Gå til innhold

Gta 3 vs Mafia


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg mener at det er mye mer "Frihet" i GTA3 enn i Mafia.

 

Mafia med like stor frihet som GTA3 hadde vært konge!

At du kunne gått over til en annen gjeng i mafia, fått tilgang til f.eks andre våpen. Gjeng biler.

 

Men hvor kan man lære å stjele biler i Mafia ?

Må man gå gjennom oppdragene for å lære?

Lenke til kommentar

jeg likte GTA III best, men det kan ha noe med saken å gjøre at hvis jeg prøver å kjøre Mafia i 400x??? oppløsning og all grafikk helt nede, ligger jeg i 9-10 fps når jeg kjører og 20-30 når jeg er ute å går. :sad: tar jeg oppløsninga lavere kan jeg ikke se teksten, og da er det uspillbart.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-09-09 13:53, Cursed skrev:

jeg likte GTA III best, men det kan ha noe med saken å gjøre at hvis jeg prøver å kjøre Mafia i 400x??? oppløsning og all grafikk helt nede, ligger jeg i 9-10 fps når jeg kjører og 20-30 når jeg er ute å går. :sad: tar jeg oppløsninga lavere kan jeg ikke se teksten, og da er det uspillbart.



 

Med den maskinen du har forstår jeg godt det. Har selv en tb1200 med gf3, men det går ikke som en dans på roser her heller (Spesielt når jeg beveger meg i trafikkerte områder) :sad:. Problemet ligger hovedsaklig ikke i grafikken, men i prosessor ytelsen. Det er mye utregning som tærer på prosessoren. Trodde først alt var pga grafikken til jeg slo spillet i pause. I det alt frøs (ingen dynamisk utregning) flyttet kameraet seg (muligens en feil), poenget er at fps hoppet opp i skyene! Har hørt at bilene bruker en vanvittig detaljert fysikk-motor. Noe av det råeste som er laget i et spill. Her er nok grunnen til en del av den lave fps. De burde lage en egen option for fysikk og dynamikk (high, medium, low), om ikke en optimalisert kode. Vil påstå at sys kravet til dette spillet er minimum 1.2 ghz om du skal få noe glede ut av det.

Lenke til kommentar

Kjøpte meg mafia igår, men ble litt skuffet over grafikken og hvordan spillet fungerte på min pc sånn generelt. Jeg har en 2.2 cpu med geforce 3 ti500. Og oppløsningen er på 1024*1024 eller noe sånt, og alt annet står på medium. Jeg ligger på ca 25-50 fps i dette spillet. I trafikkerte områder og krasj hender det at fps går helt ned til 15 fps. Dette synes jeg er litt dårlig. På GTA lå jeg på 30-26 fps hele tiden. Dette med frame limiter på. Hvis jeg skrur av limiter ligger jeg på 40-100 fps. men det hakker! vet ikke hvorfor!

Lenke til kommentar

Kjøpte det jo for noen mnd siden. Eller rettere sagt i februar i år. Men hva om jeg venter til nvidia har kommet med sine nye kort. Da vil jeg ha mulighet til å spille alt på høyt nivå? Men hva med cpu`? Den er vel ikke utdatert enda? Og hvis man tenker på overklokking på den vil den holde en god stund til`? eller?

Lenke til kommentar

Mafia! Helt klart!

 

Spellet har en ganial historie, med sinnsykt underholdende mission. Du lærer deg å stjele biler under spillet, som en del av oppdraget. Og for alle dem som savner å kruse rundt i byen å ha det gøy, så har du noe som heter free-ride...

 

GTA 3 lægga litt på maskina mi (p4 1,6 med geforce 2 64).. En kammerat av meg låner geforce 2 kortet så jeg har et riva tnt2 kort, kjører ganske bra, så si ikke noen lægging. Musa er litt etter, men det er ikke noen problemer når du har blitt vant til det!

 

Må si jeg ble lei gta3 veeedig fort, men mafia er helt genialt! Liker å kalle det en genial blanding mellom gta3 og Max payne(uten bullettime) for 70 år tilbake i tid!

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-09-13 20:27, PanzerFaust skrev:

En stemme til mafia her. Grafikkmessig helt overlegent, og med en bra story. Og best av alt, innendørs-scenene slår max payne i utseende. Nå har ikke mafia bullet-time og masse flammeffekter, men skytinga er likevel meget underholdende.


 

virker som om grafikkhorene med gf4ti4600 til 10.000 kroner liker mafia best mens de uten liker gta3 best. når jeg snur spillesken så ser jeg egentlig ikke på grafikken, den har like mye og si som fargen på spillesken mange ganger. om noen liker ett spill pga fin spilleske eller bra grafikk skal jeg ikke legge meg opp i, om de liker spillet eller ikke er det som betyr noe. jeg synes ikke mafia ser noe bra ut i det hele tatt, ser ut som ett kjedelig ensforming 30 talls mafia spill.

Lenke til kommentar

Uhhh.. MAFIA... Mye kjøring hit og dit.. Om trent som DRIVER, med biler som har enda.. dårligere veigrep en 70talls-sledene i driver..

 

Men grafikken er god.. sliter litt med å greie meg igjennom raceway-brettet.. Skal vel prøve 100 ganger til.. håper det ligger litt mer action etter det brettet der.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...