Jump to content
Sign in to follow this  
iStephano

Får ikke kjørt WoW på 7800GT

Recommended Posts

hei dere, satt i natt og prøvde og installere WoW på den nye pc`en min. Men selvfølgelig så måtte noe gå galt. Det som skjer er at jeg starter spillet, så kan det gå 2 - 5 min så kræsjer det med denne meldingen som jeg legger ved i bildet.

 

Det hakker mye på store steder og, å AA ser ikke til og komme på.. Men spillet kræsjer hele tiden og den rebooter... Hva kan være galt her? Alle andre spill funker kjempe fint men denne nekter totalt og spille...

 

Har de nyeste driverene så klart til skjermkortet og hovedkortet.... Prøvde og å sette lydkortet til et annen PCI den nederste og lydkortet rett over. Synes jeg husker og ha lest et sted at disse kan krangle med hveradre hvis dem står der og der..

 

Takker for hjelp, min Night elf har stått på vent i to uker nå... hehe :dontgetit:

 

EDIT: Sorry glemte bilde helt ;)

 

Driver problem? Hardware problem? Se her..

 

EDIT2: Se profil for spec..

Edited by BanAnus

Share this post


Link to post

hehe godt sakt, ja jeg begynner og bli redd for at jeg ikke får spilt WoW igjen, men tid til andre. hehe Ikke at det er dumt, men WoW er noe jeg liker og gjøre på dager det er masse død tid, å ikke minst når jeg har kjøpt meg deler for 11000kr så vil jeg jo at alt skal funke..

 

Fikk noe lignende på Unreal Tournament en gang, det fiksa seg selv men dette vil ikke fikse seg. Klokka ned rammen til standar innstillinger igjen, fikk samme drit bare enda raskere... :hrm:

 

Skal kjøre mem test, så skal jeg legge inn driverene som følger med hoved kortet, skjemkortet, lydkortet..

 

Kansje ta en ny formatering.. arg.. Men kan det hjelpe på om jeg bytter plass på ram brikkene? Vil jo kjøre i dual så har ikke så mange muligheter da..

Share this post


Link to post

tusen takk for tipset Juke :D SKal teste dette i kveld, kjører memtest noen timer bare for og være sikker på at minnet mitt er ok ;) Å hvis jeg har flaks fikser dette tilfelle ;) (altså det tipset ditt :D )

Edited by BanAnus

Share this post


Link to post

Vel... Hva kan jeg si... Dette funket... EKSTREMT DÅRLIG! Sorry er bare litt irritert når alt skal være så vanskelig. ja da er det vel slik da at alle med GT kort så får dem ikke spilt WoW? Fikk dårligytelse i spillet osv.. Er skuffa.. Mitt 6800LE funka bedre her :p uff nei sorry Donniboy vi må nok finne på noe annet :(

 

Vil det gå kansje med en formatering?

 

Kjører memtest en gang til, denne gangen lengere siden jeg er på jobb nå. Så da forventer jeg at den ruller og går bra når jeg kommer hjem hehe.. Håper ikke minnet er problemet her.. Hadde vært rart i så fall..

Edited by BanAnus

Share this post


Link to post

Asj det var da synd :( Har du prøvd å søke etter samme problem på blizzard sitt forum? Prøvde litt før, men tror ikke jeg fant noe nyttig. Får prøve igjen jeg...Men får du samme problem som meg? Hakker litt i starten på store baner og etter noen minutter fryser hele pc'en slik at jeg må restarte.

Share this post


Link to post

Jeg får at den begynner og hakke litt, så kommer et repterende lyd om og om så får ble blå skjerm. Da må jeg restarte .. Aner ikke hva mer jeg jkan gjøre, slettet og installert det to ganger.

 

Er det fler som opplever under innstalasjon av spillet at de to flammene på siden hakker hele tiden? Husker ikke dette fra den første gang jeg innstallerte den på min gamle pc..

Share this post


Link to post

Omtrent alle tilfellene jeg har opplevd med "DRIVER_LESS_OR_EQUAL" har det vært nettverkskort..

Har du mulighet til å teste et PCI nettverkskort og "disable" det integrerte?

Share this post


Link to post

veit du hva der sa du noe, merket når jeg gikk inn i network settings og disablet checksum som jeg leste på wow forumet så fikk jeg en annen meld om det var et problem med en av de nye hardwarene.. Dette skjedde en gang ikke etter rebooten.. Men den bablet noe om video settings osv.. Er ikke sikker husker ikke i farta... Skal teste når jeg kommer hjem. Takk for tipset!

 

Donnyboy! Lyst til og sjekke ;) ?? hehe

Edited by BanAnus

Share this post


Link to post

Jeg hadde samme problemet med min maskin. Det var ikke i forbindelse med WOW, men løste seg da jeg satt opp spenninga på rambrikkene fra 2,6V som er std til 2,8. Har OCZ Platinum 2*1024 PC3200.

Share this post


Link to post

testet ut nå med et PCI kort og disablet det integrerte. Det funket ikke i det hele tatt......................... Eneste var jeg kan nå spille i 10min i stedet for 2 :thumbdown:

 

Så du mener det kan være løsningen og sette opp spenningen på rammen? Har Corsair 3500LLPRO som ligger nå på 2,6volt. Er dette standar?

Share this post


Link to post

Dette er kansje litt interessangt for deg og Donnyboi, fant faktisk denne siden på wow-europe :D

 

Bluescreen error søkte på vår kjære venn google så kom det sannelig noe opp.

 

Her står det at man kan kjøre spillet i openGl og uten lyd (-nosound ) for og se om spillet har problemer med lydkortet eller skjermkortet. La inn begge i filnavnet til wow som det står. Fyrte opp og kunne spille i hele 15min uten problemer. Tror du jeg ble lettet. Men jeg kan ikke ha det sånn for nå har jeg ikke lyd, så da tenkte jeg kansje jeg skal se om spillet funker med lyd men har på opengl motoren i filnavnet.

 

Fyrte opp bang! Der monga pc å samme feil kom opp, ja da fant jeg synderen! Det er driveren til lydkortet mitt. Synes det egentlig er litt rart siden jeg har jo brukt det samme kortet i min andre pc...

 

Ser etter nye drivere på creative men er jo umulig og finne de riktige! Leter opp Audigy 2 finner den men får beskjed at jeg ikke har det kortet.... Hmm... Jeg har det kortet. Står til og med en logo på selve lydkortet...

 

Så Donnyboi, sjekk lydkortet ditt. Finn nye drivere til den, så kansje vi kan starte opp på nytt vi to med nye characters hehe :p

Share this post


Link to post
Fyrte opp bang! Der monga pc å samme feil kom opp, ja da fant jeg synderen! Det er driveren til lydkortet mitt. Synes det egentlig er litt rart siden jeg har jo brukt det samme kortet i min andre pc...

5287730[/snapback]

 

Vet ikke om dette har noe problemet ditt å gjøre, men jeg nevner det bare.

Jeg har også Asus A8N-SLI (deluxe) hovedkort. Jeg har problem med at når jeg prøver å sette i mitt Creative 1024 lydkort, så klarer maskinen å komme seg inn i windows, men med en gang windows finner driverne til lydkortet så låser alt seg. Har prøvd å flytte lydkortet til en annen PCI slott, men det blir ikke noe forskjell. Det samme skjer når jeg prøver å installere et DVD PCI kort.

Bruker derfor den integrerte lydløsningen på hovedkortet.

 

Her er en link til en som også har problem med audigy 2:

http://www.nforcershq.com/forum/irq-manage...ng-vt63020.html

Edited by Frezz

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...