Gå til innhold

Tips til noe som kan gjøre forumet raskere


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Databasesystemet vårt klarer seg helt fint så det er nok heller unøvendig for vår del. :)

5272013[/snapback]

Er du sikker på det? Forumet går jo vanvittig tregt.. Og det er ikke bare av og til. Du har sikkert andre forklaringer på det, men forslaget hørtes ganske fornuftig ut. Ser ikke noe poeng i få vite hvor mange ganger en tråd har blitt åpnet med en gang.

Lenke til kommentar

For å presisere:

 

Databaseserveren (MySQL-serveren) sliter ikke. Det er Apache-serveren som sliter, og dette resulterer i treg lasting og flere feil. Drift er selvsagt klar over problemet, og det jobbes med feilretting. I mellomtiden er det lite vi kan gjøre. En ting er sikkert; feilen blir ikke rettet raskere hvis alle skal klage over hastigheten hele tiden, tvert imot. Tiden Tor Henning og Pål-Eivind har brukt på å svare på alle disse trådene kunne heller vært brukt til feilretting, hvis det ikke var for at alle hele tiden må klage sånn.

 

Nei, jeg er ikke fra drift.

Lenke til kommentar
Det er serveren som kjører Apache som sliter, MySQL-serveren er helt fin.

5273052[/snapback]

 

Hvis det er Apache som sliter - har dere prøvd alternativer til Apache?

Har forumet en helt separat server som kun server forumet og ingenting annet - eller server den også andre ting som prisguide etc? Hvis den er helt separat burde det jo være mulig å prøve alternativer?

Endret av Lurifaksen
Lenke til kommentar

Hvis du leser innlegget hans igjen så står det at det er serveren som kjører apache som har tekniske problemer. Og vi jobber med å få flyttet apache til ny server, slik at vi skal få oppgradert dennne. Men det er noe som alltid tar tid å få gjort.

 

Forøvrig har vi 2 dedikerte servere til forumet, en til database og en til apache. Men det nytter ikke med all verdens forandringer så lenge en server har problemer med hardware/OS. :)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...