Gå til innhold

Mount & Blade, karakter utvikling(se første post)


Anbefalte innlegg

da dette forumet ikke vil ha noen samle tårder. gjør jeg denne tråden om til å hande om hvordan man skal lage litt kule karatere, eller hvordan lage sterke osv.

 

har man spørsmål om mods, betaling, osv lag en egent tård der man spør om dette.

 

nå er jeg bare n00b, det finnes folk som har spillet dette spillet lengre en meg, som sikkert har noen gode tips men det jeg kan si når det gjelder karaktere er dett.

 

ikke lag en bre karakter, jeg lagde en som var passe god i mye, archer, one/two hand, osv, da kan man få litt problemer, min karaker ble bare sånn passe ble aldrig super, nå har jeg lagen en som bare bryr seg om 2 ting, leadership og 2 hand blade.. da kan jeg ha en god del hjelpere. samtidig som jeg kan mose finden med help av mitt lange 2 håndsverd.

 

så da kan vel noen av proffene komme med sine bedre tips...

Endret av gunfreak19
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette spillet er morsomt. Farlig morsomt, nær alt for farlig morsomt. Greit, grafikken er ikke på toppen av dagens standard, men det bryr meg mitt i (plasse jeg er høyes når jeg plukker bær).

 

Er dog bare level 3 (eller 4) men tror jeg må hente Visa korte og få investert i det, for kommer ikke til å klare å stoppe når jeg er kommet til level 6.

 

Eneste problemet mitt er å få nok penger. Har henta inn en god del river pirats og solg som slaver, men det er da begrenset hvor mye det gir. Må vel begi meg ut på oppdagelses tur og finne meg litt mer peng :p

Lenke til kommentar

Lastet ned i går når jeg så denne tråden... Spilte et par timer, så var jeg lvl 6... Da var det bare å punge ut! :p Tusen takk for du nevnte dette! Akkurat den typen spill jeg elsker! Alle som leser denne posten. Last spillet ned! Gratis fullversjon frem til lvl 6... 36-37Mb... Prøv det!

Lenke til kommentar

ja, jeg er i level 14 og har endelig beynnt å få fres på sakene, flere av folka i følget mitt har nå kommet opp til rank av knight og gjør mye skade på finden, vil ha en så mobil hær som mulig så nesten alle er på hest.

 

har tung black armor, en fin bue og 60 piler, samt en stor 2 hånds øks,

har også et skjold og enhånds sverd viss jeg vil bruke det..

 

direkte link til arena moden, http://www.mbrepository.com/modules/PDdown...hp?cid=8&lid=66 veldig festilig med kamper med 4 forkjellige lag med 6 krigere i vært lag..

Lenke til kommentar

Anbefaler at folk laster ned Music mod til dette spillet. Legger til ny og meget bra musikk. Er spes en track som jeg digger. Høres ut som en lett miks fra en av Lord of the rings musikken. Meget digg å ri mot en horde av soldater sammens med dine med soldater mens den musikken durer i ørene.

 

Music mod finner du her

Lenke til kommentar

FYI: Mount and Blade bruker musikk fra et sted som selger "Royalte Free Music" - det vil si at de betaler en engangssum og kan bruke musikken i så mange kopier de vill, lisensfritt.

 

Dette er det også en del andre som gjør. Grunnen til at jeg nevner det, er at jeg så på en episode med Jack Frost (tror jeg), og syntes musikken var så utrolig kjent. Klarte ikke å plassere den, men jeg så for meg masse riddere og annet som for gjennom landskapet sammen med handlngen i filmen. Etterpå kom jeg på at det var et tema fra Mount and Blade :)

 

En del av den samme musikken dukker også opp i Severance: Blade of Darkness.

Lenke til kommentar

Spilte det mye før, selv om jeg måtte lag ny character hver gang jeg nådde lvl6. Mount&Blade var med i et komputer for alle blad i fjor. Jeg trodde det sugde da jeg så screenshot før jeg installerte, men det var jo drittkult!

 

Hvor mye koster det omregnet til norske kroner? Har liksom ikke noe annet enn å spille på nettet for tiden, noe som blir ganske dyrt siden vi har isdn.

 

Edit:

Hadde en archer/warrior hybrid, tok de på avstand. Hvis de kom for nær, dro jeg fram mitt tohånds sverd.

 

*se om jeg finner komputer for alle cd'en med M&B på*

Endret av TomFu
Lenke til kommentar
blir 93 norske kroner

5447447[/snapback]

 

 

Kommer helt ann på kursen. Kosta 97 spenn for min del.

 

Jeg råder til å kjøpe nå. Når spillet etter vært blir ferdig, stiger prisen. Når det er ferdig koster det full pris, mens de som har kjøpt serial ikke trenger å kjøpe ny.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...