Gå til innhold

Den lille Dead or Alive 4 tråden!


Darx*

Anbefalte innlegg

Jeg har selv ingen xbox360 atm, men jeg har spillt mye hos en kompis som bestillte spillet fra utlandet. Det er vel en stund til det kommer til Norge enda men her kan i hvertfall diskutere spillet og spillets forgjengere mens vi venter ;)

 

Første intrykk av Doa4:

 

Spillet er helt klart på et raskere tempo en forgjengerne. Noen av de defansive taktikkene/triksene var litt vanskeligere å få til enn før. Dette er ikke noe minus for meg for jeg synes selv at det altfor lett og "Countere/reversere" motstandernes angrep i seriens forgjenger Dead or Alive 3 (har ikke spillt ultimate). Helt i starten likte jeg ikke helt de nye characterne noe særlig, men etter noen timer falt de mer og mer i smak. Også kostymene og banene likte jeg. Jeg har enda ikke prøvd det på Live men gleder meg virkelig til det. Ellers var det litt bedre story mode enn på forgjengerne, selvom det kan mye av de samme endingene for hver character følte jeg at det rett og slett var litt mer struktur på det hele.

 

Ellers synes jeg grafikken fløt meget bra og var pen å se på, særlig på hdtv ;).

 

Jeg kommer helt sikkert til å spille doa4 lenge, og aldri gå helt lei av det. Akkurat som med doa3. Jeg gleder meg kort sagt hehe

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis man ønsker si noe, eller spørre om noe spesifikt relatert til et bestemt spill, så er man velkommen til å starte en tråd om det man har på hjertet. Vi ønsker ikke en haug med store samletråder for ulike produkter på forumet, fordi det er uoversiktelig og lite brukervennlig. Håper på forståelse for dette. Tråden stenges.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...