Gå til innhold

Hva forventer jenter av oss gutter?


L@sse

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det var sikkert en fra levende ord som hadde misforstått litt :p

Er ikke vanskelig å si nei , har sagt nei flere ganger ,men i perioder hvor man vil ha litt "støtte" og føler seg deppa er det veldig vanskelig å si nei..

 

Men nok om den kjemiske reaksjonen i min kropp

5363775[/snapback]

 

Har aldri funnet et sted hvor utrykket [R]olling [O]n [F]loor,[L]aughing [O]ut [L]oud har passet bedre...

 

Men OT: Steffyboy? Hvor fra Bønes er du fra?

Lenke til kommentar

og hvor mye oppmerksomhet forventer dere? blir det for mye av det gode, er det like ille det også, om ikke værre syntes jeg.. forbanna irriterende med konstant masing om hva gjør du nå, og har du på deg de grønne skoene med de rosa sokkene til den gule kjolen.. :p

Lenke til kommentar
og hvor mye oppmerksomhet forventer dere? blir det for mye av det gode, er det like ille det også, om ikke værre syntes jeg.. forbanna irriterende med konstant masing om hva gjør du nå, og har du på deg de grønne skoene med de rosa sokkene til den gule kjolen.. :p

5368950[/snapback]

 

Du er gutt. Jenter krever maaasse oppmerksomhet. Men det er jo bare å lære seg til å ta et hint, så skjønner du når det blir for mye.

Lenke til kommentar

blir det for mye, er feilen allerede gjort, og du er stemplet som needy :p

har i det siste bare droppa å gi jentene i mitt liv noe oppmerksomhet i det hele tatt utenom jeg, og ser faktisk ut til å gjøre underverker :p

ihvertfall ikke fått så mye oppmerksomhet fra dem på lenge når vi møtes på fester ol jeg :)

Lenke til kommentar

Man kan aldri vite eksakt hva jenter krever av oss gutter, fordi alle jenter er forskjellige, akkurat som gutter.

Gutter og jenter er to forskjellige type mennesker, men av samme mynt. Da snakker jeg om måten vi tenker, hvordan kroppen våres er bygd opp osv.

Svaret til en som lurte på hvorfor jenter lettere kan si neitakk til sex enn gutter er fordi i kroppen til oss gutter så finnes det mere blod enn i jenter. Det er vitenskapelig bevist og jeg tror dere gutter vet hvorfor det skal være sånn.

 

Tilbake til "hva ser vi hos det motsatte kjønnet?"

Alle de tingene vi mennesker gjør når vi er kjærester, som feks: date`r, møter, flørting, kyssing, utforsking, gi hverandre nytelser osv, har en mening.

...Det er å lage det perfekte barnet.

 

Så for å svare på spørsmålet til topic så godt jeg kan ved hjelp av kunnskapen som jeg har lært gjennom livet mitt, vil konklusjonen være:

 

- Alle ser etter noe positiv hos det motsatte kjønnet som en selv mangler eller vil forbedre.

For å finne ut hva du mangler må du kjenne deg selv, vite dine negative og positive sider. Dette kan feks sammenlignes med når du skal ut for å handle mat. Du sjekker i kjøleskapet om du mangler noe, du går til butikken og leter etter det du trenger, du går hjem og lager deg et måltid som du synes er kjempe god og som dekker dine behov.

Som du ser, så blir det lettere å finne den rette personen når du vet hva du trenger også. Men det er lettere sagt enn gjort, fordi det krever at den andre personen må være samarbeidsvillig og føler det samme som deg.

 

LYKKE TIL med å finne den rette.

Den rette personen finnes for alle, i alle type farger og fasonger, noen finner ved første forsøk, andre trenger mer tid.

Det som er viktig her er at du må aldri gi opp, og det som er viktigst når du til slutt finner en du er glad i er at du må aldri sløse bort tid på noe som du tror ikke går. Tid er viktigst, ikke sløs det bort.

Hvis kjærligheten går i vasken, lær av dine feil og tabber and keep on movin! Og fortsett sånn helt til du er bombe sikker!

Endret av -Dreamer-
Lenke til kommentar

Nei nå skal dere høre her! Hvem bryr seg vell om hva jenter krever av oss?!?! Jenter driter i hva vi mannfolk krever. De tenker på seg selv, så seg selv, så seg selv og så, hvis det er til deres eget beste, seg selv igjen. Og når det gjelder og holde opp dører. Det er vanlig høflighet og holde opp dører for alle. Ikke bare de fordømte bortskjemte kvinnfolka. Og til dere som sier at dere ser ikke bare på utseende, men dømmer jenter etter intellekt, humor, personlighethet og alt slags annet bullshit.....ALLE gutter/menn som går langs gaten og f.eks treffer noen som beoyncè, kun iført string og en bikini som knapt dekker areolaen, og moskva marit i matchende outfit, vil så ABSOLUTT ikke se på russland på to føtter. Og det er ikke fordi at den allsidige marit har så jævla dårlig personlighet.

 

Nei, knull rundt og lev livet mens man er ung. Både jenter og gutter. Heller det enn å vente til man i guds åsyn er sveiset sammen av en ring og noen små pjollinger.

 

Life sucked, than I married a bitch who didn't.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...