Gå til innhold

Battlefield 1942 (PC)


Anbefalte innlegg

Digital Illusions har nå tatt opp kampen mot Counter-Strike, og lover oss et taktisk førsteperson-skytespill, med en multiplayer-del som lar deg spille med opp til 64 andre krigshungrige tekno-soldater. Battlefield 1942 sitt hovedfokus er nemlig fullstendig rettet mot multiplayer. Spillet kombinerer alle de elementene vi kjenner fra tidligere krigsspill, og gjør det hele til en forrykende opplevelse.

 

Les hele omtalen

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fin anmeldelse!!. Spelet er supert på dei fleste måtar. Ser du har anmeldt lyden i spelet til å være bra, og jeg lurer derfor på kva lydkort du brukte i testen.

Det er eit kjendt problem på nettet med nettopp dette spelet har ein bug som forårsakar feil i lyden med Soundblaster og Audigy kort. Merka du noko til knitring og feil i lydbiletet? Eg har 5.1 live! og her knitrar det og pip som berre det når hardware er "ON"

 

Keep up the good work!

 

moa

 

_________________

Epox 8k3a+

Tbird 1400@1666 :grin: (185*9)

512 2700ddr Samsung "

Gainw.gf3 239@550

sb live 5.1

3com nic

 

[ Denne Melding var redigert av: galdurah på 2002-09-28 10:04 ]

Lenke til kommentar

Meghet bra omtale !

 

Men du nevner at det er plagsomt når du tar opp map i stor størrelse fordi du ike kan begvege deg. Det er nok ikke riktig, du har nok valgt map via knappen for å skifte type(medic,assault,etc).Dersom du bruker den knappen som kun viser map så kan du spille mens kartet vises. En kan til og med juster alpha på kartet slik at man lett kan ha det oppe hele tiden og likevel se hva som skjer rundt deg.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-09-28 20:44, skrev lithium:

Og en gang var jeg i bunnen av et hus..


 

Sarkasme? Hvis du sikter til min måte å skrive på, som er en slag "one time at bandcamp"-type, så har jeg bare en ting å si:

 

Hvor gøy er det å lese omtaler der man forteller om hva man gjøre, hvordan ting ser ut og hvordan det fungerer? Joda, bra det, men kun det? Omtaler blir dobbelt så moro å lese når anmelderen forteller ting som har skjedd i spillet, situasjoner man kan støte på osv. Litt dynamisk skriving må være lov.

 

One time at bandcamp!

Lenke til kommentar

Veldig bra omtale og rått spill!

 

Til dere som har problemer med lyden:

Jeg har XP pro og lot XP installere lydkortet. Det knitret hele tiden i lyden når jeg spilte. Nå har jeg avinstallert lydkortet og hentet den siste driveren fra creatives side. Nå har jeg ingen problemer. Prøv det!

 

Kristian

Lenke til kommentar

Ingen som tar med de latterlig dårlig botene? Uansett vanskeligshets grad, så minner de mest om gamle CS boter, men disse setter seg fast, hopper inn og ut uten noe som helst mål. Fiende boter jager deg med tanks, mens den har 100 mer strategiske mål å ta. Nei, min mening er at AI til BF er latterlig dårlig, nå er det litt av en jobb å lage slike, men alikevel.

 

På public servere finnes det 90% drit unger som team killer, ikke sammarberider, eller tror det er CS og camper lagt vekk fra fienden. Vi satte til slutt opp vår egen og fylte ene siden med boter... Joda, moro å spille med kompiser, men vi er langt fra mange nok til å få spilt noe stor strategi.

 

Men er jo et spill med kjempe potensial, men slik det er nå, så tror jeg folk vil bli raskt lei av hele spillet. La oss håpe på noen feite mods fremover.

Lenke til kommentar

synes spillet rett og slett er genialt, men omtalen var litt overdreven, og "quite a lot of errors". hadde nok vært mer innbringende å lese en mer objektiv omtale. i denne får spillet praktisk talt 6'er på ethvert område, men ender opp med en 5'er i karakter. jeje... øvelse gjør mester er det vel noe som heter.

Lenke til kommentar

Et par ting jeg lurer på om kan fikses i spillet.

På enkelte maskin gevær så forandrer lyden seg, først er den dyp/kraftig, så blir den tyn, mer pinglete. Hva er det som er galt her? Det var en som nevnte bot'ene de er faktisk sinnsykt dumme, hopper inn og ut av biler og STRIDSVOGNER, de sitter ikke på 2 sek. en gang.

Personlig sliter jeg mye med sniper våpenet, jeg sikter på hodet, hvor jeg ser hud hver gang, og det er russik rullet om jeg dreper eller ikke. Det er sinnsykt irriterende. Jeg blir ikke glad hvis jeg har plassert 3 skudd i hodet på fienden, så dreper han meg! Er det noe merkelig med dette våpenet, er det russik rullet, eller må jeg sikte litt, eller mye over hodet, alt ettersom hvor langt unna fienden er?

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-09-29 23:36, skrev Frikk:

synes spillet rett og slett er genialt, men omtalen var litt overdreven, og "quite a lot of errors". hadde nok vært mer innbringende å lese en mer objektiv omtale. i denne får spillet praktisk talt 6'er på ethvert område, men ender opp med en 5'er i karakter. jeje... øvelse gjør mester er det vel noe som heter.


 

Klassisk feil å tro at innholdet i teksten direkte representerer karakterene. Ja, dette spillet fortjener svært lite kritikk. Det er et særdeles bra spill, og de vet de fleste. Det er ikke perfekt, og det viser karakterene til. Det blir for dumt å sitte å skrive "men det var ikke så bra" hele tiden, bare fordi det ikke får 6 på alt mulig.

 

Where is the errors da? Eksempler hadde jo vært bra slik at det hadde gått ann å rette dem opp.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...