Gå til innhold

Den store Warlock tråden...


Anbefalte innlegg

Ingen veldig stor overraskelse hvis du er i en levleprosess. Prøv destro igjen på  70, og hold deg til affliction under levling.

 

Forresten, DS->firedestro fra 64, saccet voidwalker, kan det funke til levling?

9561131[/snapback]

Det kan funke tror jeg, men det slår fortsatt ikke affliction før du har litt bra crit chance tror jeg. Men når du har passe bra crit chance så funker det like bra som affliction til å grinde med, eneste minuset er at du kan ikke ta flere mobs samtidig like lett.

 

Fire er best personlig dps (innen destruction) inntil man kommer opp i 11-1200 buffa (shadow)damage. Da tar shadowbolt over. Avhengig av hvordan man er geara så kommer breakpoint tidligere eller senere. F.eks en med veldig mye crit vil antagelig bytte til shadow før 1200 damage/healing, mens en med veldig lite crit ville kanskje venta lenger (helt avhengig av raidsituasjon, om det f.eks fins andre destrolocks etc).

 

Ville tatt denne spec som fire. Sacrificed imp. Kun bruke conflagrate ved burst behov, eller når man ser at mobben vil dø før immolate rekker å tikke ut (og mana ikke er et problem). Husk å bruke Curse of Elements, selv på thrash.

 

http://www.wowhead.com/?talent=IZdxczIbzZVx0tr0tVuV

 

Hvis et raid har 3 locks er det i mine øyne best om 1 av lockene er specca destro, har høy critrating (35-40% buffa) og bare nuker shadowbolts. De andre 2 er affliction og har veldig lite crit (10-15%). Her snakker man selvfølgelig om å maksimere oppetiden for improved shadowbolt debuff (+20% damage på alt shadow damage). At shadowpriests i tillegg kutter ut Shadow Word: Death er en bonus, og naturligvis: all bruk av shadowdamage wanding er strengt forbudt =)

 

 

Edit: Når jeg grinder så saccer jeg voidwalker. Da kan man bare løpe rundt og nuke ting og lifetappe. Slipper ta pause.

9561875[/snapback]

Jeg har specca meg shadow destru på locken min, har 1008 shadow damage og ~23% crit (inkl. devastate) ubuffa. Er fornøyd med spell damagen min, critten trenger forbedringer, men jeg trives for det med denne specen i pve. Med en shadow priest i gruppa så critter shadow boltene på ~6k uten trinket i tillegg, og det var mer enn jeg gjorde med en fire mage i gruppa når jeg var fire-destru med like mye spelldmg. Så man tjener på Shadow destru spec så lenge man har med seg en spriest ihvertfall :)

Men hvilken fremgangsmåte er best når man har mest shadow dmg? Jeg har 1008 shadow spell dmg, gidder ikke sjekke spell dmg, men regner med at jeg har rundt 750 +/-

Burde jeg bruke Immolate? Bruker bare CoS og sitter lent tilbake mens jeg spammer 1, 1, 1, 1, 1 nå, men vet ikke hva jeg tjener mest på :p

(digg å slacke)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://www.wowhead.com/?talent=IZdxczIbzZEx0trhk0hN

 

Der er builden jeg har kjørt i flere måneder nå. Ta i betraktning at jeg har vært Leotheras og Capernian tank (derfor 3/3 searing pain som unlocker). Kan iofs respecce nå siden vi antagelig ikke kommer til å kjøre noe ssc/eye mer. Da tar man 4/5 emberstorm som unlocker (hellfire kicker ass i mount hyjal), eller nether protection. Jeg kjører cos og shadowbolt på thrash. Dvs singletarget dps. På bosser kjører en annen lock cos siden han er affliction og har malediction, da kjører jeg coe vanligvis.

 

Bare viktig å nevne at å stacke crit er ikke det som er best for din egen personlige dps, når man begynner å komme over 20% crit ubuffa, så er det mer verdifult å kjøre +damage gems, og forsøke ha en fornuftig balanse mellom crit og damage, men man skal ikke undervurdere at en lock bare stacker crit og "gimper" seg for raidet. Jeg tror jeg har ca 1100 shadowdamage ubuffa og 28% crit, så ifølge spreadsheet er 1 critrating verdt ca 49% av 1 damage. Sagt på en annen måte så er critrating bare halvparten så effektiv dps økning som damage. Men dette er statistisk sett da. Er litt morsomt å ha en spec som noen ganger kan suge litt, men andre ganger tar det helt av. Artig å bare dra på max på bosser hvor man ikke er cappa pga threat, og få ville critstreaks.

Endret av Ripsta
Lenke til kommentar
Men hvilken fremgangsmåte er best når man har mest shadow dmg? Jeg har 1008 shadow spell dmg, gidder ikke sjekke spell dmg, men regner med at jeg har rundt 750 +/-

Burde jeg bruke Immolate? Bruker bare CoS og sitter lent tilbake mens jeg spammer 1, 1, 1, 1, 1 nå, men vet ikke hva jeg tjener mest på :p

(digg å slacke)

9563908[/snapback]

 

Det du får mest dps på er å holde oppe immolate + corruption oppe, og spamme shadowbolt mens de ticker. Du kan også slenge på shadowburn på bosser, dette øker dpsen litt. Regner med du er cos\coe hvis ikke er CoD best sålenge dere ikke har sinnsykt mange debuffers.

Viktigste er uansett å ha 200 hit(202 for å være eksakt), jeg brukte hit gemen fra scryer til jeg fikk skull of gul'dan, spell hit på gloves fremfor 20 spelldmg hjelper endel og.

 

personlig har jeg 1287 shadow dmg uten fel armor, 29% crit med devastate og 216 hit. med 4set bonus av T6 kicker det ass ;)

 

edit: leif

Endret av Lokish
Lenke til kommentar
Når du sier hvor mye crit du har, er det inkludert Devastation da?

9571816[/snapback]

 

Ja, 28-29% nå med devastation. Husker ikke helt, og kan ikke sjekke armory atm pga mongo firewall filter på jobb. Kommer opp i 40% med oomkin og shammy. Har potensiale for mye mer, men er inne i en re-gearing prosess mot endgame, slik at jeg er nødt til å bruke noen /care items for å holde hit noenlunde oppe (cenarion ring f.eks). Er på 185ish hit pr nå, har regemma fra hit (litt for tidlig) pga mye hit på T6.

 

Det du får mest dps på er å holde oppe immolate + corruption oppe, og spamme shadowbolt mens de ticker. Du kan også slenge på shadowburn på bosser, dette øker dpsen litt. Regner med du er cos\coe hvis ikke er CoD best sålenge dere ikke har sinnsykt mange debuffers.

 

Her snakker du om personlig dps ja. Men jeg er av en litt annen oppfatning. Dess mer jeg kaster immolate og corr for eksempel, dess mindre uptime har jeg på improved shadowbolt debuff, da går raid dps ned. Uansett, de spreadsheets jeg har regna på er det minimal forskjell i dps (single target, f.eks bossfight uten adds) på ren shadowbolt nuking og inkludering av immolate/corr. I multimob scenario, spesielt med BT exalted trinket er corruption fin å bruke, men likevel gjør jeg det altså ikke. Med min spec er inkludering av immolation og corruption faktisk en dps nedgang, men som nevnt tidligere kan jeg iofs respecce og inkludere noe mer fire talents pga at vi er forbi ssc/eye.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...