Gå til innhold

Mangel på samarbeid i battlegrounds.


Anbefalte innlegg

Hei, folkens.

 

Nå har det seg slik at jeg har en lvl 27 priest(alliance) alt som jeg spiller med i WSG. Vi vinner meget sjelden, noen få ganger taper vi med ett, gjerne to poeng. Men som oftest klarer horden å "holde buret rent".

 

Så da spør man seg naturligvis, hvorfor er det slik?(spiller på Talnivarr). Noen sier det er fordi de har shaman(ghostwolf), mens andre sier at de klarer å spille bedre som et lag.

 

Hver kamp starter noe veldig likt dette; "Invite me" x10. "Who's inviting?" x10. Sånn ender vi opp med 2-3 raids. De gangene vi taper 3 - 1 eller 3 - 2, har vi som regel kun ét raid, men sjelden fullt.

 

Og uansett når vi er i raid, er det sjelden noen som gidder å følge instruksjoner. Forutsatt at lederen gidder å dirigere, en sjelden sak det også.

 

Jeg må få en ting oppklart, er det noe som helst å tjene på for noen å holde seg utenfor raidet med hensyn på honour. Mange som bruker det som argument for å droppe raids.

 

Så det jeg vil med denne posten er å få høres dere meninger, hvor dere spiller, hvilken faksjon som dominerer etc. Og om noen Talnivarr-horder kunne fortalt om deres opplevelse av samarbeidet hos horde hadde det vert supert!

 

Takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

for horde alltid er imba i BGs :p Skjønner det der med pugs i WSG som alltid er der i for HKs og ikke tar imot instruksjoner. "DON*T SCORE! We can farm HKs for more honor!!" Har også møt druids som insisterer på å gå solo (ungrouped) når de flagrunner for mer honor.

 

Har en horde alt på Vashj som vinner 99% bgs ^^

Lenke til kommentar

Opplever det samme på serveren min (bloodfeather), men når man ser på horde virker det ikke som dem har det beste lagspillet heller, og de sier selv at de ikke samarbeider i random BG's.

Men for meg virker det som om det er rasene som har noe å si, hordes har mye bedre pvp racials enn hva alliance har, de har shamaner som tar heavy dmg og som kan heale å styrke hordene som er rundt dem... kall det gjerne whining men det er ivertfall det eg har erfart :)

Lenke til kommentar

Tror og det har med taktikk og gjøre. Ikke at det nytter, men du kan jo si til de at honor i den lvl'en er ganske ubruklig uansett, da det ikke er noe bra reward å få, og heller ikke mulig og oppnå noe høy rank. (over 3-4 eller noe)

 

men som lvl 60 er det litt og tjene på og vere utenfor raid med tanke på honor. Fordi man slipper de HK'ene som man har bidratt veldig lite til. Dette medfører at ved si en dag med BG's så har du drept alle sammen mer enn 5 ganger og får ikke honor for de uansett, best og spare HK'ene til de gangene du får gjordt my skade på de. For større % andel av honoren. <-- Forstålig neppe ;)

Endret av kule-ku
Lenke til kommentar

Jeg tror det kan ha noe med at folk som er i lavere level, ikke helt kjenner til hvordan spiller fungerer, hvilke roller klasser har, og hvordan ta ut andre klasser.

 

Når det gjelder invitering så bruker jeg spørre to gang, hvis jeg ikke er blitt invitert eller fått svar starter jeg raid. i 30-39 BG var det nesten umulig å få alle i samme raid, i 40-49 ble det mye bedre og i 50-59 skjer nesten det automatisk ;) Så det kommer seg nok når du går opp til neste BG.

 

Når jeg er i WSG bruker jeg å se om noen melder seg frivillig til å forsvare flagget, hvis ikke det skjer bruker jeg å legge meg på en defensive linje.Får jeg en til mage sammen med meg, eller en prest som kan spille, klarer vi å stoppe unna det meste. Hvis forsvaret er godt er det bare et spørsmål om tid til dere vinner.

 

AB har jeg ikke enda funnet noe god taktikk på, så jeg bruker som regel bare å slenge meg sammen med en warrior eller rogue og håpe på det beste.

 

På Bloodfeather virker det som i AB eier Horder og i WSG eier Alliansen og i AV dominerer hordene :p

Endret av phoen|x
Lenke til kommentar
Pre-made groups er vel kjekkest til å vinne bg. Hvis alle står å yeller "Invet m8's" så har man allerede tapt ^^

5713708[/snapback]

 

Problemet med premade 50-59 BG er at det er for lite folk. Gidde ikke stå 30 og spamme etter premade når jeg heller kan grinde xp :p

Lenke til kommentar

Horde pleier å vinne wsg på servern min men alliance vinner som oftest på av og på ab er det opp og ned hvem som vinner. Det er på shattered hand på us serverne.

Jeg er sjelden i group der men det er fordi jeg er mest ute etter honor og syntes at jeg får mer når jeg kun spiller aktivt og ikke er i groupen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...