Jump to content

sfenne

Medlemmer
 • Content Count

  648
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)

About sfenne

 • Birthday 03/06/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3934 profile views
 1. Hadde de gått for pixelgrafikk (min favoritt) ville det vært like mange haters. Det er jo disse tiktokerne som ikke var påtenkt engang da disse spillene briljerte kloden. Jeg er ikke noen fan av stilen de har valgt nå, men gameplay trumfer alltid over grafikk og jeg er omegastoked for dette spillet!
 2. Støvet er borte. Takk for hjelpen bois!
 3. Helt fantastisk tips. Jeg har ingen madrassbeskyttelse, men har en overmadrass som kan være syndebukken. Tester og rapporterer mot slutten av uka
 4. Ikke helt enig. Standard norsk hybelkanin dukker ikke opp så raskt og radig. Da skulle i så fall hele huset blitt oversvømt av kaniner ila 2 dagers tid, noe som ikke er annet enn abnormalt. Dessuten skiller dette støvet seg fra det øvrige støvet i husetl, da dette er kritthvitt. Kanskje vanskelig å se på bildene.
 5. Hei godtfolk. Jeg har problemer med støv fra ukjent kilde. Støvet er i tillegg ganske spesielt (se bilder). Disse dukker opp etter to-tre dager etter støvsuging på det ene soverommet. De andre to soverommene har ikke dette støvet. Fakta om rommet: Vinduet står litt på gløtt hele døgnet (ingen trafikk utenfor) Rommet er i 2. etasje Ingen skap, kun en dobbelseng m/ sokkel En kommode Nylig installert en luftrenser (utgjorde ingen forskjell) Det er en tett luke i vegg. På innsiden av denne luken står aggregat for klimaanlegg - ingen lignende støv å se der inne Kan det være typen sengetøy som genererer støvet? At jeg burde prøve en annen type stoff? Alle tips mottas med takk!
 6. Snikskryt: Det lisensfylte Simpsons-skinnet jeg lagde finnes enda for nedlasting på moposite! Snikskryt 2: Jeg holdte WR på bane 32 Steep Corner en ukes tid! Meløy Across Club fo' life!
 7. Hei Gamer.no. Jeg ønsker med denne meldingen å høre om det er mulig for meg å få testmaskinen dere har brukt i forbindelse med denne testen. På forhånd takk. PS jeg kan godt betale en slant for den PS2 jeg blir kjempeglad om dette lar seg gjøre PS3 gamer.no er det beste jeg vet PS4 veldig imponert over anmeldelsen til Audun PS5 er hva jeg håper på
 8. Du får jo røff tekstur på dbrands. Er jo ikke slik at man skal tafse på maskina så mye heller da, så jeg tror dbrand uten tvil er et godt alternativ!
 9. Just dbrand it... ? https://dbrand.com/shop/sony-ps5-skins
 10. Det er en kjenning som jobber i bransjen. Han sitter også på HomeNet i dag og opplever de samme problemene nevnt i tråden.
 11. Fikk et "insidertips" i dag om at Homenet sliter med kapasitet i enkelte områder i landet. Vet ikke hvor mye det kan utgjøre på streaming/gaming. Jeg bryr meg fint lite om jeg når 1000/1000, så lenge linjen er stabil og responsiv. Snodig indeed 🤔
 12. Den står allerede i Bridge Mode - Stasjonæren er koblet direkte på for "null friksjon" som en del av debuggingen min.
 13. Stasjonæren det er snakk om er koblet direkte til HomeNets router med cat5e (andre enheter går via tp-link svitsj <> Google Home Nest Hub <> HomeNet). Så sånn sett er det likt, bortsett fra at det er HomeNets router kontra det tidligere oppsettet med nighthawk-router <> coax-modem. Cloudflare rapporterer 20 ms latency med 2ms jitter. Denne testen tok jeg ikke på gammel linje, men ville vært interessant å sett. Kjørte samme test på jobb (Signal Bredbånd) og da fikk jeg mer jitter (2.70ms), men så var testmaskinen på et mediocre wifi-nett.
 14. Nå som jeg har fått oppmerksomheten deres... neida, det var ingen clickbait. Jeg mener oppriktig at min gamle Telenor (tidligere Canal Digital) 500/50 coax-linje presterte bedre enn min 1000/1000 fiberkobling via HomeNet, og jeg skal forklare hvorfor. Hvis man ser bort fra at de var to år for sen med å koble meg (og resten av byområdet) opp på fiber, levde fiberen ikke opp til den minste forventning. Med PC direkte tilkoblet ISP-ruteren, pinget jeg 45ms sørover (vg.no) fra Bodø. Med Coax, koblet via egen router før ISP-modem, pinget jeg sørover (vg.no) 21 ms fra Bodø. Nordover, mot første sentral (i Tromsø) var ping og speedtest upåklagelig, naturligvis. Etter litt feilsøking fant jeg ut at det var en gammel node sør for trondheim som forårsaket 20+ ekstra ping. Det tok i overkant av et halvt år før HomeNet fikk utbedret denne, etter en del masing. Pingen ble bedret og nå ligger den på 17ms. MEN... er kommer årsaken til at jeg skriver dette innlegget. I spill, mer konkret; Apex Legends og Dota 2 - det føles ut som pingen jeg har er "FALSK". Da jeg initielt fikk fiber fra HomeNet, opplevde jeg følgende i følgende spill: Apex Legends: Skudd registrerte ikke. Jeg kunne bli skutt lenge etter jeg hadde passert en vegg. Dota: "Klikkeduell" om førsterunen var noe jeg alltid tok på strak arm med coax. Ikke med fiberen. Inb4: Det skal sies at tick rate på apex-servere er bajs, men dette problemet hadde jeg ikke med coax. Etter HomeNet fikset den faulty noden og pingen ble redusert betydelig, opplever jeg samme problemene. Så spørsmålet mitt er: Er det mulig at jeg opplever en "falsk" ping? Eller at fiberen, uavhengig av ping og ned- og opplastingshastighet, faktisk underpresterer? Det er ingen tvil om at jeg ønsker meg over på signal sin fiber, men de kom i etterkant av kontraktfesting med HomeNet. Signal hadde i forkant allerede avslått utbygging i området, så... bummer. På forhånd takk!
×
×
 • Create New...