Gå til innhold

Den lille rogue-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

sier meg enig i low level pvp guiden til lycan, funker helt klart best :p

 

jeg synes virkelig at spørsmål som; hvem stat bruker rogues? er et latterlig spørsmål, folk som ikke forstår at trege våpen med mye dammage er og trakte etter i main hand burde kansje burde ta en LITEN kikk innom en rogue guide før de starter toon'en sin. tar deg ca 5 min, og sparer deg for mye dumme spørsmål og gjør det og velge gear og talents osv mye enklere.

 

eksempel: møtte en 48 rogue som levla med ambush, han hadde 2 epic daggere (shadowblade og gutripper) og hvordan hadde han plasert dem? jo nightblade i main hand og guttripper i offhand, jeg måtte jo selvfølgelig informere han om at det var en serdeles dårlig ide, men fikk som svar lol noob /ignore selv om jeg var høffelig i min presangtasjon. :wallbash:

 

så tilbake til mitt spørsmål, kommer patchen til onsdag? Lurer på om mutilate specc kan bli allright og levle med fremover, serlig fordi jeg spiller med en fire mage, burst > win!

Endret av digitalglenn
Lenke til kommentar
.... Rogues do it from every direction!

 

 

Hahaha, epic.

 

Joda, jeg levlet med mutiliate fra 51 til 62, og etter patchen ble jeg 63, har nå ca 4% mer crit, og kan mutilere fra alle kanter, niks mer "faen, kidney ressist/miss" irritasjon, stabby rip stabb stabb loot.

Endret av Dwagon
Lenke til kommentar

Mutilatecrit, om du ikke finner den på curse så bruker han ene på roguerogue.com modden, finnes sikkert en ui link du kan finne den fra.

 

Har kjørt SHS fram til patchen for 2v2, men har nå virkelig lyst å prøve Mutilate siden SHS har forandret seg lite, mest i negativ retning og jeg er gørr lei. Problemet mitt er at jeg kastet mine gamle mutilate daggers, og nå sitter jeg uten daggers overhodet. Har lagret opp 75khonor og 100/100/100 marks, men har lite lyst å svi mye på honor daggers. Problemet mitt er at jeg har nylig rerollet fra AoC og har ikke noe guild som gjør PvE høyere enn Kara. Mitt eneste valg så er BoJ daggerne, men jeg mangler 100 til MH, så det tar tid også. Noen råd?

Lenke til kommentar

Levler opp en rogue alt på siden, og pre-3.02 kjørte jeg hemo spec for levling. Ser nå at sublety har blitt mer dagger rettet, og dette er ikke ideelt for levling. Litt usikker på denne speccen, men jeg tror kanskje at denne speccen vil være den beste å levle med. Siden man bytter våpen oftere når man går for å levle har jeg valgt å holde meg unna å specce en viss våpentype.

 

Virker som om de nye abilitiene i Sublety favoriserer daggers og fra min egen erfaring så taper man en del tid på å måtte gjøre damage bakfra når man er solo.

 

Som dere sikkert skjønner er jeg 47 nå, regner med at det blir mye lettere å finne ut hvordan jeg skal fortsette en spec når jeg får bestemt meg for hva jeg skal gjøre nå i første omgang.

Lenke til kommentar
Er lowlvl, så det er ikke akkurat så viktig. Jeg bare lurer på hva som er mest effektivt :)

 

Det er få tilfeller du vil ha tregeste i offhand, kan knapt tenke meg andre tilfeller enn da raskeste våpen har langt høyere DPS (som må være høyere med slik margin at "damage range" på raskt våpen > tregt våpen.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...