Gå til innhold

Skal ordne stue pc, anbefalinger?


Anbefalte innlegg

Heisann, skal snart flytte inn i ny kåk med en kompis, og da har jeg lyst til å sette sammen en pc, som skal kobles opp til tv og forsterker og skal brukes til musikk og film.

 

Jeg er ikke hypp på å svi av mange tusen kroner, jeg trenger ikke rå prosessor kraft eller minne, bare noe som kan spille av musikk og film også laste ned (helt lovlig selfølgelig).

 

Hva anbefalere dere? sett gjerne sammen en løsning for meg hvis dere orker :p .

 

PS! litt viktig at den ikke støyer for mye :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som jeg svarte deg i PM:

 

Hepps

 

Vel, det du kan gjøre: Kjøp en xbox og en ny harddisk. Størrelse velger du. Så får du den moddet (satt inn modchip) av en som har gjort det før og kan det (navn og telefonnummer kan du få til han som gjorde det til meg, såfremt du bor i Oslo). Han tok 500 kroner for jobben med å lodde på en ny chip, sette inn ny harddisk, legge inn ny software og inkludert chippen selv. Så tar du den med hjem, og kan starte å ftp'e over alt du føler for av film, musikk osv, i hvilket format du nå foretrekker. Xvid og mp3 funker som juling.

 

Se http://www.xboxmediacenter.com/ for mer info. Dette funker pr. i dag kun med den gamle xboxen (Elkjøp for 800 spenn), ikke den nye.

 

 

Dette forutsetter så klart at du har en pc å legge ting over fra.

Lenke til kommentar

Så en slik mod til Xbox en gang, der satte de inn en 3.5" disk og en 2.5" disk. Så ganske fett ut, egentlig. Er jo ikke så dyr heller, 800 nypris er vel ikke så galt. Men disker og slikt kommer jo i tillegg da. Det er vel uansett ikke lenge før el-retur containere oversvømmes av xboxer, kan jeg se for meg. Da blir det gulltider for oss skrotnisser :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...