Gå til innhold

Big Brother 2006


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

finnes hekser? troll? nisse? jævel? guddinne? engler?

 

det heter å være menneskelig, og alle har forskjellige personligheter.

 

skal vedde på at dere har baksnakket andre, sagt stygge ting, bannet, rapet, fjertet, pult, ronka, osv selv.

 

dessuten synes jeg det er ingen verdige vinner i årets big brother, hele konseptet var oppbrukt etter sesong 2.

 

men big brother tjener jo forsatt penger og da er det ingen grunn til å slutte.

 

folk ser på søppel uansett, meg inkludert.

Lenke til kommentar

dragon: Ingen her inne har sagt at de selv er helgener såvidt jeg kan erindre?

Skal vedde på at du også har gjort noen av de "syndene" du nettopp skrev, men det gjør hverken deg eller meg til noe mindre verdt av den grunn. Nå er det faktisk ikke det denne diskusjonen handler om, snarere tvert imot.

 

Det er helt greit å være menneskelig og å vise personlighet, men det går faktisk en grense. Linn er grisk, selvisk og partisk, og det er tre personligheter jeg selv gjerne er foruten. Hun skaper bare uvennskap og prøver til enhver tid å snakke dritt om andre.

 

Jeg ser ikke noe særlig på BB, men akkurat i år var det til tider litt morsomt på grunn av noen enkeltsjeler i huset. Linn er ikke en av de.

Lenke til kommentar

Dragon, du veit da godt selv at det finnes! Hvertfall nissen...

 

Men, noe av pointet til bigbrother er vel at folk skal diskutere folk, bruke penger på å stemme ut de fordi "de har så dum personlighet,men fortsatt er menneskelige.."

 

Så, om linn er en "heks" eller bare har "dårlig personlighet" er det samme i mine øyne. Hun har like dårlig personlighet som en heks i mine øyne hvertfall..

 

Edit:

 

 

I år har BB klart å finne akkurat passe blanding av folk som ikke går bra sammen!

Endret av espennyh
Lenke til kommentar
finnes hekser? troll? nisse? jævel? guddinne? engler?

 

det heter å være menneskelig, og alle har forskjellige personligheter.

 

 

Slike ord som heks og gudinne kan brukes for å beskrive noen på en måte som gjør at mange kan forstå. Hekser er onde, gudinner er utrolig vakre osv.

 

Men dette vet du vel ;)

 

Å si at Linn er en heks er mye enklere enn å gjenta alt vi har sagt tidligere, som etterhvert har fått oss til å trekke den konklusjonen.

 

Det handler ikke om å runke, ha sex, prompe eller baksnakke. Alle har gjort det. Men måten hu baksnakker på er lite trivelig. Hu baksnakker en person, for så å baksnakke den hu baksnakka nr 1 med etterpå. Slik er det ikke mange jenter som driver engang.. ikke etter fyllte 15 år iallefall!

 

Jeg håper virkelig ikke Linn vinner!

 

Anng Carina, som jeg egentlig aldri har hatt noe imot.. jeg ble litt sånn småkvalm da vi fikk se den der presentasjonen hennes: Æ e den einaste som faktisk aldri har vært nomminert før og.... bla bla bla... Danne hadde en fin presentasjon :)

 

Er det noen som heier på en nordmann bare fordi en nordmann skal vinne? Jeg vil heller at en svenske skal stikke av med seieren, enn at Linn skal få den...

Lenke til kommentar

Alle foruten Linn kan vinne, t.o.m. Anna.. ¨

Selvsagt har vi gjort mye galt, ikke minst meg selv. Jeg har baksnakket, runket, pult, stjålet, etc... Men det er måten det gjøres på, jeg ville f.eks. ikke baksnakket noen kun p.g.a. sjalusi. Eller av ondskap for den saks skyld, de gangene jeg sier noe om noen er temaet mest sannsynlig det at noen er uærlige eller baksnakker andre, eller generelt ikke er å stole på.. Da har det mest sannsynlig ikke nyttet å ta dette opp med personen det gjelder..

Lenke til kommentar

Glemmer dere ikke at dette er en konkurranse? En million er GANSKE mye penger for så unge folk. Klart de prøver å finte hverandre ut. Alle vil nok ha den millionen. NOE må jo Linn gjøre riktig siden hun aldri blir stemt bort. Alle landets BB-seere leser jo (heldigvis) ikke denne tråden på dette forumet så vi kan diktere hvem som skal ut og ikke.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar
Anng Carina, som jeg egentlig aldri har hatt noe imot.. jeg ble litt sånn småkvalm da vi fikk se den der presentasjonen hennes: Æ e den einaste som faktisk aldri har vært nomminert før og.... bla bla bla... Danne hadde en fin presentasjon :)

6106518[/snapback]

 

Jeg unner Richard 4 nye dekk til bilen sin. Hans og Dannes var rake motsetninger av de andre selvoptatte idiotene inni der. Humra godt da Richards presentasjon kom så elegant etter Carinas.

 

Carina: Meg, meg, aldri nominert, vært meg selv, meg, meg, jeg må vinne.

Richard: Trenger 4 nye dekk til bilen, og skal gi bort mesteparten til noe ungdomsrelatert veldedighet.

 

Har likt Richards personlighet siden dag 1. Han er så anti-stereotyp som det går an og få bli. Harry? Ja... og så? Årets vinner i min bok.

Lenke til kommentar
Richard, Danne eller Jessica burde vinne.

 

Jessica burde absolutt IKKE vinne etter den opptredenen hennes i går. :nei:

 

Gjøre seg til slik på en annens bekostning er ikke nice, og det kostet henne mest sannsynlig en million. Tipper hun ryker på torsdag...

 

Jeg hadde ikke i utgangspunktet tenkt å stemme, men etter det ga jeg en stemme til Anton og Richard.

Lenke til kommentar
Jessica burde absolutt IKKE vinne etter den opptredenen hennes i går.

 

hva gjorde hun ?

6113092[/snapback]

 

 

Anton satt utenfor treningsrommet og deppet fordi Carina hadde røket ut, og Jessica og Anna satt utenfor stua der og gjorde narr av ham og kalte ham husets "Drama Queen". Deretter kastet Jessica seg rundt på verandaen for å vise "hvordan Anton var". Da satt det kjedet hennes seg fast til en verandasprekk, og den som da hjalp til var Anton. Da han hadde greid å fått opp det kjedet, fortsatte de hetsingen av ham inne i skrifterommet...

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...