Gå til innhold

Piratspill noen Forslag?


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg lurte på om noen vet om og kan anbefale pirat spill?

Altså 15-1800 tallet, båter osv osv á pirates of the carabbean?

 

Jeg har spillt demoer av Corsairs og Cutthroats og lurte på om noen har fullversjonen av disse og vet hvor jeg kan kjøpe de?

 

Mvh

André.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå er vel "Tortuga" (Eller var det "Pirate Hunters"? Det har ulike navn i ulike land) av de samme som laget Port Royale faktisk mer rettet mot pirater enn det Port Royale er. Det er vel mer ett handelsspill satt i Karibien i den rette tiden. Men er forsåvidt enig, Port Royale er et utrolig bra spill.

 

Kan også anbefale Sid Meier's Pirates, og Mount&Blade (http://www.taleworlds.com) med "Pirates" modden. (https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=544118)

Lenke til kommentar

Nå bryter du rettningslinjene på gamer.no

 

#8: Det er forbudt å komme med informasjon som kan lede til piratvirksomhet.

 

Selv om du i pirat spillene kan spille snill gutt, kan det også lede til piratvirksomhet og skulle i henhold til gamer.no sine regler føre til stenging av tråd :p

 

Neida

 

Har prøvd Sid Meiers Pirats! selv men jeg syntes det ble for repetivt til tider og kjedelig. Du seilte rundt til du var gammel, så var det slutt. Synes det ble kjedelig og kanskje for repetivt til tider. Jeg anbefaler det ikke, men det er min smak.

 

Jeg synes det er lite pirat spill som faktisk er verd å spille. Det er noe jeg savner faktisk. Får håpe det kommer noen som slår virkelig til.

Lenke til kommentar

En skute-simulator hadde jo vært ett ypperlig utgangspunkt som sjørøverspill. Der du må ta hensyn til "alt" fra seilføring, mat ombord, ferskvann, vær, om det blåser når du sikter inn kanonen. og ikke minst muligheten til å vandre fritt rundt på dekk og betjene alle de forskjellige duppedittene fra ror til muskett til vannpumpe når skuta har fått hard medfart til en ni-punder i heftige slag både i åpent farvann og mot fort og andre mål på fastlandet. Og realistisk resultat f. eks. når du skyter en kanonkule like under vannlinja til fienden og skipet synker sakte men sikkert, skal ikke uttale meg for skråsikkert men er temmelig sikker på att det noe sånt som skjer/ ville skjedd.

Lenke til kommentar

Sid Meyers pirates er det beste piratspillet du kan få tak i.

 

Du er ansatt for en av fire nasjoner i karibien. Du begynner med en liten båt og et lite mannskap. Deretter kan du rekruttere nye menn på barene i byene, og borde andre skip som seiler rundt på havet. Du kan angripe andre skip, og da kommer du inn på en skjerm hvor du styrer ditt skip og bruker kanonene til å krige med det andre skipet. DU kan når som helst kjøre skipet ditt inn i fienden og bruke sverd til å slåss med kapteinen om bord.

 

Går du i land utføre byer kan du og mannskapet også innvadere byene og plundre dem. Eventuelt kan du også sette inn en guvernør for et hvilket som helst land som du har gode relasjoner til i spillet. I tillegg kan du følge historiene og redde familien din og sånne ting.

Lenke til kommentar

Finnes en pirat mod til halflife 1. Den er uendelig kul. Du kan spille som pirat eller som redcoat eller noe. Du kan kjøre store eller små skip, betjene kanoner og bevege deg over store områder. Tøffe våpen er det også.

Det samme teamet holder på å lage en versjon til source nå også, lenge siden jeg har sjekket så kanskje den har kommet ut. Husker dessverre ikke hva link til siden er og hva de kaller seg. Men prøv google. Det jeg kom frem til var dette, men er ikke sikkert det er denne.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Personlig vil jeg anbefale Port Royale, II tror jeg er nyeste. Det legger også stor vekt på handel. Og er, synes jeg hvertfall det mest gjennomførte og morsomste.

5675544[/snapback]

 

Port Royale 2 var bra ja. Men likte overhodet ikke kampene i det spillet. Akkurat på det området synes jeg Port Royale 1 var bedre. Men oppfølgeren var bedre på alle andre områder.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...