Gå til innhold

Åssen få xlink kai til å funke


jealei

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

du bør sjekke ut sidene deres, som er godt forklarende, MEN du må starte xlink på dataen, og finne serverne du vi spille på derfra, vet at det finnes en funksjon som nevnt i XBMC, men den krever også at du har startet xlink på pcn (har ikke fått dette til å funke selv) Lykke til, men sjekk som sagt xlinks hjemmeside for ekle forklaringer på oppsett:)

Lenke til kommentar

Det er mange faktorer som kan spille inn på at din kai ikke vil connecte.

 

1. Routeren din bør være portforwarded , du skal åpne port 30000 TCP/UDP se www.portforwarding.com for å finne ut hvordan du skal forwarde din router.

VIKTIG :Husk å sett Kai port til 30000 i kaiconfig etter du har åpnet denne på routeren.

Port 3074 TCP/UDP som Bundy nevner er brukt til xbox live.

Port 8602 TCP/UDP brukes av XBConnect

 

2. Software brannmuren din må være konfigurert slik at den ikke sperrer for x-link kai ENGINE/UI , dette kan i mange tillfeller være litt vrient å få til. Alt etter som hvilken anti virus du kjører på pc`n

 

3. Anti virus programmer har en lei tendens til å blokkere kai engine , siden dn komunisere direkte med andre ip-adresser . MN både Teamxlink og XBConnect har gode tutoriels på akkurat dette .

 

Løsning med at pc`n som kjører kai står i ett trådløst nettverk har en tendens til å skape stor problemer, med å få x-link kai til å fungere.

Du kan si det enkelt slik , XBOX og PC er koblet i hop PC og INTERNETT er koblet ihop. Så xbox er egentlig kun koblet opp med Kai Engine som går på pc`n din , så derfor er det bra å ha en skikkelig kobling mellom pc og routern.

 

Visst du ønsker å bruke XBMC som Kai UI (UI= User Interface) må dette stilles inn både i Kaiconfig på pc`n ,der velger du profil ENGINE ONLY visst du skal bruke XBMC , og profil NORMAL KAI USE visst du skal bruke Kai UI på pc`n.

 

Og du må legge inn din KAI GAMETAG og PASSORD i settinga på XBMC/programmer/x-link.

 

Visst ikke dette hjelper studer litt mer grundig på sidene til Teamxlink og XBConnect.

Endret av myreng
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...