Gå til innhold

Finner ikke->SAMSUNG 3.5 SATA HDD


jogil

Anbefalte innlegg

Pakket den ut nettop, plugget i og starta. Fant ikke på Min Datamaskin, så jeg gikk i BIOS, og søkte automatisk der. Men den finner den fortsatt ikke.

 

I Manualen står det at den skal laskes over den nest siste, altså: ::;: der ; er lasken.

 

Har prøvd med òg uten. Finner den ikke, så kan noen nærder hjelpe meg?

 

Og en liten ting til jeg ikke er sikker på, på hovedkortet mitt står det SATA RAID1 og RAID2, og i manualen står det SATA interface, er det likt, eller har jeg bomma helt på kjøpet?

Endret av jogil
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vet ærlig talt ikke hva "lasken" er men om det er Samsung spinpoint P120S så følger det med en liten pose med skruer og "knotten" som skal på pinsene, hvilke det er står på selve harddisken og tror også det står i den lille lappen som skal ha fulgt med..

 

Edit: det er ingen mulighet for s-ata 300 (ofte kalt s-ata2) på ditt HK så du må bruke jumper, ditt HK støtter s-ata 150 (også kalt s-ata)..

 

Ps, bruk "rediger" knappen istedetfor å skrive inn nytt for hvert spørsmål når du ikke har fått svar på forrige..

 

Edit2: det er ikke alle HK som s-ata harddisker viser i BIOS, ihvertfall ikke på samme plass som IDE koblingene, sjekk under oppstart etter spor om den er tilkoblet, kan være du må aktivere den i windows (diskbehandling)

 

Om du skal installere windows på den kan det være du må bruke en diskett med s-ata drivere under install, det kommer opp "trykk F6 for å blabla" under begynnelsen av installering og da trykker du selvsagt F6 og følger instruksene..

Endret av nahojdat
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...