Gå til innhold

TES: Hvordan få med seg mysterium xarxes? (spoiler!)


Anbefalte innlegg

Har kommet meg inn i hulen til mythic dawn, og skal prøve å få med meg boka som ligger på alteret, etter at han lederen har stukket av til oblivion. Men gjør jeg det blir jeg jo slakta med en gang, og dørene stenges, så jeg ikke kan stikke av. Kan noen komme med noen tips her eller?

På forhånd takk!! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Utstyret ditt har han karen som ba deg om å ta det av, og siden viste deg innover i hulen. Han er i samme rom som selve boken, så... Drep ham og ta alt, eller pickpocket alt tilbake (om du har veldig god tid). Etterpå er det bare å røske med seg boken og løpe det du er god for. Om du da ikke vil drepe alt og alle der nede, det har jeg egentlig aldri prøvd.

Lenke til kommentar

Jeg ofra han fyren på bordet, tok boka, drepte han som tok utsyret mitt og equippa dette igjen. Så pløyde jeg gjennom hele hula. Virket som de fleste i hula tåler maks et par slag før de blir livredde og løper av gårde. Var i hvertfall ikke noe problem å drepe de.

Lenke til kommentar
Virket som de fleste i hula tåler maks et par slag før de blir livredde og løper av gårde. Var i hvertfall ikke noe problem å drepe de.

5836383[/snapback]

 

Seriøst? Vet ikke om det har noe med vanskelighetsgraden å gjør, men jeg spiller vertfall på "medium". De var ikke akkurat lette der de stormet 5-6 mot meg i de eteriske rustningene sine.

Lenke til kommentar
Torde ikke drepe noen jeg. Jeg hadde jo bare en dolk så jeg sprang som bare rakkern og kom akkurat i fra det med livet i behold.

5833956[/snapback]

 

Jeg tok i grunn først tilbake de mest vitale delene av utstyret mitt ved hjelp av kreativ pickpocketing - Bue, Piler, Shrouded Armor del 1 & 2, og et sverd. Så var det bare å slakte i vei, og ta tilbake alt sammen etterpå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...