Jump to content

Awsm

Medlemmer
 • Content Count

  455
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)
 1. Noen som har erfaring med wattle dørlåser? Lite brukerinformasjon å finne på nettet..
 2. Takk for svar. Gjorde dette i går. Fungerte fint. Ultimate til 2024 for kr 10😂
 3. Dette er gjort nylig eller? Tenkte å prøve dette tirsdag..
 4. Ja, får kanskje heller gi etter for å kjøpe oss en dyson i hjemmet.. Fungerer fortsatt trikset for å gjøre om xbox live gold til game pass ultimate? Siste artikkel jeg finner på det er fra November..
 5. Nå når jeg først har vært så heldig å få tak i en X, er jeg ute etter å ta vare på den lengst mulig. Ser at den ikke har noe slags filter ved innsug/utblåsning av luft. Noen som har kjøpt eller snekret seg en løsning på støvproblematikk?
 6. https://www.elkjop.no/product/gaming/spillkonsoll/xbox-konsoller/218667/xbox-series-x-1-tb-sort Hvis du ser på butikkene på denne siden og trykker på de, så er det enkelte som har et annet nummer du kan ringe til, så slipper du sentralbordet.
 7. Plukk opp telefonen og ring direkte til butikken. De sendte for meg for kr 200.
 8. Noen Elkjøp butikker har fått på lager i dag. Står på nettsidene. Jeg ringte direkte til en av de og fikk kjøpt en akkurat nå som kommer i posten mandag. GOD SERVICE. Avbestilt hos Power.
 9. Nei, power har ikke mange stjerner her heller. Det som irriterer meg mest er vel egentlig at de ikke engang beklaget seg for at det ble forsinkelser. Menmen, kommer når den kommer.
 10. Lucky duck. Helt greit at det er lite maskiner å få tak i for elektrohandelen, men skulle tro de og leverandør var bedre på planlegging og kunne gi oss kunder litt mer forutsigbarhet.
 11. Ja, jeg snakket med de i går. Visstnok skal det være forsinkelse fra leverandør og det er forventet inn et parti til oss som fikk bestilt i denne omgangen tidlig i mars. Mulig det kom før, men tvilsomt. Meget skuffende. For dere som ønsker dere PS5, så spurte jeg om de hadde inne PS5 av noe slag. Power svarte at de ikke har inne noen parti med PS5 og ikke har noen leveranser de vet om i nærmeste tid. Ikke sikkert dette medfører riktighet, kun en vanlig kundebehandler som uttalte dette.
×
×
 • Create New...