Gå til innhold

Guide for kjøp av filmer på nett


ilpostino

Anbefalte innlegg

Du må huske at The Godfather-boksen havner over mva-grensa fra Play.com, så den blir en god del dyrere derfra enn fra Playx.no (kr232 + 25%mva + fortollingsgebyr = ~kr370).

 

nå bruker vel play.com nordisk express som fortoller, ihvertfall på en pakke som jeg fikk idag, og der er fortollingsgebyr 165+mva= 207. Faens dritt! Så blir det seff moms oppe dette igjen, mener at posten bare har ca 90kr i fortollingsgebyr? Siste gang jeg bestiller en vare som koster over 200kr fra play

Endret av betrayer
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ahh, så det er derfor jeg fikk 24 sesong 3 og 4, samt to andre filmer sendt hver for seg. Men de to filmene ble sendt sammen siden de kostet 98,- tilsammen, mens 24 sesongene ble sendt hver for seg grunnen at de kostet 199,- og at de ville at jeg ikke skulle betale den tollen (Merk: 200 kroners regelen ved import).

 

Så da er det vel like greit at jeg kjøper Godfather Collection i en butikk her i Norge.

Lenke til kommentar
Var inne å testet nå og får samme tingen, det er 10 kroner forskjell mellom euro og pund. Hvis dette er noe som har kommet for å bli så har jo play mistet meg som en kunde og ender nok opp med å handle enda mer fra amazon.co.uk i framtiden :thumbdown:

 

Edit:

 

Tok å sendte dem en mail for å spørre hva pokker det er som skjer.

6899567[/snapback]

 

Qouter meg selv, meget lurt men her er svaret som jeg fikk fra play om hvorfor det var prisforskjell mellom pund og euro...

 

Thank you for your email.

 

We sincerely apologise for the recent problems you have been experiencing with our website.

 

Currently our Technical Support department is in the process of making vital updates to both the Play.com and PlayUSA.com websites and we ask that you please bear with us during these changes.

 

We are of course interested in any customer feedback we may receive therefore we have forwarded your enquiry to the relevant department for their attention.

 

We hope we are able to address any specific issues you may have and we aim to reply to you as soon as possible.

 

We sincerely apologise for any inconvenience caused and thank you for your patience and valued custom.

 

Kind Regards

 

Play

 

Så får vel gi dem en kjangse til å få fikset problemet...

Lenke til kommentar

Bestilte 4 filmer fra amazon.com. Alle 4 filmene ble postet hver for seg (selfølgelig) samme dagen. Fikk på mandag 2 av filmene. De 2 andre har jeg ikke mottat ennå. Hva kan ha skjedd her? Alle filmene var under MVA grensen. Hvis jeg ikke får de innen mandag eller tirsdag neste uke er det grunn til å sende en klage mail til amazon eller bare vente og se?

Lenke til kommentar

Hvis du går inn på imdb og finner filmen du leter etter og tar en titt oppe i høyre gjørne så ligger det linker til amazon sine butikker, der ser du om filmen er kommet ut på dvd de pleier å være ganske oppdatert. Hvis den har det så er det bare å leite seg frem til et billigere allternativ eller bare handle fra amazon. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...