Jump to content

sfenne

Medlemmer
 • Content Count

  643
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 :)

About sfenne

 • Birthday 03/06/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3716 profile views
 1. Snikskryt: Det lisensfylte Simpsons-skinnet jeg lagde finnes enda for nedlasting på moposite! Snikskryt 2: Jeg holdte WR på bane 32 Steep Corner en ukes tid! Meløy Across Club fo' life!
 2. Hei Gamer.no. Jeg ønsker med denne meldingen å høre om det er mulig for meg å få testmaskinen dere har brukt i forbindelse med denne testen. På forhånd takk. PS jeg kan godt betale en slant for den PS2 jeg blir kjempeglad om dette lar seg gjøre PS3 gamer.no er det beste jeg vet PS4 veldig imponert over anmeldelsen til Audun PS5 er hva jeg håper på
 3. Du får jo røff tekstur på dbrands. Er jo ikke slik at man skal tafse på maskina så mye heller da, så jeg tror dbrand uten tvil er et godt alternativ!
 4. Just dbrand it... ? https://dbrand.com/shop/sony-ps5-skins
 5. Det er en kjenning som jobber i bransjen. Han sitter også på HomeNet i dag og opplever de samme problemene nevnt i tråden.
 6. Fikk et "insidertips" i dag om at Homenet sliter med kapasitet i enkelte områder i landet. Vet ikke hvor mye det kan utgjøre på streaming/gaming. Jeg bryr meg fint lite om jeg når 1000/1000, så lenge linjen er stabil og responsiv. Snodig indeed 🤔
 7. Den står allerede i Bridge Mode - Stasjonæren er koblet direkte på for "null friksjon" som en del av debuggingen min.
 8. Stasjonæren det er snakk om er koblet direkte til HomeNets router med cat5e (andre enheter går via tp-link svitsj <> Google Home Nest Hub <> HomeNet). Så sånn sett er det likt, bortsett fra at det er HomeNets router kontra det tidligere oppsettet med nighthawk-router <> coax-modem. Cloudflare rapporterer 20 ms latency med 2ms jitter. Denne testen tok jeg ikke på gammel linje, men ville vært interessant å sett. Kjørte samme test på jobb (Signal Bredbånd) og da fikk jeg mer jitter (2.70ms), men så var testmaskinen på et mediocre wifi-nett.
 9. Nå som jeg har fått oppmerksomheten deres... neida, det var ingen clickbait. Jeg mener oppriktig at min gamle Telenor (tidligere Canal Digital) 500/50 coax-linje presterte bedre enn min 1000/1000 fiberkobling via HomeNet, og jeg skal forklare hvorfor. Hvis man ser bort fra at de var to år for sen med å koble meg (og resten av byområdet) opp på fiber, levde fiberen ikke opp til den minste forventning. Med PC direkte tilkoblet ISP-ruteren, pinget jeg 45ms sørover (vg.no) fra Bodø. Med Coax, koblet via egen router før ISP-modem, pinget jeg sørover (vg.no) 21 ms fra Bodø. Nordover, mot første sentral (i Tromsø) var ping og speedtest upåklagelig, naturligvis. Etter litt feilsøking fant jeg ut at det var en gammel node sør for trondheim som forårsaket 20+ ekstra ping. Det tok i overkant av et halvt år før HomeNet fikk utbedret denne, etter en del masing. Pingen ble bedret og nå ligger den på 17ms. MEN... er kommer årsaken til at jeg skriver dette innlegget. I spill, mer konkret; Apex Legends og Dota 2 - det føles ut som pingen jeg har er "FALSK". Da jeg initielt fikk fiber fra HomeNet, opplevde jeg følgende i følgende spill: Apex Legends: Skudd registrerte ikke. Jeg kunne bli skutt lenge etter jeg hadde passert en vegg. Dota: "Klikkeduell" om førsterunen var noe jeg alltid tok på strak arm med coax. Ikke med fiberen. Inb4: Det skal sies at tick rate på apex-servere er bajs, men dette problemet hadde jeg ikke med coax. Etter HomeNet fikset den faulty noden og pingen ble redusert betydelig, opplever jeg samme problemene. Så spørsmålet mitt er: Er det mulig at jeg opplever en "falsk" ping? Eller at fiberen, uavhengig av ping og ned- og opplastingshastighet, faktisk underpresterer? Det er ingen tvil om at jeg ønsker meg over på signal sin fiber, men de kom i etterkant av kontraktfesting med HomeNet. Signal hadde i forkant allerede avslått utbygging i området, så... bummer. På forhånd takk!
 10. har kjøpt så mye drit på switchen som jeg ønsker refundert sekundet etter spillet er åpnet. for det meste dårlige ports med elendig fps drops (docked), som f.eks. spyro. har vi ingen rettigheter, noen som vet?
 11. Fundamentet som siktes til i artikkelen ble dannet i Fifa 10, om jeg ikke tar fryktelig feil. De "store" overhalingene har vært migrasjoner på migrasjoner til tilpassede grafikkmotorer. Generelt piss lei av denne spillserien og betalingsmodellen deres. Finnes det ingen petition på nett som går på å frastå kjøp inntil de gjør en real oppgradering av spillet?
 12. Ironisk, med tanke på at nedlastninger på PS4 er noe av det tregeste jeg har opplevd siden launch, selv på gigabit fiber.
 13. ønsker å spille premade apex :) Se hele utlysningen på Gamer.no
×
×
 • Create New...