeptisk til prosjektet da det dukket opp igjen hos Turbine. Fryktet at det ville bli pumpet ut for å hive seg på LoTR bølgen. Men utviklerene så ut til å ha noen gode ideer og forhastet seg ikke. Men så plutselig snudde de om på sitt tidligere design-konsept. Og tLotRO ble prosjektet sitt nye navn. Med navnet kom også en utvikling som har sett til å dreie seg mer mot mainstream og mindre orginalitet. Jeg har ikke lengere særlige forventninger til dette spillet. I allefall ikke etter å ha prøvd DDO.

Lenke til kommentar

Vell... Jeg sitter egentlig å venter på et MMORPG spill som "kanskje" kan slå WoW (da jeg har gått lei av dette)... Og muligens kan dette da være det nermeste..

 

Utviklerne har annonsert at man vil ha helt andre måte å lvle sin charachter på... ikke bare gå å drepe et tonnevis av mobs, og så lvler man... Så jeg er litt spent på hva de har funnet på her..

 

Så det er vel bare å vente og se. Har ihvertfall troen på at dette kan bli bra

Lenke til kommentar

jeg lurer på hvor mange "phrodo", "fr0d0", "Frewdoh", "Frode", "leegolas", "legolars", "legoAss", "samfise", "aragron", "sau_ron", "borromir", "gimml1", "gaaandalf", gandafl", "gandialf", "legolazDeathKillerSephiroth666" og "Galalalaladriel" jeg kommer til å møte på jeg...

 

Må si jeg er litt skeptisk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...